Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Coca cola ben seni 15 sene once hayatimdan cikarmisim.Artik seni yerine ayran iciyorum.Hemde kendi yaptigim yogurttan o kadar da cahil degilim, en azindan saglikli yogurt yapabiliyorum.:KK25:Yavas yavas bitiyorsun kabul et.:KK53:

Umarım Kazen'i dava etme talihsizliğinde bulunmazlar, yineliyorum bizim özelimizi incelemeyi kendilerine hak görüp kafalarına göre hiçbirimizin yaşam biçimi, değerleri, karakteri hakkında en ufak bilgi sahibi olmadan, buradaki duygusal atmosferi ve bizim birer insan, kadın, anne, evlat olduğumuzu göz önünde bile bulundurmadan, sadece kendi geleceklerini gözeterek, bizden izin alma lütfunda bulunmadan birer denek gibi inceleyen bu firma, unutmasın ki KK demek yüzbinlerde anne ve anne adayı demek, milyonlarca çocuk demek.
Onlar firma olabilir biz tüketiciyiz, yani memnun etmeleri, olmazsak olmayacakları kitleyiz, kadınlar hepsinin en büyük müşteri kitlesidir unutmasınlar.

Ahhh Coca Cola ne oldu?Yillarca icerigindeki zararli maddeleri sakladiniz,artik herkes öğrenince birden değer kaybetmeye mi başladınız?Kar edemiyorsunuz artik demek..yazik..
Kadinlar Kulübüne gizlice sizarak ajanligami basladiniz şimdide?
Peki bu etik olmayan inceleme sonucunda yapmış oldugunuz reklamdan kazanciniz ne olacak?
Reklamin kötüsü olmaz dediniz..kaybettiniz..

Tatlım bunu da araştırmanıza ekleyiniz. Coca cola içecek kadar cahil olmadığımız rahatsız etmiş sizi. Araştırmanızın özeti bu. Bir sosyolog olarak ana fikrinizi buldum :-) çekinmeyin bunları da kullanın.

Baya karnınız darmış. Araştırmadaki örnekler bile iğneyle seçilmiş, sadece kendilerini doğrulamaya yönelik. Vay uyanıklar.

Bu araştırma sizin için kötü oldu. Şimdi sizin "pis" kolanızı içen varsa o da içmeyecek. Her yerde kötüleyip, karalayacağız.

#cocacolayahayır

Evet sosyal medyada bu öne çıksın bakalım ne yapacaksınız?

#cocacolayahayır

Arkadaşlar herkes paylaşsın bence sosyal medya hesaplarında. Bakalım araştırmalarının meyvelerini alsınlar. Öyle gömmek nasıl olurmuş. Ne yapsaydık, colanızı içip kendimizi mi zehirleseydik?

Biz gelenekseli içleştirmiş modern kadınlar (?) taze portakal suyu sıkıyoruz ohh mis.

Sürekli olarak mailime green kart amerika için başvurusu yapın diye mesaj geliyor
Bu o amerikalılar mi acaba bak şimdi kıllandım bunlara :dondurma::işsiz:

Ne kadar ürkütücü geldiyse artık araştırma yapma gereği duymuşlar.
Evet mükemmeliz ve coca cola zaten içmiyoruz.Ama sandıklarından akıllı ve merhametli oluşumuzu sitenin gösterdigi desteğe bakarak araştırsınlar belki yeni birşey öğrenirler.Hatta bunca şeyi okurken bizler hakkında kendilerinin bile kabul edemediği şeyler olmuş ki nasıl saldıracaklarını bilememişler.

Back