Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Kolacim, sadece seni degil, buzlu caylari, meyveli maden sularini, gazozlari, meyve sularini, hatta taze sıkılmış meyve sularini bile icmiyorum tam 10 yildir.

Sadece Su, ev yapimi yogurt ile ayran, sekersiz komposto, caaanim süt ve sade maden suyu.

Ayrica evliyim de, Kk'da nişanliyken asker de bekledim niye o konudan soz edilmemis?

Bir de, şeker ve şeker iceren urunleri de biraktim nedir yani, doktorlar bas bas bagiriyor seker zehir diye.

Ayrica sizin memlekette That Sugar diye belgesel cekmisler hem de cok guzel, sekerin de iceceklerin de zararini anlatiyor. Tavsiye ederim.

Ya resmen yeni nesil kola icmiyor diye uzulmusler. Biz ictik, bir artisini gormedik, cocugumuz niye icsin ki? Midemiz vucudumuz bize Allah'in emaneti. Ona iyi bakmak zorundayiz.

Ne kadar korktularsa ,arastirma geregi duymuslar.

Cococola fabrikalariyla ilgili binlerce iddialar var onlara da cevap verselermis

Hangi böceği kullanıyorsunuz? ?

Zaten 4 yıldır icmiyorum kola
Oncesindede pepsi icerdim

Biz bayan mükemmeller doğal meyve suyu içiyoruz
Size de tavsiye ederim; )

Bir tanıdığım coca cola bağımlılığı yüzünden şeker hastası oldu her gün iğne vuruyor kendine :-( coca cola bu da mı gol değil?
Buna ne diyeceksin? Kendinizi de bie araştırsaydınız? Ne olduğu belirsiz şeyleri içiriyorsunuz millete.

Yeni tehlike yabancı diş macunların içindeki madde hamileyken kullanan kadınların çocuklarının zeka seviyesi düşük
Oluyormuş ömür boyu dikkatli olsun hanımlar

Ceza yok ise once dumduz gidilir sonra konu geyige gider:) o potansiyel var bizim kk uyelerinde.
Üyeler kendilerini yasal olarak sıkıntıya sokmayacak yorumlar yapacaklardır, bazen kendi aralarında coşuyorlar ama bu konuda sağduyularına güveniyorum.

Konu bölüm olarak konu dışını kaldırır ama tabii yine de mevzumuz bizi araştırma konusu yapan firma.

Üyeler kendilerini yasal olarak sıkıntıya sokmayacak yorumlar yapacaklardır, bazen kendi aralarında coşuyorlar ama bu konuda sağduyularına güveniyorum.

Konu bölüm olarak konu dışını kaldırır ama tabii yine de mevzumuz bizi araştırma konusu yapan firma.

Bire bir tüketici yorumu alıyorlar işte Mune Müdürüm. KKdan dev hizmet.

Sevgili Coca Cola, ne bekliyordunuz ? Burası Kadınlar Kulübü. Hiç ananız bacınız falan yok mu sizin. Size ne kadınların ne paylaştığından. Hayır yani tek bir forum altında gazlı içecek yapımı falan mı konuşacağımızı bekliyordunuz anlamadım. Gereksiz bir çalışma olmuş. Biz burdan firmaları eleştirip, tez yazar gibi yazıyor muyuz herkes işine baksın. Ki yazsak coca cola hakkındaki tespitleri... buralar dolup taşar. En azından biz gerçeğiz, siz kimyasal.
Tespitleriniz doğru veya yanlış size düşmediği gibi sadece siteyi eleştirdiğinizi sanarak Türkiye' de ki tüm kadınlara laf söylemiş oldunuz. Burası ülke kadınlarının en büyük paylaşım alanı. Kadın düşmanlığınız var sanırım.
Bir boykotta bizden gelsin size... En Büyük KK

vay vay vay kadinlarin bilinclenmesinden ne kadar rahatsiz olmussun coca cola uzerinden para kazandigin insanları asagilayarak tespit yapmaya kalkan calisanlarindan acil kurtul bence

Back