- 12 Temmuz 2006
- 56.517
- 217.093
- 1.223
- 52
Bu sozde arastirmayi bizzat coca cola mi yapti?
Yoksa herhangi bir araştirma şirketi mi?
Bir araştırma firması Coca-Cola'ya özel hazırlamış şans eseri de benim elime geçti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sozde arastirmayi bizzat coca cola mi yapti?
Yoksa herhangi bir araştirma şirketi mi?
Bir araştırma firması Coca-Cola'ya özel hazırlamış şans eseri de benim elime geçti.
Ceza yok ise once dumduz gidilir sonra konu geyige gider:) o potansiyel var bizim kk uyelerinde.Bu konuda ceza yok, bu konuya özel ama !Mune bilgine
Ben bundan sonra Le Cola içeceğim![]()
Ceza yok ise once dumduz gidilir sonra konu geyige gider:) o potansiyel var bizim kk uyelerinde.
Üyeler kendilerini yasal olarak sıkıntıya sokmayacak yorumlar yapacaklardır, bazen kendi aralarında coşuyorlar ama bu konuda sağduyularına güveniyorum.Ceza yok ise once dumduz gidilir sonra konu geyige gider:) o potansiyel var bizim kk uyelerinde.
Mutlaka oyleKK kadını mizahi nerede yapacağını iyi bilir..
Üyeler kendilerini yasal olarak sıkıntıya sokmayacak yorumlar yapacaklardır, bazen kendi aralarında coşuyorlar ama bu konuda sağduyularına güveniyorum.
Konu bölüm olarak konu dışını kaldırır ama tabii yine de mevzumuz bizi araştırma konusu yapan firma.