cok normalmiş obagi kremler yapıyomus cildimi soyuyo yaa onun icinmiş ama artk cok sıkıcı bi hal aldı yani hiç böyle bi tedavi süreci oldugu anlatımamstı.. makyj yapıyomuusuz sizz?
aycelen33;2 hafta oldu yaptıralı. dilek hanım bu sefer çok yüksek çalıştı. allahhhh allahhh yandım. 30-45 dakika sürdü. yine benim kabuk atmam kolay oldu. iyileşme sürecim kolay geçti. sonuç harika. şimdi elde edilen sonucu muhafaza etmeye çalışıyorum. dilek hanım serum verdi. sabahları viamin c akşamları e vitamini sürüyorum. bi de yine akşamları leke oluşumu önlemek için bi krem verdi. gündüzleri d 2 saatte bi günş koruyucu kullanıyorum.turkuazcm ben olayı abarttım:)) leke olayını hallettim yarında dilek hanıma dudağıma dolgu yaptıracam. acaip bi heyecan yaptım:))
geçmişolsun aycelen ilk saenstan bir hafta sonra prp yaptırmıştın sanırım...tüm yüz nekadar ödedin bide bu işlem iğneyle yapıldığında yüzde morarma olabiliyormuş sende bu yanetkiler oldu mu?
geçmiş olsun ben de konya da oturuyorum ben de çok düşünüyorum acaba yaptırsam mı diye lütfen bana yaptırdığın yerin adını ve doktorun ismini söylermisinBen de konyada oturuyorum ve sırtımda sivilce lekeleri var ama ben aşırı takıyorum bunların geçmesini çok istiyorum nerde yaptırdığını öğrenebilirmiyim?
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır bu konuyu takip ediyordum. 09 martta Konya da 450 TL'ye fraksiyonel co2 lazer yaptırdım. ilk 2 gün yüzüm şişti. evden dışarı çıkmadım. kremlerimi ve doktorun verdiği hapı düzenli bir şekilde kullandım. 2. günün sonunda şişlik indi. 3. gün de kabuklar tamamen yok oldu.4. gün yüzümde hiç bir şey kalmadı. bugün 6. gün. yüzümdeki değişikliği, lekelerimin kaybolduğunu ve gençleştiğimi hissediyorum. eskiden genellikle fondöten sürmeden çıkamazdım, ama artık rahat rahat dışarı çıkabilirim sanırım. güneş kremlerini kullanmaya devam. 4-5 senede bir tekrarlanabilir diye düşünüyorum. belki de daha erken :))
co2 fraksiyonel lazer seansı yaptırdım...2 kez...seansı 1.000 liradan...suadiye'de bağdat caddesinde ki klinikte..fraksiyonel lazer çeşitleri arasında en güçlüsüymüş..sanırım bu merkez dışında bu işlemi yapan 2 yer daha var türkiyede...bu kliniğin öncesi ve sonrası resimlerinden çok etkilendim..o derin kırışıkları,çukurları geçirip cildi porselen yaptığına göre benim yüzeysel sivilce izlerimde,gözeneklerimde mucizeler yaratırdı..
Merhaba ben 35 imden sonra yanağımda oluşan 2 büyük leke için 4 seans fraksel lazer yaptırmıştım. hiç bir değişiklik olmadı. şu an burnumda ve alnım da öbek öbek çıkmaya başladılar. toplam 1600 tl vermiştim. Sonra orası acıbadem e satıldı. Yarın onep e gideceğim. siz nerde yaptırdınız?
bioface in bana faydası olmadı maalesef.dr un yazdığı eczanenin yaptığı karışım krem 3-4 günde açtı lekelerin rengini
co2 fraksiyonel lazer seansı yaptırdım...2 kez...seansı 1.000 liradan...suadiye'de bağdat caddesinde ki klinikte..fraksiyonel lazer çeşitleri arasında en güçlüsüymüş..sanırım bu merkez dışında bu işlemi yapan 2 yer daha var türkiyede...bu kliniğin öncesi ve sonrası resimlerinden çok etkilendim..o derin kırışıkları,çukurları geçirip cildi porselen yaptığına göre benim yüzeysel sivilce izlerimde,gözeneklerimde mucizeler yaratırdı..
Merhaba ben 35 imden sonra yanağımda oluşan 2 büyük leke için 4 seans fraksel lazer yaptırmıştım. hiç bir değişiklik olmadı. şu an burnumda ve alnım da öbek öbek çıkmaya başladılar. toplam 1600 tl vermiştim. Sonra orası acıbadem e satıldı. Yarın onep e gideceğim. siz nerde yaptırdınız?
ben artteam klinik'te karbondioksit fraksiyonel lazer yaptırmıştım..doktor arif eroğlu uygulamayı yaptı...1 seans ta feneryolu' da olgu lazer'e yaptırdım...sonuç:hüsran....
üstelik benim cildim öyle çok sorunlu,derin izli veya gözenekli değildi...sadece daha canlı bir cilt istemiştim...o kadarını bile yapamayan bir işlem,derin izlerde,çukurlarda ya da lekelerde işe yarasın,imkansız bu...para tuzağı hepsi...
geçmiş olsun ben de konya da oturuyorum ben de çok düşünüyorum acaba yaptırsam mı diye lütfen bana yaptırdığın yerin adını ve doktorun ismini söylermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?