merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım.ben fraksiyonel yaptıralı yaklaşık 2.5 ay oldu.şakağımda kahverengi atış lekesi, burnumum kenarında ve alnımdaki kızarıklık hala duruyor.ama ilk günlerdeki gibi dikkat çekmemekle birlikte beni rahatsız ediyor.Doktorum renk açıcı bir ürün falanda vermedi.Gözeneklerim kapandı düzelme oldu ama değdi mi tartışılır.Sonuçta az bir para ödemedim.Tekrar doktoruma gidip görüşmeyi düşünüyorum.Sizlere verilen gibi belki banada renk açıcı uygular.
bana doktor tek sens yeterli demişti zaten kalmams bseyck :) umarm seninde gerek kalmaz .. cok şükür düzeldk yaaa :) ylnz benm yüzüm feci kasınıyo ve kçk küçk kbrklk oldu cok derin yerlerde ama doktor olur demstii umarm hemen sönerler
selam fidannn35 nerede yaptırıyorsun bu işlemi lütfen bilgi verebilirmisin ayrıca maliyetinide yazarsan çok memnun olurum
Fidann35 benım kabuklarımın bi kısmı pazartesi duş aldım döküldü dün yine duş aldım hepsi döküldüü şuan cildim çok güzell
benim cildimde çok az pembelikler var.Gözeneklerim falan hep kaybolmuşş yani nerde baksan tek seans olmasına ragmen baya
bi farketti tenımdeki renk uyumsuzlu kaybuldu cildime bi aydınlık ferahlık geldıı valla ben çok memnun kaldımmm.şimdilik tek seans yeterli artık sonbaharda belki bi seans daha yaptırımmm kışa dogru ama sonuç mükemmell.
Bu arada Aycelenn33 sana çok teşekkür ederimm senin sayende gittim Dilek hanıma çok memnun kaldımm daha önceden bi talihsizlık yaşamıştım lazer konusunda ama bu sefer işinin ehline gttim Dilek Hanım gerçekten bu konuda çok iyi kendisine de çok teşekkür ederim:))
Fidann35 benım kabuklarımın bi kısmı pazartesi duş aldım döküldü dün yine duş aldım hepsi döküldüü şuan cildim çok güzell
benim cildimde çok az pembelikler var.Gözeneklerim falan hep kaybolmuşş yani nerde baksan tek seans olmasına ragmen baya
bi farketti tenımdeki renk uyumsuzlu kaybuldu cildime bi aydınlık ferahlık geldıı valla ben çok memnun kaldımmm.şimdilik tek seans yeterli artık sonbaharda belki bi seans daha yaptırımmm kışa dogru ama sonuç mükemmell.
Bu arada Aycelenn33 sana çok teşekkür ederimm senin sayende gittim Dilek hanıma çok memnun kaldımm daha önceden bi talihsizlık yaşamıştım lazer konusunda ama bu sefer işinin ehline gttim Dilek Hanım gerçekten bu konuda çok iyi kendisine de çok teşekkür ederim:))
Ayçelen33 bende tek seansta bu kadar etki ettiyse 2.seansa çok daha güzel olucağını düşünüyorum:))
ama ben artık sonbahara bıraktım çünkü benım de nisanın sonuna denk geliyo 2.seans o yüzden göze
alamıyorum açıkçası güneşl iyice hissettirmeye başladı kendini sonra leke falan olur onlarda geçmez yok yok ben
sonbahrda bi seans daha yaptırdım mı tamam:))
merhaba arkadaslar sizin adiniza sevindim...insaallah her gecen gun dahada iyiye gider.yuzunuzdeki izlerin derinligini ve iyilesme yuzdesini merak ediyorum lutfen gelismelerden haberdar edin.benim de cocukluktan kalma tirnak izleri(yuzeysel) ve 7 ay once lazer epilasyondan kaynaklanan 2 tane yara,yanik izleri (orta derinlikte) var aynaya baktikca moralim bozuluyor...
turkuaz ve aycelen fikirleriniz icin cok tesekkurler bu konuyu uzun zamandir takip ediyorum sizdeki gelismeler beni yeniden umutlandirdi yalniz diger sitelerden okuduguma gore cilt rengi cok onemli ben bugday tenliyim sizin neydi? birde cildinizde incelme var mi,yani bu islem kilcal damar catlamasini tetikler mi? mesela benim burun kenarlarinda kilcal damar catlamasi var.yuzunuzu yikarken gerginlik ve agri oluyor mu ve kizariklik kacgunde tamamen kayboldu?..daraltmadim umarim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?