Arkadaşlar ben yaklaşık 6 ay önce 1 seans co2 fraxiyonel lazer yaptım.cildimdeki çukurluklarda evet azalma oldu.ama lazer yanık izleri kaldı.bunu napcaz?üstelikte geçmiolar.yapanlar bilir.altıgen şeklinde yaktığı için yanağımda o şeklde kırmızı leke kaldı.prp falan fayda edermi ?kırmızı leke kalmasaydı 3 seansa tamamlardım ama sonuş hüsran
ayrıca ıkı ayın sonunda bı tane tırnak ızı gıbı golgelı bı cızık olustu yzumde doktor ımkansız lazer doku kaybına yol acmaz dıyor ama ben emınım bu yoktu daha once gercı kımsede co2 sonrası ız olustrma rıskı olmamaıs ama ben haytrlıyrum bole 1 cm lik tırnak ızım yoktu benım o bolgeye contratubex surmek faydalı olur dıyolar forumlarda ookudum herkes ızler yanıklar amelyer scarları acısından cok fayda gormus
merhaba,
karışımı aşağıda veriyorum sana.ama tavsiyem eczaneye gittiğinde güneş lekeleri için kullanacağını söyle.hem az miktarda sür yüzüne hemde güneş koruyucu sürmeyi ihmal etme.
ben lazer lekelerinden kurtulmak için kullanmıştım
Water 3ml.
Hyaroquinone powder 5gr
tretin krem 15gr
Beklazon krem 15 Gr
bepanthene krem 50gr.
fraksiyonel lazer kesinlikle çok pahalı ve işe yaramayan hatta cildi eskisine göre daha kötü yapan bir yöntem..gözeneklerimi daraltayım derken,göz kenarımda kalıcı iz kaldı.hilal şeklinde ,tırmık atılmış gibi ve koyu kahverengi...2 yıldır geçmiyor...karar sizin...
Merhaba Dilber, fraksiyonel co2 lazer sonrası lekelerim devam ediyor. Hangi doktor bu karışımı önerdi yazar mısın?
gözenekleri ve sivilce deliklerini veya çukurlarını giderecek yöntem henüz yok arkadaşlar..şarkıcı izelin uygulanabilecek en köklü işlemle,ameliyatla yüzünü derin bir şekilde 2 kez soydurmasına rağmen sonuç alamadığını basından öğrenmiştik..istanbulda fraksiyonel lazer c02 yaptırdım,fayda vermek zarar verdi üstelik..binlerce liralık masraf ta cabası..zaten benim yaptırdığım işlemi istanbul'da yapan 2 yer var.. ve alanında,cihazda en iyiler..onlar bile işe yaramıyor..boşuna hem yüzünüzden hem kesenizden olmayın..abla sözü dinleyin azıcık...
Ya ama izleri olanlar var benim çok izim var çukurlaşmış, iki defa roller tedavisi oldum gözle görülür bir değişiklik olmadı ben de bir seans fraksiyonel lazer co2 yaptırmak istiyorum umudum kırılıyor bu sözlerden sonra hep böyle izle mi yaşiycaz(
slm bende co2 franksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum daha doğrusu eskişehir acıbadem hastanesindeki doktor bu yöntemi uygulayalım sana dedi ama yorumlarda çok çelişkili ifadeler görüyorum ve kafam çok karıştıbenimde geniş gözenek ve sivilce izleri sorunum var sizce ne yapmalıyım ben bu uygulamayı kışa doğru eylül ekim ayları gibi yaptırmayı düşünüyorum ama kafam çok karışık :44: bana yardımcı olun lütfen etkileri nasıl !!!1
turkuaz arkadaşım antepde co2 lazer yapan bi tek yer var sizin yaptırdığınız yer amerikan olabilir orda da erbium yağ lazer var.
gözeneklerin dahada büyüsün istiyosan yaptır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?