hanımlar dün ilk seans fraksiyonel co2 lazer seansımı yaptırdım, işlem sırasında epey canım yandı, sonrasında da buz torbalarıyla ancak kendime geldim, şu anda yüzüm berbat halde, kabuklandı, dışarı çıkamıyorum, bundan sonra ne olacak, kaç gün sürecek bu çile, bilgisi ve tecrübesi olan varsa benimle paylaşsın lütfen :)
merhaba sesimi duyun sanada iyi yıllar.evet günden güne soluyorlar ama kesinlikle bende tavsiye etmem.tamam yüzümdeki güneş lekeleri geçti.ama çektiğim çile bana yettide arttı ya geçmezse psikolojisi ile geçen 1 ay.verdiğim para ile cilt bakımı yaptırıp leke açıcı kremler kullansaydımda aynı sonucu alırdım ben.ki bir tane lekem geçmemişte zaten.bu ctesi kontrole gideceğim.birde dedikleri gibi 3-5 günde birşey kalmayacak sözleri yalan dolan.
Valla kızlar kafam o kadar karıştı ki, ne karar vereceğimi şaşırdım. 1 ayda kızarıklık geçmiyorsa, ne yapacağız? ben çalışıyorum, bir de öğretmenim. öğrencilerin artık nasıl dalga geçeceklerini varın siz düşünün. 1 seansta sonuç alınamıyorsa, 2 seansı nasıl yaptıracağım? yazın lekelenme olur diye yapmıyorlar. kutupyıldızı, benim sorunum da yanaklarımdaki akne skarları. yıllardır bir türlü alışamadım varlıklarına. bu ayın 20'sinde yaptıracaktım ama hem ümitsizim hem de yaptıran arkadaşların anlattıklarından dolayı korktum. bu lazer de anlatıldığı gibi mucize yaratmıyormuş.
Insan cok tereddut ediyor, seni cok iyi anliyorum cunki ayni seyleri bende yasadim. Defalarca burda yazilanlari okudum. Bende ogretmenlik yapiyorum fakat yurtdisinda yasadigim icin burda noel zamanina getirip tatildeyken yaptirdim. Bir hafta sonra kirmizilik kalmadi. Eger esmersen veya cilt rengin koyu ise bu lazer cok tavsiye edilmiyor. Eger izlerin benimkiler kadar cukur seklindeyse ilk seanstan bir sonuc bekleme. Ben bunu bile bile yaptirdim cunki icimde kalsin istemedim. Yillardir hersey denedim en son bu kaldi. Bunuda yaptircam ve duzelme olmazsa artik kaderime kusucem. Zaten bizim gibi izleri veya cukurlari olan ciltlerin bebek gibi bir cilde sahip olmasi imkansiz. Yapilan bu islemler sadece biraz daha iyi gozukmesini sagliyor o yuzden gercekci olmak en iyisi.
Saniyorum Turkiye `de burdaki kadar pahali degil. Tatillere denk getirip deneyebilirsin ya da doktordan bir hafta rapor alabilirsin belki. Yaz aylarinda yaptirmak hic dogru degil, yapacaklarini da sanmiyorum. Gunes kremine gelince yaz kis surekli olarak kullanmamiz gereken bir krem. Bunun lazerle alakasi yok. Cildi yaslandiran en buyuk etken o. Eger lazer yaptirdiysaniz ekstra dikkatli olup kremsiz cikmamaniz gerekiyor. Umarim sonuc alirsin. Hic ama hic bir duzelme olmuyor demek bence yanlis ama bizim beklentimizi karsilamadigi dogru. Dedigim gibi ikinciden sonra daha net biseyler yazabilirim. Bir hafta sonra kontrole gidicem, o zaman sorucam ikincinin etkisi de mi bu kadar az oluyor diye? Burda musteri kaygisi yok acik acik herseyi soyluyorlar. Beni gorur gormez cok seansa ihtiyacin var dedi. Ilk seans sadece bir baslangic ama burda asiri derecede pahali o yuzden 3 den fazla yaptirmayi dusunmuyorum. Daha once yazan arkadaslardan 2. ve 3. seansi yaptiranlar var saniyorum ama sonucu yazmamislar. Onlarin tecrubelerini duymak faydali olabilirdi umarim paylasirlar.
pazaRtesi qünü yaptRdm Baya Canm yandı 2qün Boyunca Buz kaLpLaRyLa doLaştm ettm Ara ara kanamalar oldu ilk 3qün baya bi şişti yüzüm we çukurlar neredeyse ilk seans olmasına raqmen kaybolmştu yani en azndan ben öyle sanmştm acı qerçekle bu sabah karşılaştm eskisi kadar olmasa çukurlar yinede belirqin bi şeklde ortada lazer izlerim qeçti sadece kızarıklk hala war oda hafiflemş durumda bir hafta içinde sanırsam oda qeçicek yine yazarım son durumu...
Benim cildim beyaz, izlerim de bayağı derin . bir haftada kırmızılık kalmıyorsa, hiç korkmam yaptırırım. yazın bir yerde lazerle benlerimi aldırdım, aslında izlerim için gitmiştim ama yapmadı dr. kışın yaparız, dedi. bana bir seansta yüzde altmış başarı sağlanabileceğini söylemişti. cihazları da erbium'muş. bir de bu cihaz seçme sorunu var. herkes kendi cihazını övüyor. benlerimi bu cihazla aldı ama hepsi de geri çıktı. artık izlerde ne kadar yüz güldürür, Allah bilir. senin yaptırdığın cihazın markası nedir, biliyor musun? konu sahibi bayağı bir yaptırmış, yüzde elli filan düzelme olduğunu yazmıştı.
Sesimiduyun seni merak ediyorum son durumun nedir bir düzelme varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?