- 30 Kasım 2011
- 169
- 40
canım baktım ona onun tum yuzu kızarmıs farklı gornuyo bızımkınden ve ıkı haftada gecmıs ben tum tıbbı sıtelerı okudum pembelık yanı benımkısı ıkı ayı bulabılıyor dyor kahvelık ve lekelenmede maksımum 6 ayı bulur dıyo bu arada benım yuzumde bı bolgede de kahvelık olustu bılmyrum yanı resmen lekelı oldum solmasa cılddrrdım ama yıne soldukca bıle ya son ıyılesme buysa dıye karamsarlıga dusyrum eskı lekesı beneksız kırmızı olmayan yuzumu ozledım
bu arada dedgın gıbı porselen beyazlıgı ve berraklıgını gorsem leke olmayan bolgelerde ohh be bak bu rıske degdı derdım bılmyum gorcez senın acılma varmı?
ozetle merak etme ıkımızde de bu benekler kalıcı degıl bu arada senın kahvelıklerın yuvarlak degılmı kare olmaması gerekyor fraco2 dot dot yuvarlak ats yapyorda
bu arada dedgın gıbı porselen beyazlıgı ve berraklıgını gorsem leke olmayan bolgelerde ohh be bak bu rıske degdı derdım bılmyum gorcez senın acılma varmı?
ozetle merak etme ıkımızde de bu benekler kalıcı degıl bu arada senın kahvelıklerın yuvarlak degılmı kare olmaması gerekyor fraco2 dot dot yuvarlak ats yapyorda