Evet canım ben karıştırmışım; fraxel değil, fraktel diye bir lazer, bu ameliyathanede genel anesteziyle yapılıyormuş daha sonrasında yüz bandajlanıyormuş sanırım ve bir hafta pansuman yaptırmak gerekiyormuş. yüzde yüze yakın izleri geçiriyormuş ama gel gör ki benim bunları okuduğum kliniğin(Onep) sitesinde bugün böyle bir cihaz da yok bilgi de. bunların hem istanbul'da hem de ankara'da şubeleri var. bilinen bir klinik. buradakine telefon ettim, istanbul'da yapılıyor, dediler. şaşmamak lazım; kapital düzen evladiyelik olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. sürekli kazanç zinciri yaratmaya çalışıyor. bir kerede halletmek işlerine gelmiyor. mükemmel yalanlarla insanları oyalayıp duruyorlar işte. ben girişimsel hiçbir şey yaptırmadım.dermoroller almıştım çok sinir bir şey kullanamadım. kremlerle uğraştım ama olmuyor. okullar tatil olur olmaz co2 yaptırmayı düşünüyordum ama burda sizlerin tecrübesinden sonra bile bile paramı boşa harcamak ve canımı acıtmak istemiyorum. ama yine de bi gideceğim dolgu işimi görürse dolguyu konuşacağım doktorla. aslında takmamak gerekiyor ama benim sol yanağımdaki iz çok kötü. hani elmayı ısırırsın da iz kalır ya, onun gibi bir şey. bazen öğrenciler, hocam yanağınızı birisi mi ısırdı, diye sorarlar. gel de takma.diğer izleri lekeleri takmıyorum. inşallah uzaya otel yapan kapitalistler insafa gelir de kurtuluruz teknoloji için ipten çaputtan bir iş sayılacak bu lekelerden.