Sevgili arkadaşım bende aynı dertten müzdaribim..Burun ameliyatı yaptırdım iki kere oldu..Bence olmadı..evet kesınlıkle ıtrıbatta kalalım ama sunu solıyım resmen lekelı sorunlu bı cılt oldum ben cıldımın bebeksı olmasını beklerken cıldrmak uzereyım ya ınsan kendı elıyle lekelenmeye gdermı!! cook buyukk bı keskem olarak kalmaz umarım bu durum ya her gun bı doktoru aramaktan sıtelerde vakıt gecrmekten bıktım ya pskolojım goctu resmen hıc leke problemım yokken bı alet yzuunden bı hıc ugruna lekelenmek cok koydu bana bugun farkettım de sol yanagımda bı yerde acık kahve gunes leekesı gıbı olmus lazerden sonra senın doktorunun sana verdgı acıcı kremın markası ve adını tekrar yazarmn bı de alerjı kızarıklık falan yapmadı degılmı ben de alayım olmazsa
aynı kaderi paylaşıyoruz eet dermaroller hiç bir işe yaramıyor üstelik dahda artırdı çukurlarımı bende bu izlerle yaşamak istemiyorum son derce mutsuzum ama frksiyonellede sonuç alana rastlamdım çukurlar geçmedigi gibi bide lazer yanıkları izleriyle büsbütün kötü hale geliyor tüy artışları yaşayanlar var teknoljinin bu noktada durmasına anlam veremiyorum hala bu çukurların çaresinin bulunamadıgını düşnüyorum şuanki bütün sistemlerde para tuzzagı gibi çektigin acıda cabası benim hiç umudum yok izelim exodermle yüzünü zımbaralatmasına ragmen izleri hala durduguna göre ben ömür boyu taşıcam bu lanet izleriönceLikLe meRaba aRkada$LaR Ben konuya yeni dahiL oLdum 15yaşımdan beridir süre qeLen ciddi siwiLce RahatszLıqım waR sadece siwiLcede diiL kıRmızı LekeLer we yanakLarımda ki çukurLarBu yüzden defaLarca intaR etmei biLe dşündüm etrafmdaki insanLarn sürekLi yüzüne nooLdu senin kçükken su çiçeqimi qeçrdn? die sormasndan artk bıktm qitmediqim dr. kuLLanmadıqım iLaç kaLmadı özeLLkLede Roaccutane normaLde herkese 30mq weriLrken bana fayda etmediqi için 40mq'a çkardıLar kiLoyLa orantıLı dozaj arttırıLp azaLtLdıqından Benm kiLomu qeçmş we 40mq Lk o iLacı üsteLk türkiyenin çok ünlü bi prof. kontroLü aLtnda kuLLandm we maLesef dikkatsizLiqi sonucunda qece körü oLdum üsteLk o iLacı kuLLanmadan önce yoktu bu kadar çukurLar. son zamanLarda iyice dernLeşti derma roLLer we orj. pembe maske kuLLanmama raqmen. Buqün acıbadem hastanesinden randewu aLdm fRaksiyoneL Lazer içn 550tL dediLer co2 fraksiyoneLin ücretini henüz öqrenmedm ama sanırım onu yaptrcam qözümü kararttm çukurlar izeL qibi derin diiL ama ynede dikkat çekici derecede beLirqin p.tesi hastaneye qidicem hepinizi haberdar ederm.....
Geçen yıl forumda lazer yaptıran birçok kişi arasında hiç lazer lekesi kaldı şikayeti yok hepsi zamanla düzelmiş. co2 lazer bazı ciltlerde farklı reaksiyon veriyor galiba koyu tenli insanlarda bu uygulama riskli diye okumuştum ten rengi ve cilt inceliği ile alakalı da olabilir bende 2. seansı yaptırıcam ocakta ama endişeleniyorum yani ilk seansta sorun olmadı o seansta lazer lekeleri sorun olursa diye ama yaptırıcam çünkü 1 seansla bir sonuç alınmaz yani yaptırmazsam eğer ilk seansa boşuna masraf yapıp zahmet çekmiş olucam. her geçen gün lekelerin silikleşmesi iyiye işaret.
çukurlar hemen geçmiyormuş en az 3 seansla en fazlada 4 seans 4 seanstan fazla uygulama yapılması anlamsızmış bendede hala duruyor izler yani çukurlar makyajlada kapatılmıyor gene lekeleri kapatmak kolay sivilce lekeleri çukurlar kadar çirkin görünmüyor koyu tenli insanlarda kamufle olabilir. anlamıyorum nasıl kaldı bu izler hiç oynamadımda bunlar hep genetik miras yüzünden manken gibi bir ailenin çocuğu olsaydım doğal olarak cildimde bu sorunlar olmazdı mesela genetik miras çok önemli cilt konusunda.
İlk seansı 15 gün önce yaptırdım 2. seansı ocak 7-8 inde yaptırcam 3. seanstan sonra bir değişme olup olmadığı konusunda birşey diyebilirim hemen değişme olmuyormuş şu an tüm izler duruyuor bende çok iz yok 2 tanesi geniş diğerleri derin değil 3. seanstan sonra değişme olmazsa doktora yalancılığından dolayı utanıyor musun diye sorucam çünkü az da olsa düzelme yaşadı hastalarım dedi.
doktor seans süresi aralığında ortalama 1 ay olmalı dedi bende buna göre 2. seans için randevu alıcam ocakta. benim uygulamam en fazla 5 dk. sürdü bir bölgeye tekrar atış yapılmadı lazer lekeleri en geç 7 gün de geçti sende mi fraksiyonel co2 lazer yaptırdın? yoksa başka türlü bir lazer mi 5 dk. atış yaptı çukurlara bitti işlem sivilce izleri geçmedi geçmezse eğer çok mutsuz olucam çünkü sivilce izleri konusunda hiçbir alternatif tedavi kalmıyor en gelişmiş teknoloji buymuş daha önce isotrexin ve eritretin jel kullandım 2 kat sürdüm hiç işe yaramadı en az 1 ay kullandım. kırmızlıkar zamanla geçiyor merak etmeyin bende ilk başta çok kötü hissettim herkes bana bakıyordu nolmuş yüzüne gibilerinden tuhaf bir şekilde lazerden sonra eve dönerken ama sonra geçiyor umarım tüm sivilce izleri olanlar en azından yüzde 6o oranla düzelme sağlar tedaviden bu iyi bir düzelme çok fazla ve derin izleri olmayan kişiler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?