- 30 Kasım 2011
- 170
- 40
- 298
Resigned,
Canim bugun kontrole gittim o sirada cihazin ismini sordum erbium degilmis. Fraksiyonel co2 lazer dedi. Bazen birden akne patmasi olabiliyormus bazi insanlarda. Simdi bana tetracyclin verdi. 15 sene sonra ayni ilaca baslamak biraz moral bozucu. Bilmiyorum bazen yaptirdigima cok pisman oluyorum ama ikinciyi yaptirmadan birakmak da cok sacma geliyor. Ayrica lazer lekeleri de olustu. Yani anlayacagin onceden izlerim vardi simdi izlerim, lekerin ve aknelerim var
Arkadaslar merhaba uzun suren uzuntu ve stresimden sonra 50. Gunumde lazerden dolayi olysan.kizariklik ve lekelerim neredyse gecti sayilir bin sukur ama yaptracak ya da yaptayi dusunen arkadaslar bu denli zahmetlu bi uygulamaya ragmen ilk seanstan kesinlikle bisey beklemeyin benim cildimde kesinlikle olumlu bi degisim olmadi aksine lazer lekelerimin gecmesini bekledim lutfen bilincli olun gerceyi yanstmayan vaadlere kanmayin ve kendinizi isin ehli uzmanlara teslim edin
Canım, eğer akneler tam geçmemişse zaten lazer yapılmıyormuş. lazer akneyi aktif hale getiriyormuş bazen. burada erbium yaptırmış bir arkadaş vardı, lazerden sonra yüzü sivilceyle dolmuş. o ilacı ben de kullanmıştım ve dişlerimi sarartmıştı hala da dişlerim sarıdır. keşke doktorlar sivilce tedavisi için gidenlere bizimki gibi izleri gösterseler de millet sivilceleriyle oynamasa. zamanında hep oynardım patlatırdım böyle izleri kaldı. ellenmese iz filan kalmazdı. neyse... beterin beteri var. buna da şükür. canım lazere bağlı izlerin, lekelerin bir kaç gün sonra geçer. yine şanlısın orada burdaki kadar güneş yoktur. bir de ben zaman zaman azelderm ya da acnelys diye bi krem var onlardan kullanıyorum. bunlarda sivilceyi tetikliyorlar ama dikkatli kullanılırsa iyi geliyorlar. izleri gidermiyorlar ama cilde bi canlılık veriyorlar ve lekelerin görünümünü hafifletiyorlar. haftada bir, iki kere kullanıyorum farkı görebiliyorum. yağları, ölü deriyi temizleyip cildi aydınlatıyorlar. kullanmadığım zaman gözenekler genişliyor, izler belirgin hale geliyor. ama şöyle de bir sorunum var yüzümde tüylenme var. bunlarda yüzde tüylenmeye neden oluyorlarmış. hatta saçı dökülenler bu kremleri kullanıyorlarmış. ben de 2, 3 ayda bir yüzüme lazer yaptırıyorum belki kahverengi lekeler bu yüzden oluşmuş olabilir. yani bedelsiz güzellik, sağlık yok.
Tekrar selam, en son ilk kizim dogduktan sonra akne olusmustu yani nerdeyse 6 sene olcak. Uzun suredir akne falan yoktu ama simdi oldu. Neyse buda gecer. Yuzle oynamama meselesine gelince haklisin ama benim bazen akneleri cok buyuk ve ici dolu sislik gibi buyur sonra morarip solardi. Bu kuruma esbasinda cildin yuzeyini iceri cukurlastirarak kayboldu. Yani ben cok oynamadim bu bir cesit bakteri. Bu arada bugun doktora senin bahsettigin yuzdeki cukuluklari doldurma islemini sordum. Olabilir ben yapiyorum ama en fazla bir iki yil icinde eski haline doner senin icin cozum degil dedi. Killar akneler izler bu ne ya
Arkadaslar tekrar merhaba size cook acil bir sorum var benim frakaiyonel co2yaptrdiktan sonra hypertrophic scar deniken boyle derin tirnak izi gibi hani cirmalama gibi iki uc tane iz olustu lekekeden farkwdemiyodum ama eminim bunlar daha ince yoktu sanki ve yurt disi sutelerini de arasrtrdim scarring de bu lazerin enderde olsa yan etkileeindenmis sizde de bole lazer yapilan yerlerde dikkatli bakinca lazer izi olustumu aman allahim hem leke hem.iz biirakma riski olan bseymus bu megersem:-(
Gunaydin arkadaslar lazerden kalma lekeriniz geciyormy azaldimi dilber ve kutup yildizi olumlu yada olumsuz bi degisiklik var mi cildinizde
2. seansı 11 gün önce yaptırdım sivilce izlerinde hala bir değişiklik hepsi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?