bana saatli demedi. gün içinde aklıma ne zaman gelirse ozaman vuruyorum. acaba bişi olurmu kikorktum şimdi.
bana saatli demedi. gün içinde aklıma ne zaman gelirse ozaman vuruyorum. acaba bişi olurmu kikorktum şimdi.
canım korkma, bende genelde saatli oldum ama olmadığım zamanlarda oldu, sarktığı zamnlarda oldu ama bişey olmadı, bana da doktorum saat demedi, ablam doktor o da saatli daha iyi olur ama sarkasa da bişey olmaz diyor, insan kardeşini riske atmaz değil mi? için rahat olsun, bundan sonra saatli olursun
merhaba hanımlar. dün başka bir doktora gittim. 35 hafta olduk iğneyi bırakmamı eğer bırakmazsam doğumda kanamamın çok olacagını ve hayatımın tehlikeye gireceğini söyledi. ve normal doğuracaksın dedi. sezeryana gerek yok dedi. iğne kullananlara sezeryan yapmıyoruz gerek yok falan dedi. diğer gittiğim doktorda iğneyi bırakma bebeğinin hayatı tehlikeye girer dedi. ben şimdi kime inancam? normal doğum yapmak istemiyorum hemde riskliyim diyorum kabul etmiyorlar..
siz ne yaptınız? iğneyi ne zaman bıraktınız? normal mi sezeryan mı oldunuz??
Sezeryan yaptım.38+1 de..Doğuma 2 gün kala iğneyi bıraktım.
normal olmamasının sebebi iğnemi ? başka birşeymi ? doktor tavsiyesimi sezeryan? teşekkür ederim cevapladıgın için
canım korkma, bende genelde saatli oldum ama olmadığım zamanlarda oldu, sarktığı zamnlarda oldu ama bişey olmadı, bana da doktorum saat demedi, ablam doktor o da saatli daha iyi olur ama sarkasa da bişey olmaz diyor, insan kardeşini riske atmaz değil mi? için rahat olsun, bundan sonra saatli olursun
bende kan sulandırıcı ıgne kullandım fraxiparine
38. hafta sezeryanla dogum yaptım hatta o gunun sabahı bıle vurdum ıgnemı
coraspınıde 28 hafta bırakmıstım
bız sorun yasamadık ınsallah sızlerde yasamazsınz arkadaslar
bıraz serbest bırakın hersey olacagına varıyor stresın zarardan baska bısey vermıyor,
bızım dr 35.hfatada anıden hastane degıstırınce evıme yakın bır hastaneye gozu kapalı gıttım bır dr a teslım oldum artık stres sınır benı cok yormustu
Yaradana sıgnıp dr a guvenın Allah yardımcınız olsun
bende kan sulandırıcı ıgne kullandım fraxiparine
38. hafta sezeryanla dogum yaptım hatta o gunun sabahı bıle vurdum ıgnemı
coraspınıde 28 hafta bırakmıstım
bız sorun yasamadık ınsallah sızlerde yasamazsınz arkadaslar
bıraz serbest bırakın hersey olacagına varıyor stresın zarardan baska bısey vermıyor,
bızım dr 35.hfatada anıden hastane degıstırınce evıme yakın bır hastaneye gozu kapalı gıttım bır dr a teslım oldum artık stres sınır benı cok yormustu
Yaradana sıgnıp dr a guvenın Allah yardımcınız olsun
ben stres yapmamanı önerırım bu konu senı cok yordu vede bebeğini yordu gördüğüm kadarıyla bence hersey olacagı gibi olur merk etme ölünecekse sezeryandada olur normaldede dogum sadece bahanesi olur ben böle düşünüyorum acıkcası ben korkmuyorum normal dogumdan ve aksine normal istiyorum vucudum daha kolay toplanır dıye ve daha cabuk bebegıme kavusurum dıye o anı yasamak isterım cıktıgında o mutlulugu görmek tadmak isterım bence bı düşün korkma ve stres yapma RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH.
insallah saglıkla alırsın kucagına bende clexane 0.4 kullanıyorum ama sezeryanı düşünmekden korkuyorum bende işte herkes farklı bakıyor olaya yorma kendını bı daha göbüşüne girmez bebegın :) tadını cıkar bu son zamanların
ewet baya yoruldum bu konu yüzünden. çünkü gittiğim her doktor birbirinden farklı şeyler söyledi ama artık tek doktora gitmeye karar verdim. o ne derse o.. Allah a emanet bebeğimde bende. tevekkül etmek lazım alacagımız nefes bittiyse ha normal ha sezeryan fark etmez.. benimde normal olacak inşallah, 37 de bakacak kanala girmişmi diye.hayırlısı artık..
doktorunun normal doğum ısrarını hiç anlamadım doğrusu.stres olmanı istemem tabiki ama biraz daha araştırsan yani herşey olacağına varır demek ne kadar doğru bu zamanda.benim fikrim tabi.
ne kadar ii bi doktormuş bende sordum normal doğum yapabilirsin dedi. bende anlaşıldı dedim. bu hafta içi bir gün etliğe gideceğim nasip olursa.