clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

benimde epidural sezeryan olacak iğneyide doğuma bi kaç gün kala bırakcam sanırım ama korkuyorum bana 0.8lik ancak yetiyoo inşalah bırakınca sorun yaşamayız

benimde epidural sezeryan olacak iğneyide doğuma bi kaç gün kala bırakcam sanırım ama korkuyorum bana 0.8lik ancak yetiyoo inşalah bırakınca sorun yaşamayız

inşallah canım ya Rabbbime emanetler

sezeryan mı olacaksın? neden 38.hafta ? gene size doktorlarınız söylemiş ben 31 haftalık hamileyim ve bana bıraacaksın şöyle olacak falan demedi.

inşallah. doktoruna güveniyorsundur muhtemelen sorunda yaşamazsın umarım.

sezeryan olucam kısmet olursa sezeryanların hepsi o haftada oluyo zaten

birde başta sorduğun soruyu okudumda normal doğum yapan çok fazla benim dr umda yapabilirsin dedi ama bence riske atma dedi.
yani iki düşükten sonrada pek riski göze alamıyosun.tabi kısmet her şey sezeyan deyip nornal doğum yapanda oluyo ama şimdilik sezeryan dedi dr bakalım hayırlısı

kızlar bende bir sene önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum şimdi 7 haftalık hamileyim doktora durumu anlattım hiç canlanmamış böyle durumlarda kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyo yüzde elli dedi ve banada kan sulandırıcı iğne verdi 0.4lük günde 1 tane test falan yapmadı bi zararı olmaz dedi bende güvendim kullanıyorum bebeğimin kalp atışını Allaha şükürler olsun 6.haftada aldık ama bu iğneden içim rahat değil test yapılmadı bişey olurmu bende kan pıhtılaşması sorunu yoksada boşa kullanıyosam diye korkuyorum doktorada sürekli aynı şeyi sormak istemiyorum zararrı olmaz yararı olur dedi napıyım başka bi doktorramı gitsem sizin hepinize test mi yapıldıktan sonra verildi bu iğne acaba hergün iğne vurulmakta zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

bana da test yapışmadan verdi iki düşüğüm olduğu için ben iğne artı coraspin kullanıyorum yani gerçi bıraktık coraspini şimdi iğneye devam bi zararı olmaz inşallah Allaha emanet bebişlerimiz

bana da test yapışmadan verdi iki düşüğüm olduğu için ben iğne artı coraspin kullanıyorum yani gerçi bıraktık coraspini şimdi iğneye devam bi zararı olmaz inşallah Allaha emanet bebişlerimiz

saol canım cevabın için iğneye devam o zaman Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla

sezeryan olucam kısmet olursa sezeryanların hepsi o haftada oluyo zaten
hım bilmiyordum doktorlar birşey demedi bu konuda.

normal doğum yapanları okudum ama risk işte beni ürküten kısmen bu.

fazladan kanın sulanır :) birşey olacagını sanmıyorum..Rabime emanet meleklerimiz..

bende clexane 0,4 ve aspirin kullanarak kızımı dünyaya getirdim, ondan önce 2 gebelik kaybım var kalp atışlarını alamadık onlardan sonra bir profla yola devam ettik testler neticesinde öğrendim durumumu ve kızımda iğne kullandım, dr daha ilk günden bebeğin sezeryan olacağını dile getirmişti çünkü kıymetli bir bebek hiç birzaman riske atamayız dedi. spinal anestezi ile oldum sezeryanı aspirini 4 gün önce iğneyide 3 gün önce bıraktım ve çok şükür sorun yaşamadım kızım şuan 3 yaşına basacak inşallah, umarım sizlerde sağsalim bebeklerinizi kucağınıza alır sorun yaşamazsınız

canım ben iki düşükten sonra doktorum hamile kal gel dedi.o ara doktor değiştirmeye karar verdim ve şimdiki doktorum beni görür görmez test yapmadan iğneye başlattı o ara testleri yaptırdım sonuçlar 3 haftada çıktı oda hızlanmış şekliyle.ve sonuç kan pıhtılaşması.yani doktorum iğneye başlatmasaydı sonuç yine hüsran olacaktı büyük ihtimal.kan pıhtılaşması çıkmasaydıda iğneyi nie kullandım die sorgulamazdım o psikolojiyle.ama için rahat değilse yaptır testlerini.

Allah bağışlasın evladınızı. ne güzel doktormuş hemen söylemiş benim gttiğimsöylemiyor normal doğurabilriisn diyor. enterasan bu doktorlar hiçbirinin dediği hiçbirini tutmuyor.

canım yakın haftalardayız seninle de. ben de 0,4 clexane kullanıyorum günde iki doz, ve doktorum epidural sezaryen yapacağını söyledi. iğneyi iki gün önce kesecek, aspirin zaten kullanmıyorum. sezaryenin epidural ya da genel olsun sakıncası sadece iğneyi öncesinde bırakmazsanız söz konusu diye biliyorum. arkadaşım aynı mutasyonla 0,6 mg dozu doğumdan iki gün önce bıraktı, epidural sezaryen oldu, oğlu şimdi 1 yaşında coraspin kullanan arkadaşlarım iğneden daha önce bıraktılar aspirini. içini ferah tut inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz.

sizin doktorlarınıza hayran kaldım sezeryan yapıyorlar bu doktorlar devlet hastanesindemi? özel hastanede mi? benim kan problemi dısındaa da problemlerim var ama doktor civanım normal diyor. değiştirdim gerçi yeni doktorada sormadım doğum şeklini..

benim de kan dışında problemlerim var canım ama sezaryen nedenim pıhtılaşmadan dolayı kullandığım ilaç. benim doktorum özelde. akay hastanesinde.

benim doktorumda kesinlikle sezeryan ile doğum yapabileceğimi söyledi bende clexan 0.4 kullanıyorum Allahın izniyle bir 10 sonra doğumum vAR.

benim doktorumda kesinlikle sezeryan ile doğum yapabileceğimi söyledi bende clexan 0.4 kullanıyorum Allahın izniyle bir 10 sonra doğumum vAR.

10 gün mü ? öyleyse çok az kalmış Allah sağlıkla rahatça kavuşmak nasip etsin. ne zaman keseceksin iğneyi?

Allah bağışlasın evladınızı. ne güzel doktormuş hemen söylemiş benim gttiğimsöylemiyor normal doğurabilriisn diyor. enterasan bu doktorlar hiçbirinin dediği hiçbirini tutmuyor.

merhaba arkadaşım, öncelikle bebeğin hayırlı olsun, ben bundan 7 yıl önce derin ven trombozu geçirmiştim, pıhtılaşmaya bağlı ayakta damar tıkanması, şu an hamileyim, ve 37. haftadayım 8 aydır cleaxne kullanıyorm her gün, bu yazıyı görünce çok sevindim bilgi sahibi olucam diye, çok endişelerim var, mesela ben normal doğumun sakıncalı olduğunu bilmiyordum, çok korkmaya başladım,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…