clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

cnm özelden de attım burdan da yazayım merak edenler olur.

hergün sabah iğnemi vuruldum. doğum yapacagım günde sabahtan iğnemi vuruldum akşam da doğuma gittim normal doğum yaptım hiçbir sıkıntı problem yaşamadım çok şükür. devlet hastanesinde doğumum gerçekleşti. doğumdan sonra 40 gün daha devam ettim iğneye.
arkadaşlar lütfen( uzun zaman olmuş burayı açalı.sizler doğumunuzu yaptınız.şimdi paylaşırmısınız normal mi sezeryanmı oldunuz.iğneleri ne zaman bıraktınız

selam hanımlar ben 17 haftalık hamıleyım tup bebek yaptırdım ben sıze sormak ıstedıgım su doktorum bana clexan 0.4 verdı transfer gununden ıtıbaren kullanıyorum ben mekkede yasıyorum burda esım 0.4 bulamadı.0.6 lıgı varmıs acaba bır problem yaratırmı acıkcası cok korkuyorum bana lutfen yardım edın

canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bence dr a bir danış çünkü her dozun önemi var.eczanelerin getirtme imkanı yok mu araştır.bu arada neden mekkede yaşıyorsunuz.çok ulvi bir yerdesiniz.ama memleketten uzak heryer insana garip gelir herhalde.

merhaba cnm Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin. doktoruna bi danış istersen ama mantıken düşündüğümde kanın fazla cıvıklaşır bir zararı olacagını düşünmüyorum.

28.haftadayım.7 kilo aldım.önce 0.4 lük cleaxne kulandım.16.haftada kanamam olunca doktor 0.2 ye düşürdü.ben de çok korkuyorum.inş. doğumlarımız sorunsuz olur...

Konuya yorum yapalı çok uzun zaman olmuş ama bende şimdi aynı durumdayım ve çok tedirginim erken doğum olursa ne yaparım diye düşünüyorum inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız

Bana da oksapar igne verdi doktor...cok endiseliyim...koldan vuruluyorum..karindam da vuruluyormus sanirim ..bn de ignenin yapildigi yer morardi..sizde de oldu mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana da oksapar igne verdi doktor...cok endiseliyim...koldan vuruluyorum..karindam da vuruluyormus sanirim ..bn de ignenin yapildigi yer morardi..sizde de oldu mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben clexan iğneyi göbekten yapıyorum. Yengem aile hekimi. Bana koluna yapma kas fazla olduğundan ağrın olur yağ dokusunun fazla olduğu yerine yap dedi. Gerçekten göbüşüme vurucam daha az ağrıdı. Kol ve bacağım daha çok ağrıdı. Ama kişiye göre değişir belki. Morarma sık olmuyor çok nadir 1 2 yerimde olmuştu ama geç iyileşiyor.

Son düzenleme:
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigot

sizin pıhtılaşma sebebiniz nedir benimki c677t homozigot

benimde epidural sezeryan olacak iğneyide doğuma bi kaç gün kala bırakcam sanırım ama korkuyorum bana 0.8lik ancak yetiyoo inşalah bırakınca sorun yaşamayız

28.haftadayım.7 kilo aldım.önce 0.4 lük cleaxne kulandım.16.haftada kanamam olunca doktor 0.2 ye düşürdü.ben de çok korkuyorum.inş. doğumlarımız sorunsuz olur...
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigot..doktorum bana hibor 0.2lik iğne verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…