arkadaşlar lütfen( uzun zaman olmuş burayı açalı.sizler doğumunuzu yaptınız.şimdi paylaşırmısınız normal mi sezeryanmı oldunuz.iğneleri ne zaman bıraktınız
selam hanımlar ben 17 haftalık hamıleyım tup bebek yaptırdım ben sıze sormak ıstedıgım su doktorum bana clexan 0.4 verdı transfer gununden ıtıbaren kullanıyorum ben mekkede yasıyorum burda esım 0.4 bulamadı.0.6 lıgı varmıs acaba bır problem yaratırmı acıkcası cok korkuyorum bana lutfen yardım edın
selam hanımlar ben 17 haftalık hamıleyım tup bebek yaptırdım ben sıze sormak ıstedıgım su doktorum bana clexan 0.4 verdı transfer gununden ıtıbaren kullanıyorum ben mekkede yasıyorum burda esım 0.4 bulamadı.0.6 lıgı varmıs acaba bır problem yaratırmı acıkcası cok korkuyorum bana lutfen yardım edın
hamileliği boyunca clexane kullanan arkadaşlar kaç kilo aldınızz gebelik boyunca
19 ama iğneyle alakası yok yemekle alakalı :)hamileliği boyunca clexane kullanan arkadaşlar kaç kilo aldınızz gebelik boyunca
Ben clexan iğneyi göbekten yapıyorum. Yengem aile hekimi. Bana koluna yapma kas fazla olduğundan ağrın olur yağ dokusunun fazla olduğu yerine yap dedi. Gerçekten göbüşüme vurucam daha az ağrıdı. Kol ve bacağım daha çok ağrıdı. Ama kişiye göre değişir belki. Morarma sık olmuyor çok nadir 1 2 yerimde olmuştu ama geç iyileşiyor.Bana da oksapar igne verdi doktor...cok endiseliyim...koldan vuruluyorum..karindam da vuruluyormus sanirim ..bn de ignenin yapildigi yer morardi..sizde de oldu mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigotbende gebeliğim boyunca clexane 0,4 kullandım sağlıklı bir gebelik oldu ve sezeryan doğum ve oğluma kavuştum şuan 2,5 yaşında
şimd yine hamileyim yine clexane 0,4 kullanıyorum hatta ikiz bebekler ama yine sezeryan olacak
benim doktorumda direk sezeryan demişti yani riske atmamak lazım diye..
sizin pıhtılaşma sebebiniz nedir benimki c677t homozigotBen clexan iğneyi göbekten yapıyorum. Yengem aile hekimi. Bana koluna yapma kas fazla olduğundan ağrın olur yağ dokusunun fazla olduğu yerine yap dedi. Gerçekten göbüşüme vurucam daha az ağrıdı. Kol ve bacağım daha çok ağrıdı. Ama kişiye göre değişir belki. Morarma sık olmuyor çok nadir 1 2 yerimde olmuştu ama geç iyileşiyor.
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigotBen clexane 0.2 kullanıyordum, normal doğum yapabilirsin demişti doktorum. 34. haftada suların gelmesiyle normal doğum yaptım ve bir sorun olmadı. Ben de kan sulandırıcı iğne olanlar epidural sezaryen olamaz diye biliyordum, en büyük korkum sezaryen olmaktı. Gerek kalmadı çok şükür. Doktorunuza güveniyorsanız ona inanın ve kötü düşünmeyin, güvenmiyorsanız başka doktorlarla görüşüp kararınızı ona göre verin. Ama en basit ameliyatta, en sağlıklı doğumda bile her zaman bir risk vardır ve bazen en iyi doktor bile bunu göremez ya da engelleyemez ve eğer herşey yolunda gidecekse herhangi biri bile doğumu yaptırabilir. Ben ilk bebeğimi neredeyse yatakta eşimin eline doğuruyordum. Doğumhaneye gidene kadar kafası çıkmış bile, doktorun tek yaptığı bebeği almak ve plasentayı çıkarmak oldu. Yani hastanede değil evde olsak kendi kendime bile doğurabilirdim. Herşey biraz şans işi aslında... Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigotselam arkadaşlar ben 30 haftalık hamileyim ve gebeliğimin başından beri clexane 4 mg ve coraspin kullandım coraspini dr um 30 . hafta bırakmamı söyledi iğneyide doğumdan bi hafta önce bırakıcamı söyledi ve 38. hafta doğum olucak Allah izin verirse sizce coraspini erken mi bıraktı ?
bide benim epidural olacak doğumum ama siz olmaz demişsiniz korktum şimdi :18::18::18:
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigotbenimde epidural sezeryan olacak iğneyide doğuma bi kaç gün kala bırakcam sanırım ama korkuyorum bana 0.8lik ancak yetiyoo inşalah bırakınca sorun yaşamayız
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigotbende clexane 0,4 ve aspirin kullanarak kızımı dünyaya getirdim, ondan önce 2 gebelik kaybım var kalp atışlarını alamadık onlardan sonra bir profla yola devam ettik testler neticesinde öğrendim durumumu ve kızımda iğne kullandım, dr daha ilk günden bebeğin sezeryan olacağını dile getirmişti çünkü kıymetli bir bebek hiç birzaman riske atamayız dedi. spinal anestezi ile oldum sezeryanı aspirini 4 gün önce iğneyide 3 gün önce bıraktım ve çok şükür sorun yaşamadım kızım şuan 3 yaşına basacak inşallah, umarım sizlerde sağsalim bebeklerinizi kucağınıza alır sorun yaşamazsınız
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigotcanım yakın haftalardayız seninle de. ben de 0,4 clexane kullanıyorum günde iki doz, ve doktorum epidural sezaryen yapacağını söyledi. iğneyi iki gün önce kesecek, aspirin zaten kullanmıyorum. sezaryenin epidural ya da genel olsun sakıncası sadece iğneyi öncesinde bırakmazsanız söz konusu diye biliyorum. arkadaşım aynı mutasyonla 0,6 mg dozu doğumdan iki gün önce bıraktı, epidural sezaryen oldu, oğlu şimdi 1 yaşındacoraspin kullanan arkadaşlarım iğneden daha önce bıraktılar aspirini. içini ferah tut inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz.
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigotbenim doktorumda kesinlikle sezeryan ile doğum yapabileceğimi söyledi bende clexan 0.4 kullanıyorum Allahın izniyle bir 10 sonra doğumum vAR.
sizin pıhtılaşma sorununuz neydi? benimki c677t homozigot..doktorum bana hibor 0.2lik iğne verdi.28.haftadayım.7 kilo aldım.önce 0.4 lük cleaxne kulandım.16.haftada kanamam olunca doktor 0.2 ye düşürdü.ben de çok korkuyorum.inş. doğumlarımız sorunsuz olur...