- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 88
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım seni bebeğini kaybedenler forumundan hatırlıyorum.allah bebeğini bağışlasın çok sevindim.ben de clexane 0.4 kullanıyorum inşallah benim bebeğim de sağlıkla gelir.yalnız normal doğum cesaretini takdir ettim ben sanırım cesaret edemiyecem.ölü doğumumu normal yaptım ama bu defa çok korkuyorum.Kizlar clexane 0.4 kullaniyordum hamileliginde. Dogumdan 1 gun once bitaktim ve normal dogum yaptim cok sukur. Dogumdan sonra da kullanmadim. Bilginize![]()
Canim aslinda ici kan aglayanlara da yazmistim ama yanlislik olmus. Simdi tekrar gonderdim oraya mesaj.Canım seni bebeğini kaybedenler forumundan hatırlıyorum.allah bebeğini bağışlasın çok sevindim.ben de clexane 0.4 kullanıyorum inşallah benim bebeğim de sağlıkla gelir.yalnız normal doğum cesaretini takdir ettim ben sanırım cesaret edemiyecem.ölü doğumumu normal yaptım ama bu defa çok korkuyorum.
Aynı yerden bahsediyoruz canım hepimiz içimizi o sayfalara döktük, birbirimize destek olduk.çok şükür allahım tekrardan bu hisleri yaşamamızı nasip etti.şimdi sezeryan diyorum da bakalım belki ilerde cesaret gelir.hele bir o haftalara kadar geleyim de.bebeğinle sağlıklı,mutlu bir ömür diliyorum.darısı evlat hasretiyle yanan herkesin başına olsun.Canim aslinda ici kan aglayanlara da yazmistim ama yanlislik olmus. Simdi tekrar gonderdim oraya mesaj.
Tesekkurler canim amin insallah. Normal dogum her acidan daha guzel canim bence. Bi de ben once Allaha sonra doktoruma cok guvendim nasilsa her sey kontrol altinda dogumda ufak bi aksilikte zaten sezeryan oluo. Canim bence normali de dusun.
Cnm bende senle aynıyım aynı ilaçları kullanıyorum umarım yeterli olur ama prednol yok bende senin pıhtılaşma hangi değerlerinde test yaptırdın mı canım[/
merhaba iğne olmadığını yazmışsın.sende kan pıhtılaşması kesin tespit edilmedi değilmi.suan kaçıncı haftadasın bebeğin gelişimi normalmiAnladım canım. Benim ilk bebegim de kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım . Bidaha hamile olunca doktor direkt aspirin le başladı hatta ignede kullanmami istedi ama ben istemedim. Bikaç test verdi onuda özel dışında hiçbir yerde yapmadılar neymiş 4 5 dusukten sonra yapilurmus o testler. Saçmalık illa 4 5 bebek mi olmesini beklemek lazım ben bu doktorlarida anlamadım. Ben de özelde de yaptirmaDim . Sonuçta sadece aspirin le yola devam ettim havada devam ediyorum 3 haftaya bırakıcam. Inşallah bir sıkıntı olmaz ondan merak ettim birazda.
Merhabalar. Evet tespit edilmedi sadece aspirin kullandım onuda 32. Haftaya kadar . İyiki iğne kullanmamisim ama demekki bende öyle bi sıkıntı yokmuş yoksa büyük risk kullanmamak.merhaba iğne olmadığını yazmışsın.sende kan pıhtılaşması kesin tespit edilmedi değilmi.suan kaçıncı haftadasın bebeğin gelişimi normalmi
maşallah ne güzel bende kan pıhtılaşma şüphesi ile gittim tam anlattığınız gibi özelde yapılıyor o test devlette yapılmıyor bende özelde yaptırdım hala sonuç bekliyorum şimdi 7 haftadayım iğnede vermedi doktor tansiyon yüksek diye asprinde vermedi şimdi bişi kullanmadan bekliyorum ama korkuyorumda ilk gebeliğimMerhabalar. Evet tespit edilmedi sadece aspirin kullandım onuda 32. Haftaya kadar . İyiki iğne kullanmamisim ama demekki bende öyle bi sıkıntı yokmuş yoksa büyük risk kullanmamak.
Şu anda bebeğim doğdu 33 günlük sağlığı da elhamdulillah yerinde :)
maşallah ne güzel bende kan pıhtılaşma şüphesi ile gittim tam anlattığınız gibi özelde yapılıyor o test devlette yapılmıyor bende özelde yaptırdım hala sonuç bekliyorum şimdi 7 haftadayım iğnede vermedi doktor tansiyon yüksek diye asprinde vermedi şimdi bişi kullanmadan bekliyorum ama korkuyorumda ilk gebeliğim
Pihtilasma hic mi yok yoksa igne kullanack kadar cok degilmiymis cnmMerhabalar. Evet tespit edilmedi sadece aspirin kullandım onuda 32. Haftaya kadar . İyiki iğne kullanmamisim ama demekki bende öyle bi sıkıntı yokmuş yoksa büyük risk kullanmamak.
Şu anda bebeğim doğdu 33 günlük sağlığı da elhamdulillah yerinde :)
Pıhtılaşma yok canım 32. Haftada aspirin i bıraktım .çünkü eğer olsaydı bırakır bırakmaz bebeğim e kötü yansirdi.Pihtilasma hic mi yok yoksa igne kullanack kadar cok degilmiymis cnm
Anladim cnm. Bnm de dr um daa onceki dr un verdigi igneye kizdi. Kardiyovaskuler testi olmadan igneye karar veremez dediPıhtılaşma yok canım 32. Haftada aspirin i bıraktım .çünkü eğer olsaydı bırakır bırakmaz bebeğim e kötü yansirdi.
Yok canım ben o testleri tıp fak.yaptırdım özel dışındadır oluyor hatta özelde tutar fazla oluyor.ama tıp fak ücretsiz yaptırdım benmaşallah ne güzel bende kan pıhtılaşma şüphesi ile gittim tam anlattığınız gibi özelde yapılıyor o test devlette yapılmıyor bende özelde yaptırdım hala sonuç bekliyorum şimdi 7 haftadayım iğnede vermedi doktor tansiyon yüksek diye asprinde vermedi şimdi bişi kullanmadan bekliyorum ama korkuyorumda ilk gebeliğim
Bende de Heterozigot ve homozigot vardı hem iğne Hemde coraspirin kullanıyorum Bu arada hayırlı olsun canım Allah'ım tamamına erdirsinMrb bende geçen hafta genetik bölümünden sonuçlarımı aldım. Heterozigot mutasyon varmış. Ve bugün gebe olduğumu öğrendim. Yarın doktora gidicem. Böyle olan varmı sizce bana hangi ilaçları verir ki
Ne zaman bırakacaksınız ?Kızlar ben en başından bu zamana kadar hem iğne Hemde coraspirin kullanıyorum çok şükür bugünümüze inş sağlık bi şekilde bebeklerimizi kucamıza almak nasip eder Allah'ım inş
Bana dr otuz altıda bakalım dedi öyle yapmayı düşünüyorum sen ne yapcanNe zaman bırakacaksınız ?
Bana hapı bu hafta görüştüğüm dr, 34. En geç 36. Haftada bıfakmak lazım dedi. Kendi doktorum doğumdan bir hafta önce dedi. Şu an kafam çok karışık.