çok teşekkür ederim canımm..gerçekten karar vermek çok zor şu aşama.ank.da olmak daha rahat olacak benim için..bakalım en yakın zamanda görüşmeye gideceğim..mutlu olmana çok sevidim canım..bu çok önemli:) ya bende iz konusunu takıntı yapıyorum briaz ama her doktor bunu pek uygulamak istemiyor anladığm kadarıyla..izlerin peki uzaktan bakınca belli oluyrmu..silikleşti mi canım...
meme hacimlenince iz altta kalıyor cnm ve karşıdan bakınca görünmüyor memeyi kaldırıp bakmak lazım. ben 1 yıllık bir memeyi gördüm altını kaldrınca göründü ve gayt silikti.)
takma bnce iz konusunu canm
anladımm tatlımm çok teşekkür ederim.bugün bende zühtü beyi aradım haftasonu görüşmek için ama malesef daha sonraya kaldı yayokmuş hafta sonu..
bir an önce görüşmeyi başarırırm umarımm
anladımm tatlımm çok teşekkür ederim.bugün bende zühtü beyi aradım haftasonu görüşmek için ama malesef daha sonraya kaldı yayokmuş hafta sonu..
bir an önce görüşmeyi başarırırm umarımm
zühtü bey yurtdışında. 24ünde dönecek ve 25inde benim ameliyatımı yapcak bi aksilik olmazsaaa :)) ya iz konusunda da arkadaşlar sütyen alttan iz yapmıyo mu öle düşünmek lazım ben hiç takmıyorum valla bu konuyu hem gayet de silikti gördüğüm arkadaşta izler.daha da zaman içinde geçer dedi doktor.
evet sanırım ozzlemmm24 une kadar yokmuş:) 25 indede senn ameliyatın var demek..ne güzelll ya ameliyat günün bile bellli..umarımm ço güzel geçer ameliytında.ben uzakta olduğumm iin sadece hafta sonlarnıı değerlendirebiliyorumm gidip görüşemedim bile o yüzden..doktora gitiğinde fotolar gördünmüü sende..bi de fiyat olarak ne kadar dedi sana benide bilgilendireblirmisin bu konuda
evet sanırım ozzlemmm24 une kadar yokmuş:) 25 indede senn ameliyatın var demek..ne güzelll ya ameliyat günün bile bellli..umarımm ço güzel geçer ameliytında.ben uzakta olduğumm iin sadece hafta sonlarnıı değerlendirebiliyorumm gidip görüşemedim bile o yüzden..doktora gitiğinde fotolar gördünmüü sende..bi de fiyat olarak ne kadar dedi sana benide bilgilendireblirmisin bu konuda
bu arada foto gördüm tabiki rica ettim doktorda gösterdi. hattaforumdan bi arkadaş sağolsun geldi benimle ve canlı canlı ameliyat olmuşunu da gördüm.gerçekten çok güzellerdi :)
evett içine sinmemiş olsa zatenn böyle bi karar veremezdin bu güzel bişey.. peki fiyat olarakk ne dedi tatlım
az önce yazmıştım.bi önceki sayfada bu okuduğun mesajın üstünde yazıyor :))
:))) pardonn tatlım görmemişim ben onu yaasen güzel bi zamnlama yapmışsınn..sen mi istedin bu tarihii..hanii randevu alalı çok olmuş ya o yüzden sordum.. bu arada ameliyat sonrası güzell hberlerini bekliyorumm:)
canım işim gereği bana uyan tarih buydu.aslınd aben 22si istemiştim ama 24ünde yurtdışından döncem dedi.o sebeple 25ine kaldı. inşallah bi aksilik çıkmadan olurum ameliyatımı. sağol canım güzel haberlerimi bildircem inşallah en kısa zamanda :))
tamam tatlım buaralarda olacağımm ben:) duymak istiyorumm çünkü sonrasını..güzel haberlerle geleceğine eminim.. bu arada arkadaş olarak ekliyorumm senii..tamam şeker
hayır canım hhıssetmeyecek ama bunun ıcın 6 ayın gecmesı gerekıyo ıyıcenemı kıvamına gelmesı ve sekıl alması ıcın..benım suan ıdealler ne cok sert nede cok yumusaklar..yanı solemesem kımse anlamıyo sılıkon oldugunu..
canım işim gereği bana uyan tarih buydu.aslınd aben 22si istemiştim ama 24ünde yurtdışından döncem dedi.o sebeple 25ine kaldı. inşallah bi aksilik çıkmadan olurum ameliyatımı. sağol canım güzel haberlerimi bildircem inşallah en kısa zamanda :))
ozzllmmmmm nerdesinnn..en sonunda bende randevumu aldımm..artıkk görüşmeye başlamam iyi olacak.siz ne karar verdiniz doktor beyle damla mı yuvarlak mı silikon koyacakk..herkesin vücut yapısına göre değişeceğini biliyorum ama merak ettim ne yapayım :))
ozzllmmmmm nerdesinnn..en sonunda bende randevumu aldımm..artıkk görüşmeye başlamam iyi olacak.siz ne karar verdiniz doktor beyle damla mı yuvarlak mı silikon koyacakk..herkesin vücut yapısına göre değişeceğini biliyorum ama merak ettim ne yapayım :))
aaa hayırlı olsun tatlım çok sevindim.ne zaman randevun? ben bi aksilik olmazsa cumartesi günü ameliyat oluyorum :)) ya ben de meme dokusu yok denecek kadar az. üstü falan da boş olduğundan doktor yuvarlak olmaz dedi.yuvarlakla damla arası bi protez koyacakmış. çünkü damla koyarsam da pek dolgun olmaz dedi.hadi bakalımmm son 3 günn :)) başka bi sorun varsa şimdilik sor tatlım ameliyattan sonra daha detaylı anlatabilirim.doktorumla sadece 1 kere yüzyüze geldim.ikinci gelişimiz ameliyat günü olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?