clara83 Meme Estetiği Ameliyatı

e canım bi an önce yaptrsaydın yaza hazır olurdun bikiniler dekolteler falan :)
hiç dr dr gezmeye başlama derim cnm. sende ve bi çok arkadaşım gibi zühtü beye git direk ol kurtul:)
evt en doğal olanı dual plan olan cnm daha benm 2 hafta olmadı bile ama yinede doğal duruyo:)
şişler incek ödemler gitcek 2 aya süper olcak inaşşalh.

sen hangi şehirdesin?

hayırlısıyla inşallah sende atlatırsın

sürekli aynadayım napcaksak böyle

sen bide beni, düşün canım benim iki ameliyat hayatımda çekmediğim kadar fotomu çektim bu kadar kısa sürede..buarada bugün bi cesaret bikinilerimi şdar badilerimi deenedim..bikinilerim olmuyo...işh.hergecen günümüz daha güzel olsun!!

eminim öyledir cnm. ben teee ameliyata girmeden odada çekmeye başlamıştım kednimi
bnm bikinilerde olmuyo bi tane aldım yeni çok güzel oldu hatta onu giip çekim ben koyyim
inşallah amin allah kötü gün göstermesin cnm

koy şekerim bekliyoruz benim de dual olcak, bikaç dr üstün boş sana kasüstü olur demişti, ama seninki gayet dolmuş, dual plane yi ben baya araştırdım en iyi yöntem bu deniyor. daha ölçümler yapılmadı benim bakalım kaç olcak

görüşmek istediğin dr listeni hazırlamaya başla :) darısı bizim de başımıza :)

bence seninde süper olcakk dual plane en doğal duran ameliyat şekli ve kimsede bu silikon diyemez senin ameliyatınada az kaldı sanırım inş senide aramızda bombo gibi görcez tatlım

bence seninde süper olcakk dual plane en doğal duran ameliyat şekli ve kimsede bu silikon diyemez senin ameliyatınada az kaldı sanırım inş senide aramızda bombo gibi görcez tatlım

inşallah canım ya burda sizler gibi mutlu olduğumu yazarım umarım

eminimki sende cok cok mutlu olcaksın buna inanıyorum hiçte korkma derim biraz sıkıntısı olcak bi kaçgün ama sonra süper bomba gibi olcaksın fıstık

olcaksın tabi şekerim inşallah diyelim yani tabi yinede :)

kesinlkle dual yaptr doğal olsun istiyosan. kas üstü hiç doğru bi yöntem değil bnce sonrada sarkma oluyomuş öle duydum, dimi ank cım sen söylemiştin hatta bana.?

hadi hayrlısı saphira kuş

en güzelii dual plane en doğalı kas üstü olan bi arkadaşım var ben hiç begenmedim bilmiyorum ama altan sarkık duruyodu herkeste aynımı oluyor bilmiyorum ama onda öyleydi silikon üste kalmış altı sarkık onun bence dual plane derim

saphiracım mutlu oldugunu yazacagın gunlerı beklıyorum :)
buarada dual planeden bahsedılmıs sadece burda.normal olarak hepımız memnun kaldıgımız yontemı tavsıye edıyoruz.şimdi senin tercih edeceğin doktor o yontemı tercıh emıyor olabılır ya da uygun gormeyebılır.bence bunlara cok takılma.bana kas zar altıyla takılde bende cok memnunum.kas altı olanlarda memnun eger dokusu var kas ustu olanlarda.herkes kendı yontemını savunuyor.kendını bır tek yonteme sartlama bence.ıcıne sınen doktor sana hangı yontemı uygun gorurse ıcıne sındır.

canım öncelikle çok geçmiş olsun ... kızlar bi şey sorucam ben bi yerde okudum artık protezler çift yoğunlukta oluyormuş üsttü daha yumuşak bir doku ele daha doğal his versin diye altı daha sert bi doku dik dursun diye ... böyle protezler çıkmış ... ben bunu anlamadım kızlar ya bu özel bi protez mi yoksa artık tüm protezler bu şekilde mi yapılıyor ... clara83 canım seninkiler hangi şekilde ... :26:

valla cnm benm mentor marka dual plan sistem. protezin üstü kas altında dekolte doğal dursun diye alt kısmı ise kas üstünde dik dursun diye. ama senin dedğini duymadım hiç. yarın kontrolüm var sorarım zühtü beye sana bilgi veririm cnm

her gün dahada değişik bir şey duyuyoruz ne güzel

ben arionun sitesini incelemeiştim,monobloc slikon yapısından filan bahsediyordu sitesinde.. belki de senin bahsettiğin arion olabilir.

çok sağ ol canım ya bu konu da beni aydınlatırsan çok sevinirim ...

ben arionun sitesini incelemeiştim,monobloc slikon yapısından filan bahsediyordu sitesinde.. belki de senin bahsettiğin arion olabilir.

keşke biraz daha araştırsaydın ben bu yeni silikonu bi dergide okudum işte hatta orda şöyle diyordu protezleri ömür boyu taşımak zorundasınız bu yüzden ağırlıkları çok önemliymiş ve bu çift yapılı protezler diğerlerine göre daha hefifmiş ... ama orda doktorun reklamını yapıyordu yani protez hangisi bi bilgi vermiyordu ...

Arkadaşlar selam. bu kervana katılma aday adaylarından :87: biri olarak "entor marka dual plan sistem"de üst kas altı, alt kas üstü yöntemin uygulandığını sayenizde öğrendim. ama bu marka "mentor" olmasın... sizin kullandığınız anotomik pürüzsüz koheziv 1 tipi miydi? biliyorum belki çok detay ama benim de dokum (ve özellikle meme başım) küçük.

yardımcı olursanız çooooook sevinirim

cnm öncelikle entor diye bir marka zaten yok :44: yanlışmı yazdın acaba
mentor yuvarlak protez tercih ediliyor genelde ama anatomik yani damla protez kullanan doktorlarda var
1.tipi 2.tipi ve 3.tipi var bunlar yumuşaklık dereceleri mesela bende dual plane uygulandı ve 2.tipi var normal olanı ama bu senin göğüs yapına göre tercih ediliyor benimde meme başım küçük olduğundan meme altı kesisi uygulandı sende doktorlarla görüştükçe anlıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…