resmen sabırsızlanıyorum yıllık iznim gelse de ben de artık doktor doktor gezmeye başlasam :)) dual yöntemi çok ilgimi çekiyor aslında, okuduğum kadarıyla en doğal duran yöntemlerden biri. umarım sizin kadar mutlu olurum ben de :)
hayırlısıyla inşallah sende atlatırsınresmen sabırsızlanıyorum yıllık iznim gelse de ben de artık doktor doktor gezmeye başlasam :)) dual yöntemi çok ilgimi çekiyor aslında, okuduğum kadarıyla en doğal duran yöntemlerden biri. umarım sizin kadar mutlu olurum ben de :)
sürekli aynadayım napcaksak böyle
sen bide beni, düşün canım benim iki ameliyat hayatımda çekmediğim kadar fotomu çektim bu kadar kısa sürede..buarada bugün bi cesaret bikinilerimi şdar badilerimi deenedim..bikinilerim olmuyo...işh.hergecen günümüz daha güzel olsun!!
evt boştu üst taraf alt tarafta vardı doku. sanada dual uygular kesin zühtü hoca. bi de bu yöntem her dr un uygulayabildiği bi yöntem değil bu konuda zühtü hoca çok iyi. sanada olmadı 290 300 falan koyar canm. bnce olur yarısı altta yarısı üstte kaldığı için protez zayıflığınla pek alaklı olmaz sanmıyorum.bnde tahta sayılırdım 325 oldu bak :) haftaya foto koycam bekleyin anacım :)
resmen sabırsızlanıyorum yıllık iznim gelse de ben de artık doktor doktor gezmeye başlasam :)) dual yöntemi çok ilgimi çekiyor aslında, okuduğum kadarıyla en doğal duran yöntemlerden biri. umarım sizin kadar mutlu olurum ben de :)
koy şekerim bekliyoruzbenim de dual olcak, bikaç dr üstün boş sana kasüstü olur demişti, ama seninki gayet dolmuş, dual plane yi ben baya araştırdım en iyi yöntem bu deniyor. daha ölçümler yapılmadı benim bakalım kaç olcak
bence seninde süper olcakk dual plane en doğal duran ameliyat şekli ve kimsede bu silikon diyemez senin ameliyatınada az kaldı sanırım inş senide aramızda bombo gibi görcez tatlım
inşallah canım ya burda sizler gibi mutlu olduğumu yazarım umarım
olcaksın tabi şekerim inşallah diyelim yani tabi yinede :)
kesinlkle dual yaptr doğal olsun istiyosan. kas üstü hiç doğru bi yöntem değil bnce sonrada sarkma oluyomuş öle duydum, dimi ank cım sen söylemiştin hatta bana.?
hadi hayrlısı saphira kuş
canım öncelikle çok geçmiş olsun ... kızlar bi şey sorucam ben bi yerde okudum artık protezler çift yoğunlukta oluyormuş üsttü daha yumuşak bir doku ele daha doğal his versin diye altı daha sert bi doku dik dursun diye ... böyle protezler çıkmış ... ben bunu anlamadım kızlar ya bu özel bi protez mi yoksa artık tüm protezler bu şekilde mi yapılıyor ... clara83 canım seninkiler hangi şekilde ... :26:
canım öncelikle çok geçmiş olsun ... kızlar bi şey sorucam ben bi yerde okudum artık protezler çift yoğunlukta oluyormuş üsttü daha yumuşak bir doku ele daha doğal his versin diye altı daha sert bi doku dik dursun diye ... böyle protezler çıkmış ... ben bunu anlamadım kızlar ya bu özel bi protez mi yoksa artık tüm protezler bu şekilde mi yapılıyor ... clara83 canım seninkiler hangi şekilde ... :26:
valla cnm benm mentor marka dual plan sistem. protezin üstü kas altında dekolte doğal dursun diye alt kısmı ise kas üstünde dik dursun diye. ama senin dedğini duymadım hiç. yarın kontrolüm var sorarım zühtü beye sana bilgi veririm cnm
ben arionun sitesini incelemeiştim,monobloc slikon yapısından filan bahsediyordu sitesinde.. belki de senin bahsettiğin arion olabilir.
Arkadaşlar selam. bu kervana katılma aday adaylarından :87: biri olarak "entor marka dual plan sistem"de üst kas altı, alt kas üstü yöntemin uygulandığını sayenizde öğrendim. ama bu marka "mentor" olmasın... sizin kullandığınız anotomik pürüzsüz koheziv 1 tipi miydi? biliyorum belki çok detay ama benim de dokum (ve özellikle meme başım) küçük.
yardımcı olursanız çooooook sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?