• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clara83 Meme Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlar selam. bu kervana katılma aday adaylarından :87: biri olarak "entor marka dual plan sistem"de üst kas altı, alt kas üstü yöntemin uygulandığını sayenizde öğrendim. ama bu marka "mentor" olmasın... sizin kullandığınız anotomik pürüzsüz koheziv 1 tipi miydi? biliyorum belki çok detay ama benim de dokum (ve özellikle meme başım) küçük.

yardımcı olursanız çooooook sevinirim :16:

slm cnm öncelikle bu kervanın yolcusu olmanı ve bizler gibi mutlu olmanı canı gönülden isterim :) şimdi entor dediğin mentor olsa gerek. ben arion ve ya nagor marka istiyorum dedim zühtü beye fakat mentor dünyaca kullanılan en ii marka olduğunu istersen nagor takabileceğimi ama ilerde sorunalr yaşattığını söyledi. istersen takarım daha ucuz hem dedi. ve bnde hayır size güveniyorum hocam dedim :) bndeki protez damla yuvarlak arası. göğsümün üstü boş altı dolu olduğu için bunu taktı dr ve çok güzel görünüyo şuan memişlerim. ucu kçk olduğu için alttan koydu en hızlı iileşme yeri birde. pütürlü yüzey istedim özellikle kayma ihtimali olmasın zamanla diye. şuan yuvarlak damla arası göğüslerim dik ne top gibi ne de üstler boş. anlıcanız harika :52: sütyen takmıyorum çok hoş bi dekoltem var daha şimdiden :64: darısı sana şekerim

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. bu kervana katılma aday adaylarından :87: biri olarak "entor marka dual plan sistem"de üst kas altı, alt kas üstü yöntemin uygulandığını sayenizde öğrendim. ama bu marka "mentor" olmasın... sizin kullandığınız anotomik pürüzsüz koheziv 1 tipi miydi? biliyorum belki çok detay ama benim de dokum (ve özellikle meme başım) küçük.

yardımcı olursanız çooooook sevinirim :16:

canım sende bize katılcaksın sanırım seninde meme başın ufaksa zaten doktor sana söyler ya koltuk altı yada meme altı kesiyle yapacaktır. buda biraz sanada kalmış ama bana göre en sağlıksı meme altı kesisi ve mentor marka silikonda dünyaca kullanılan bi protez bunların ceşitleri var damlası yarı damlası yuvarlak olanı cok ceşiti var doktorunda sana memenin dokusuna göre hangisi sana uyacaksa onu zaten söylüyor şu model sana uyar diyor protezinde ccleri var tabi onuda senin gögüs cevrenin ölcüsü ve meme dokunun fazlalığıyla ilgili ve sana ortalama ne koyacağını ameliyattan önce söylüyor ama esas ameliyat esnasında içine koyarak hangisi olacağına karar veriyolar ve sana yapılcak kas üstümü kas altımı bunlarıda sen muayene gittiğinde sana nasıl bi operasyon yapacağınıda söylüyor clara83le benim doktorum aynı kişi zühtü bey benim protezim yarı damla pürüzlü olandandı pürüzlü olmasıda faydalı ameliyattan sonraki 2ve 3 ay cok önemli kapsül olmasını önlemek için pürüzlü protez ve biz allaha şükür memnunuz darısıda size olsun kızlar

kızlaaarr ameliyat günümü aldım geldim:)) 20 mayıs günü ankcığımla beraber gittim zühtü beye :)) 25 haziranda ameliyat oluyorummm :)) gün sayıyorum resmen yaa ama anestezi korkusu da var :S

kızlaaarr ameliyat günümü aldım geldim:)) 20 mayıs günü ankcığımla beraber gittim zühtü beye :)) 25 haziranda ameliyat oluyorummm :)) gün sayıyorum resmen yaa ama anestezi korkusu da var :S

korkma canım zaten sen ameliyata girdiğini bile anlamayacaksın..inş cok güzel olcak bomba gibi sende aramıza katılcan fıstık:)

e süper :) cnm korkma, zühtü bey odama geldi sonrasını hatrlamıyorum zaten:)
ameliyathaneye girince hatrlamıyosun öle olması süper :52:

merhaba kızlar ben daha gün alamadım ya hala kararsızım biraz daha düşünmek istedim.
oozzlleemm sen hangi yöntemle olucaksın nasıl protez takılcak bilgi verirmisin, hayırlı olsun umarım çok mutlu olursun herşey istesiğin gibi olur :)

merhaba kızlar ben daha gün alamadım ya hala kararsızım biraz daha düşünmek istedim.
oozzlleemm sen hangi yöntemle olucaksın nasıl protez takılcak bilgi verirmisin, hayırlı olsun umarım çok mutlu olursun herşey istesiğin gibi olur :)

yaaa ben kafama koydum ve vazgeçmeden olmak istiyorum biran önce.doktoruma da güveniyorum :)) ankcığımın desteğini göz ardı edemem elbet ;) dual plane dedi saphiracımm mentor marka silikon 270-300 cc arası dedi.tam kararını ameliyatta verecekmiş.amiinn inşallah canım çok istiyorum umarım hepimiz için her şey çok güzel olur :))

karar vrin yaptırın mutlu olun kızlar yauv :)
ben çook mutluyum zühtü beyde çok ii bi dr hiç bi sorun yaşamadım ameliyattan sonra
darısı size

Arkadaşlar burayı bende 1 senedir takip ediyordum.fakat bir türlü üye olamamıştım.çalıştığımdan fırsat bulup sadece forumdakileri takip edebiliyordum ve artık çalışmıyorum ve bende üye olmak istedim burdan cok bilgiler aldım sizlerin bilgilerinden cok faydalandım.öncelikle sizlere cok teşekkürler kızlar bende 8 ay önce ameliyat oldum.ankara'da onepte zühtü bey'e ve allah ondan razı olsun ben evliyim ve benim hayatım değişti gögüs diyip geçmeyin kızlar evlilik hayatında cok önemliymiş ve bana dual plane yaptı mentor marka silikon takıldı.300 cc koymuş ben biraz iriyim hatta ben daha büyük istemiştim 350 400 cc cok büyük olacağını ve göze batıcağını söyledi kendisi ve böyle yaptı suanda cok doğal şekli cok güzel yumuşak meme dokusu gibi aynen ameliyattan sonra pek fazla agrım olmadı diyebilirim kızlar gözümü açtım odamda yatıyordum sadeece sırtım yatmaktan cok agrımıştı aynı günün gecesi saat 11 gibi ben evime cıktım.ben buraya ameliyattan önceki ve sonraki fotolarımıda ekleyeceğim size yardımcı olur diye cünki özellikle istedim doktorumdan yanlız buraya fotolarımı eklemeyi becerebilirsem bakalım:) herkesede cok geçmiş olsun diliyorum olacaklarada acil şifaler dilerim arada sizden yardım istebilirim acemiyim forumu takip etmek daha kolaymış:)

Arkadaşlar burayı bende 1 senedir takip ediyordum.fakat bir türlü üye olamamıştım.çalıştığımdan fırsat bulup sadece forumdakileri takip edebiliyordum ve artık çalışmıyorum ve bende üye olmak istedim burdan cok bilgiler aldım sizlerin bilgilerinden cok faydalandım.öncelikle sizlere cok teşekkürler kızlar bende 8 ay önce ameliyat oldum.ankara'da onepte zühtü bey'e ve allah ondan razı olsun ben evliyim ve benim hayatım değişti gögüs diyip geçmeyin kızlar evlilik hayatında cok önemliymiş ve bana dual plane yaptı mentor marka silikon takıldı.300 cc koymuş ben biraz iriyim hatta ben daha büyük istemiştim 350 400 cc cok büyük olacağını ve göze batıcağını söyledi kendisi ve böyle yaptı suanda cok doğal şekli cok güzel yumuşak meme dokusu gibi aynen ameliyattan sonra pek fazla agrım olmadı diyebilirim kızlar gözümü açtım odamda yatıyordum sadeece sırtım yatmaktan cok agrımıştı aynı günün gecesi saat 11 gibi ben evime cıktım.ben buraya ameliyattan önceki ve sonraki fotolarımıda ekleyeceğim size yardımcı olur diye cünki özellikle istedim doktorumdan yanlız buraya fotolarımı eklemeyi becerebilirsem bakalım:) herkesede cok geçmiş olsun diliyorum olacaklarada acil şifaler dilerim arada sizden yardım istebilirim acemiyim forumu takip etmek daha kolaymış:)
canım hoşgeldin aramıza fotograf koyman iyi olcak bende koymayı cok istedim ama ben burunda olduğum için koyamadım burun fotolarım var cünki

çok geçmiş olsun tatlım geçmiş gitmiş bitmiş zaten :)) memnun kalmana da çok sevindim.ben de zühtü beye 20 gün sonra ameliyat olcam inşallah. bende sizin gibi mutlu olurum umarım böyle güzel haberler aldıkça şafak sayıyorum resmen :)) resimlerini koyabilirsen bizim için de fikir olur.bana da 270-300 cc arası dedi.ama ben biraz zayıfım nasıl olcak bakalım pek şekillendiremiyorum kafamda ama sürekli hayal kuruyorum :))) gerçi 300 cc koyulmuşunu canlı canlı gördüm ama bilmiyorum bakalım benimkiler nasıl olcak :))

çok geçmiş olsun tatlım geçmiş gitmiş bitmiş zaten :)) memnun kalmana da çok sevindim.ben de zühtü beye 20 gün sonra ameliyat olcam inşallah. bende sizin gibi mutlu olurum umarım böyle güzel haberler aldıkça şafak sayıyorum resmen :)) resimlerini koyabilirsen bizim için de fikir olur.bana da 270-300 cc arası dedi.ama ben biraz zayıfım nasıl olcak bakalım pek şekillendiremiyorum kafamda ama sürekli hayal kuruyorum :))) gerçi 300 cc koyulmuşunu canlı canlı gördüm ama bilmiyorum bakalım benimkiler nasıl olcak :))

oozzllmm canım ne kadar hayal etsen de gercekten ameliyat olduğunda hayalş edemediğini anlıyosun..ben en çok ne kadar ağrı çekerim acaba die merak ediyodum benim kasaltıydı..ilk bi kaç gün yatıp kalkmak zor oluyor ağrı kesiciler işe yarıyor neyseki...bir hafta sonra süper hissediyosun..cektiğin tüm ağrılara değiyo inan..umarım hersey gönlünce olur:16:bir de cc olayına fazla takılma çünkü farklı protez markalarının cc aralıkları farklı.birinin mesala atıyorum 250cc si diğerinin 300 cc ne tekabul ediyo..sen sadece doktoruna istediğin boyutu anlat yeter:34:20 gün çabuk gecer!bir uyanacaksın cicişlerin var!!:66:gelişmeleri yazcağın mutlu mesajlarını beklicez!!sevgiler!!:34:

oozzllmm canım ne kadar hayal etsen de gercekten ameliyat olduğunda hayalş edemediğini anlıyosun..ben en çok ne kadar ağrı çekerim acaba die merak ediyodum benim kasaltıydı..ilk bi kaç gün yatıp kalkmak zor oluyor ağrı kesiciler işe yarıyor neyseki...bir hafta sonra süper hissediyosun..cektiğin tüm ağrılara değiyo inan..umarım hersey gönlünce olur:16:bir de cc olayına fazla takılma çünkü farklı protez markalarının cc aralıkları farklı.birinin mesala atıyorum 250cc si diğerinin 300 cc ne tekabul ediyo..sen sadece doktoruna istediğin boyutu anlat yeter:34:20 gün çabuk gecer!bir uyanacaksın cicişlerin var!!:66:gelişmeleri yazcağın mutlu mesajlarını beklicez!!sevgiler!!:34:

ayy canım benim valla mesajını okudukça bi kere daha okuyasım geliyo çok güzel ifade etmişsin :)) güzel şeyler düşünüyorum güzel olcak inşallah. her ne kadar nazlı olsam da ağrılar korkutmuyo beni yaa geçer gider bi şekilde nazımı çekecek annem babam olcak nasıl olsa başımda :))) ama geçen anestezi diye bi film izledim ameliyat olacak arkadaşlar sakın izlemeyin. annem boyutu için azcık olsa yeter büyük olmaz sana diyo ama doktorun yanında da dedim yatmışım ameliyat masasına olabileceği kadar büyük olsun istiyorum :)))) en iyisini onlar bilir elbet yine ben isteklerimi ameliyat öncesi bi kere daha sölerim bi bakmışın ben varmışım der benim cicişlerr :)) sizin sayenizde çok şey öğrendim bu forumdan benim durumumda olanları da ameliyatımdan sonra bilgilendirmeyi görev bilirim kendime. hepinizi iyi ki varsınız bu forum iyiy ki var. musmutlu mupmutlu mutmutlu yazcam inşallah ameliyat sonrası tüm detayları. öpüldün aresyacım :89:

cok tşekkür canım cok memnunum resimlerim hazır ama msj sayım yetmedi yorum yapıyorum doldurmak için albüm yapınca yorumlarınızı bekliyorum zaten.sanada şimdiden cok geçmiş olsun 300 cc den az yaptırma derim

Sadece şunu söyleyim kızlar
çılgınlar gibi desteksiz sütyen ve bikini alıyorum :52::52:

Bunca zaman delimiy mişim yav neden çekmişim bu sıkıntıyı
ameliyat olacaklara burdan sesleniyorum

hiiiiç düşünmeyin......... Karar verin ve olun
allah hepinize zühtü bey gibi bir dr nasip etsin :66:

cok tşekkür canım cok memnunum resimlerim hazır ama msj sayım yetmedi yorum yapıyorum doldurmak için albüm yapınca yorumlarınızı bekliyorum zaten.sanada şimdiden cok geçmiş olsun 300 cc den az yaptırma derim

canım bakcam resimlerine arkadaşlık isteğimi kabul etmişsin hemen geliyor yorumlar:)) ameliyat sabahı ısrar etcem 300 cc konusunda ama yapay olur derse de artık en son dediğine razı olcaz napalım :)) hiç yoktan iyidir :)))

Sadece şunu söyleyim kızlar
çılgınlar gibi desteksiz sütyen ve bikini alıyorum :52::52:

Bunca zaman delimiy mişim yav neden çekmişim bu sıkıntıyı
ameliyat olacaklara burdan sesleniyorum

hiiiiç düşünmeyin......... Karar verin ve olun
allah hepinize zühtü bey gibi bir dr nasip etsin :66:

clara ağrıların kaç gün sürdü?kaç gün sonra evden çıkabildin?benim ameliyattan 2-3 gün sonra işe dönmem gerekiyo dikkat çekmemek için de rapor almak istemiyorum:S millete dert anlatmak var bi de.çok ağrım olur mu acaba yaa en yakın tarihte ameliyat olan sen varsın

clara ağrıların kaç gün sürdü?kaç gün sonra evden çıkabildin?benim ameliyattan 2-3 gün sonra işe dönmem gerekiyo dikkat çekmemek için de rapor almak istemiyorum:S millete dert anlatmak var bi de.çok ağrım olur mu acaba yaa en yakın tarihte ameliyat olan sen varsın

cnm en yoğun ağrıyı 3 gün çektim. ama toplamda 1 hafta izinliydim. 4. günümde bir yerden başka bir yere gittim çıktım dışarı yani çok rahat diildim ama kasılmadan dolayı. yani olmaz ve ya olur diyemem canım o senin göğüs dounun miktarı ve ağrı eşiğinle alakalı. benm 2 gün baya sancım oldu çünkü dokum çok küçük ve diriydi. cıvık veya emzirilmiş memelerde ağrı daha az oluyor.ordan pay biç cnm kendine. işe döneblrsin ama 3-4 gün sonra, kist aldırdım dersin. sonuçta kist alınan memelerde de ağrı ve hareket kısıtlığı oluyor..

Back