Arkadaşlar selam. bu kervana katılma aday adaylarından :87: biri olarak "entor marka dual plan sistem"de üst kas altı, alt kas üstü yöntemin uygulandığını sayenizde öğrendim. ama bu marka "mentor" olmasın... sizin kullandığınız anotomik pürüzsüz koheziv 1 tipi miydi? biliyorum belki çok detay ama benim de dokum (ve özellikle meme başım) küçük.
yardımcı olursanız çooooook sevinirim
slm cnm öncelikle bu kervanın yolcusu olmanı ve bizler gibi mutlu olmanı canı gönülden isterim :) şimdi entor dediğin mentor olsa gerek. ben arion ve ya nagor marka istiyorum dedim zühtü beye fakat mentor dünyaca kullanılan en ii marka olduğunu istersen nagor takabileceğimi ama ilerde sorunalr yaşattığını söyledi. istersen takarım daha ucuz hem dedi. ve bnde hayır size güveniyorum hocam dedim :) bndeki protez damla yuvarlak arası. göğsümün üstü boş altı dolu olduğu için bunu taktı dr ve çok güzel görünüyo şuan memişlerim. ucu kçk olduğu için alttan koydu en hızlı iileşme yeri birde. pütürlü yüzey istedim özellikle kayma ihtimali olmasın zamanla diye. şuan yuvarlak damla arası göğüslerim dik ne top gibi ne de üstler boş. anlıcanız harika sütyen takmıyorum çok hoş bi dekoltem var daha şimdiden darısı sana şekerim
Son düzenleme: