• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clara83 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba kızlar. 6 mayısta zühtü beye meme büyütme ameliyatı oldum bugün 6. Günüm ağrılarım baya hafifledi. Yıllardır istediğim bir şeydi ve gerçek oldu :74: Tüm cesaretimi topladım gittim sevgili dr uma :) çarşamba görüşmeye gittim cumaya ameliyat oldum böyle pat diye karar verilmez tabi ama daha önceden araştrmıştım. Zühtü beyde bana güven verdi ve damlacımda cesaretlenmemde büyü etkisi oldu. Ameliyat olmayı düşünenler varsa her şekilde zühtü beyi tavsiye ediyorum. Bilgisi ilgisi yeteneğiyle çok iyi bir dr.

şuan şişler hala sertler ama böyle bile güzel duruyorlar. Sürekli aynaya bakıyorum :9:
Isteyen herkes bu mutluluğu yaşayabilir umarım :71:

Clara83 çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim keşke bende karar verebilsem sen en güzelini yapmışsın uzadıkça çıkmaza giriyo insan bu arada bişi sormak istoyorum canım zühtü beyin muayene ücreti nedir.

Clara83 çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim keşke bende karar verebilsem sen en güzelini yapmışsın uzadıkça çıkmaza giriyo insan bu arada bişi sormak istoyorum canım zühtü beyin muayene ücreti nedir.

karar ver canm bi an önce düşüncek pişman olcak hiç bişe yok. sonucu mutluluk veren tek operasyon bnce :) ben hiç zuatamdım görüşmeye gittim ertesi gün ameliyat oldum.

zühtü bey hiç bir şeklde ücret almıyor görüşmelerinden defalarca olsa bile ;)

hadi bundan sonra da olmaz inşallah bi problemin canım :)) ankara dışından geleceğim için mecburen kalmalıyım zaten hastanede. 2 gün kalcaksın dese yine kalırım yeter ki istediğim gibi olsun :))) mutlu mesut kullan memişlerini canım benimmm :))

inş istediğin gibi olur allahım kimseyi pişman etmesin
darısı sana :))

karar ver canm bi an önce düşüncek pişman olcak hiç bişe yok. sonucu mutluluk veren tek operasyon bnce :) ben hiç zuatamdım görüşmeye gittim ertesi gün ameliyat oldum.

zühtü bey hiç bir şeklde ücret almıyor görüşmelerinden defalarca olsa bile ;)

aa yani şimdi randevu alsam ücret almıcakmı ben nebil beyle görüştüm burda herkes onun içinde ücret almıyo demişti ama 200 tl aldı benden o yüzden sordum canımcım.

aa yani şimdi randevu alsam ücret almıcakmı ben nebil beyle görüştüm burda herkes onun içinde ücret almıyo demişti ama 200 tl aldı benden o yüzden sordum canımcım.

aaaa inanmıyorum sende 200 lirayı verdin yani paşa paşa :) o dr almıyodu cnm ya muayene ücreti allah allah.. zühtü bey kesnlkle ücret almıyo çok ii bi insan emin ol gider gitmez ameliyat olmak isticeksin :)

clara cım nasılsın fotoların çok hoş:) giremiyodum bikaç gündür nete uzak kaldım, aklıma bişey takıldı fotonu görünce dikişlerin alınması mı gerekiyo, sormayı unuttum ben doktora yok olan iplik kullanmıyo mu hoca? büyüklüğü de iyi olmuş ben daha büyük durur sanıyodum 325cc

hadi bundan sonra da olmaz inşallah bi problemin canım :)) ankara dışından geleceğim için mecburen kalmalıyım zaten hastanede. 2 gün kalcaksın dese yine kalırım yeter ki istediğim gibi olsun :))) mutlu mesut kullan memişlerini canım benimmm :))

canım benim seninde randevuna az kaldı. heyecen kesin vardır ama sakın endişe etme göreceksin cok iyi ve ilgili bir doktordur bu işindede cok uzamandır.inş seninde istediğin gibi olacak ve senide aramızda bizim gibi mutlu mesur göreceğizz fıstık:)

clara cım nasılsın fotoların çok hoş:) giremiyodum bikaç gündür nete uzak kaldım, aklıma bişey takıldı fotonu görünce dikişlerin alınması mı gerekiyo, sormayı unuttum ben doktora yok olan iplik kullanmıyo mu hoca? büyüklüğü de iyi olmuş ben daha büyük durur sanıyodum 325cc

iyiyim cnm sen nasılsın? teşk ederim saol :)
dikişler alınmıyo cnm kendiliğinden gitcekmiş. zaten elime geliyo 1 2 tane uçtan. banyo yaptıkça gider dedi. kabuk bağlıyoya o da banyoyla gitcek. evet normal oldu şişler incek bi de düşün yani daha doğal güzel olcak inş. zühtü beyin yaptığı 1 yıllık memeyi gördüm de ben inanamadım bu kadar doğal duranı başka kim yapar merak ediyorum vallahi :)

Son düzenleme:
iyiyim cnm sen nasılsın? teşk ederim saol :)
dikişler alınmıyo cnm kendiliğinden gitcekmiş. zaten elime geliyo 1 2 tane uçtan. banyo yaptıkça gider dedi. kabuk bağlıyoya o da banyoyla gitcek. evet normal oldu şişler incek bi de düşün yani daha doğal güzel olcak inş. zühtü beyin yaptığı 1 yıllık memeyi gördüm de ben inanamadım bu kadar doğal duranı başka kim yapar merak ediyorum vallahi :)

sağol cnm ya inşallah bende ameliyat sonrası sizler gibi mutlu olurum, ank32 ye ve sana teşekkür ederim moral veriyosunuz, yakında özelden de msj atabilcem:)
saninkinden olcak benim protez de, ya bakıyorum 225cc konulmuş ve çok büyük göğüsler var. ama seninki çok büyük değil tam sana uymuş, seninkine bakarak bana 275 iyi diyorum ama ya büyük olursa diye korkuyorum. acaba protez ve yönteme göre mi değişiyoki ya of çok kararsız kaldım :44:

ank32
canım özel msj hakkım olmadığı için cvp yazamadım burdan yazıyorum msn den ekledim seni görüşelim olurmu :)

ank32
canım özel msj hakkım olmadığı için cvp yazamadım burdan yazıyorum msn den ekledim seni görüşelim olurmu :)

canım bana eklemeler gelmiyor ancak bana maille msj yazarsan bende görüp seni eklerim cünki msnde sorun var eklemeler bana gelmiyor canım yardımcı olurum sanada;)

sağol cnm ya inşallah bende ameliyat sonrası sizler gibi mutlu olurum, ank32 ye ve sana teşekkür ederim moral veriyosunuz, yakında özelden de msj atabilcem:)
saninkinden olcak benim protez de, ya bakıyorum 225cc konulmuş ve çok büyük göğüsler var. ama seninki çok büyük değil tam sana uymuş, seninkine bakarak bana 275 iyi diyorum ama ya büyük olursa diye korkuyorum. acaba protez ve yönteme göre mi değişiyoki ya of çok kararsız kaldım :44:

canım rica ederim. sakın korkma senin bünyene göre takıyor protezi zaten meme dokusuda cok önemli ona doktorun ne derse bünyene göre tam oluyor korkma yani büyük olcak diye en iyisini zühtü bey sana söylemiştir ne diyosa o oluyor zaten merak etme fıstık;)

ben senin boyunu kilonu merak ettim cnm bu arada.
sende çok mutlu olcaksın emin ol inşallah bi aksilik çıkmaz.
valla cnm bildiğim kadaryla teknikle alakalı görünüşler. 275 den aşşağı koydurma derim.
zaten zühtü bey ameliyat sırasında takıp bakıyo hangisi normal duruyosa onu yerleştriyo cnm. o yönden korkun olmasın hatta en son korkun o olsun derim güven bana :)
bizim yöntemde yarısı kas altında yarısı kas üstünde kalıyo protezin ondan doğal ve normal duruyo.
benm boyum 1,72 kilom 63 bu memeler çok normal oldu. sende ona göre değerlendr kafanda

clara senin fotoların yokmuydu :44: ben var zannediyordum
kaldırdın mı yoksa hiç mi yapmadın merak ettim yahuu :9:

ben senin boyunu kilonu merak ettim cnm bu arada.
sende çok mutlu olcaksın emin ol inşallah bi aksilik çıkmaz.
valla cnm bildiğim kadaryla teknikle alakalı görünüşler. 275 den aşşağı koydurma derim.
zaten zühtü bey ameliyat sırasında takıp bakıyo hangisi normal duruyosa onu yerleştriyo cnm. o yönden korkun olmasın hatta en son korkun o olsun derim güven bana :)
bizim yöntemde yarısı kas altında yarısı kas üstünde kalıyo protezin ondan doğal ve normal duruyo.
benm boyum 1,72 kilom 63 bu memeler çok normal oldu. sende ona göre değerlendr kafanda

canım aynı yöntem olcağımız için seni ölçü alıyorum zaten kendime:) seninde üst kısım boştu değilmi o yüzden hani damla yuvarlak arası protez takıyo bize.. şuan güzel dolmuş üst kısmında:)
benim boy 1,68 kilo 57 fln.. ama üst kısmım çok zayıf kemikler sayılır yani kilom altta maalesef:)
haftaya bikaç foto daha bekliyoruz senden :16:

canım aynı yöntem olcağımız için seni ölçü alıyorum zaten kendime:) seninde üst kısım boştu değilmi o yüzden hani damla yuvarlak arası protez takıyo bize.. şuan güzel dolmuş üst kısmında:)
benim boy 1,68 kilo 57 fln.. ama üst kısmım çok zayıf kemikler sayılır yani kilom altta maalesef:)
haftaya bikaç foto daha bekliyoruz senden :16:

evt boştu üst taraf alt tarafta vardı doku. sanada dual uygular kesin zühtü hoca. bi de bu yöntem her dr un uygulayabildiği bi yöntem değil bu konuda zühtü hoca çok iyi. sanada olmadı 290 300 falan koyar canm. bnce olur yarısı altta yarısı üstte kaldığı için protez zayıflığınla pek alaklı olmaz sanmıyorum.bnde tahta sayılırdım 325 oldu bak :) haftaya foto koycam bekleyin anacım :)

resmen sabırsızlanıyorum yıllık iznim gelse de ben de artık doktor doktor gezmeye başlasam :)) dual yöntemi çok ilgimi çekiyor aslında, okuduğum kadarıyla en doğal duran yöntemlerden biri. umarım sizin kadar mutlu olurum ben de :)

Back