Arkadaşlar selam. bu kervana katılma aday adaylarından :87: biri olarak "entor marka dual plan sistem"de üst kas altı, alt kas üstü yöntemin uygulandığını sayenizde öğrendim. ama bu marka "mentor" olmasın... sizin kullandığınız anotomik pürüzsüz koheziv 1 tipi miydi? biliyorum belki çok detay ama benim de dokum (ve özellikle meme başım) küçük.
yardımcı olursanız çooooook sevinirim
Arkadaşlar selam. bu kervana katılma aday adaylarından :87: biri olarak "entor marka dual plan sistem"de üst kas altı, alt kas üstü yöntemin uygulandığını sayenizde öğrendim. ama bu marka "mentor" olmasın... sizin kullandığınız anotomik pürüzsüz koheziv 1 tipi miydi? biliyorum belki çok detay ama benim de dokum (ve özellikle meme başım) küçük.
yardımcı olursanız çooooook sevinirim
kızlaaarr ameliyat günümü aldım geldim:)) 20 mayıs günü ankcığımla beraber gittim zühtü beye :)) 25 haziranda ameliyat oluyorummm :)) gün sayıyorum resmen yaa ama anestezi korkusu da var :S
kızlaaarr ameliyat günümü aldım geldim:)) 20 mayıs günü ankcığımla beraber gittim zühtü beye :)) 25 haziranda ameliyat oluyorummm :)) gün sayıyorum resmen yaa ama anestezi korkusu da var :S
merhaba kızlar ben daha gün alamadım ya hala kararsızım biraz daha düşünmek istedim.
oozzlleemm sen hangi yöntemle olucaksın nasıl protez takılcak bilgi verirmisin, hayırlı olsun umarım çok mutlu olursun herşey istesiğin gibi olur :)
canım hoşgeldin aramıza fotograf koyman iyi olcak bende koymayı cok istedim ama ben burunda olduğum için koyamadım burun fotolarım var cünkiArkadaşlar burayı bende 1 senedir takip ediyordum.fakat bir türlü üye olamamıştım.çalıştığımdan fırsat bulup sadece forumdakileri takip edebiliyordum ve artık çalışmıyorum ve bende üye olmak istedim burdan cok bilgiler aldım sizlerin bilgilerinden cok faydalandım.öncelikle sizlere cok teşekkürler kızlar bende 8 ay önce ameliyat oldum.ankara'da onepte zühtü bey'e ve allah ondan razı olsun ben evliyim ve benim hayatım değişti gögüs diyip geçmeyin kızlar evlilik hayatında cok önemliymiş ve bana dual plane yaptı mentor marka silikon takıldı.300 cc koymuş ben biraz iriyim hatta ben daha büyük istemiştim 350 400 cc cok büyük olacağını ve göze batıcağını söyledi kendisi ve böyle yaptı suanda cok doğal şekli cok güzel yumuşak meme dokusu gibi aynen ameliyattan sonra pek fazla agrım olmadı diyebilirim kızlar gözümü açtım odamda yatıyordum sadeece sırtım yatmaktan cok agrımıştı aynı günün gecesi saat 11 gibi ben evime cıktım.ben buraya ameliyattan önceki ve sonraki fotolarımıda ekleyeceğim size yardımcı olur diye cünki özellikle istedim doktorumdan yanlız buraya fotolarımı eklemeyi becerebilirsem bakalım:) herkesede cok geçmiş olsun diliyorum olacaklarada acil şifaler dilerim arada sizden yardım istebilirim acemiyim forumu takip etmek daha kolaymış:)
Arkadaşlar burayı bende 1 senedir takip ediyordum.fakat bir türlü üye olamamıştım.çalıştığımdan fırsat bulup sadece forumdakileri takip edebiliyordum ve artık çalışmıyorum ve bende üye olmak istedim burdan cok bilgiler aldım sizlerin bilgilerinden cok faydalandım.öncelikle sizlere cok teşekkürler kızlar bende 8 ay önce ameliyat oldum.ankara'da onepte zühtü bey'e ve allah ondan razı olsun ben evliyim ve benim hayatım değişti gögüs diyip geçmeyin kızlar evlilik hayatında cok önemliymiş ve bana dual plane yaptı mentor marka silikon takıldı.300 cc koymuş ben biraz iriyim hatta ben daha büyük istemiştim 350 400 cc cok büyük olacağını ve göze batıcağını söyledi kendisi ve böyle yaptı suanda cok doğal şekli cok güzel yumuşak meme dokusu gibi aynen ameliyattan sonra pek fazla agrım olmadı diyebilirim kızlar gözümü açtım odamda yatıyordum sadeece sırtım yatmaktan cok agrımıştı aynı günün gecesi saat 11 gibi ben evime cıktım.ben buraya ameliyattan önceki ve sonraki fotolarımıda ekleyeceğim size yardımcı olur diye cünki özellikle istedim doktorumdan yanlız buraya fotolarımı eklemeyi becerebilirsem bakalım:) herkesede cok geçmiş olsun diliyorum olacaklarada acil şifaler dilerim arada sizden yardım istebilirim acemiyim forumu takip etmek daha kolaymış:)
çok geçmiş olsun tatlım geçmiş gitmiş bitmiş zaten :)) memnun kalmana da çok sevindim.ben de zühtü beye 20 gün sonra ameliyat olcam inşallah. bende sizin gibi mutlu olurum umarım böyle güzel haberler aldıkça şafak sayıyorum resmen :)) resimlerini koyabilirsen bizim için de fikir olur.bana da 270-300 cc arası dedi.ama ben biraz zayıfım nasıl olcak bakalım pek şekillendiremiyorum kafamda ama sürekli hayal kuruyorum :))) gerçi 300 cc koyulmuşunu canlı canlı gördüm ama bilmiyorum bakalım benimkiler nasıl olcak :))
oozzllmm canım ne kadar hayal etsen de gercekten ameliyat olduğunda hayalş edemediğini anlıyosun..ben en çok ne kadar ağrı çekerim acaba die merak ediyodum benim kasaltıydı..ilk bi kaç gün yatıp kalkmak zor oluyor ağrı kesiciler işe yarıyor neyseki...bir hafta sonra süper hissediyosun..cektiğin tüm ağrılara değiyo inan..umarım hersey gönlünce olurbir de cc olayına fazla takılma çünkü farklı protez markalarının cc aralıkları farklı.birinin mesala atıyorum 250cc si diğerinin 300 cc ne tekabul ediyo..sen sadece doktoruna istediğin boyutu anlat yeter 20 gün çabuk gecer!bir uyanacaksın cicişlerin var!! gelişmeleri yazcağın mutlu mesajlarını beklicez!!sevgiler!!
çok geçmiş olsun tatlım geçmiş gitmiş bitmiş zaten :)) memnun kalmana da çok sevindim.ben de zühtü beye 20 gün sonra ameliyat olcam inşallah. bende sizin gibi mutlu olurum umarım böyle güzel haberler aldıkça şafak sayıyorum resmen :)) resimlerini koyabilirsen bizim için de fikir olur.bana da 270-300 cc arası dedi.ama ben biraz zayıfım nasıl olcak bakalım pek şekillendiremiyorum kafamda ama sürekli hayal kuruyorum :))) gerçi 300 cc koyulmuşunu canlı canlı gördüm ama bilmiyorum bakalım benimkiler nasıl olcak :))
cok tşekkür canım cok memnunum resimlerim hazır ama msj sayım yetmedi yorum yapıyorum doldurmak için albüm yapınca yorumlarınızı bekliyorum zaten.sanada şimdiden cok geçmiş olsun 300 cc den az yaptırma derim
Sadece şunu söyleyim kızlar
çılgınlar gibi desteksiz sütyen ve bikini alıyorum
Bunca zaman delimiy mişim yav neden çekmişim bu sıkıntıyı
ameliyat olacaklara burdan sesleniyorum
hiiiiç düşünmeyin......... Karar verin ve olun
allah hepinize zühtü bey gibi bir dr nasip etsin
clara ağrıların kaç gün sürdü?kaç gün sonra evden çıkabildin?benim ameliyattan 2-3 gün sonra işe dönmem gerekiyo dikkat çekmemek için de rapor almak istemiyorum:S millete dert anlatmak var bi de.çok ağrım olur mu acaba yaa en yakın tarihte ameliyat olan sen varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?