çoookkkkkAyyy çok tirstik biliyo musun ..
Beni yok say cok rica ederimHani sivilleri öldürüyorlar diye fevaran edenler kim ölüyor teroristler dışında. Tabi yasarken gerilla olunce sivil olduklarını unutmuşum
şu cümleyi biri bana açıklasın.
kim ölüyormuş teröristler dışında. zimbabweliler ölüyor birde diyesim geldi. bunda masum ölümlerini yok saymak var. orada sadece teröristler öllmüyor.
polisler askerler ve masum halkta ölüyor
ee sonra toparlasa nolacak. o cümleyi evet okumadım. istediği kadar düzeltsin. mesajı ortada
neyi açıklayacak. edilmiş bir yorum var. düzeltsede inanmayacağımki ona ben.o zaman karar ver , biri sana o cümleyi açıklasın mı, yoksa artık açıklasa ne olacak mı???
sayıyorumda lake saydırmıyor. konuyu sana getirdi benden bahsedip ona de istersenBeni yok say cok rica ederim
PKK bin temizlenmesini en başta bölge halkı istiyor. Bunu anlayin artık... Peki bunun çözümü bölgedeki tumm halkı katledoip mi temizlemk olmalı... Rica ediyorum elinizi vicdaniniza koyun... İnsanlar gaz bombalarından nefes alamıyo.. Eşimin babaannesi binamızın içine attılar diyo gece 11.30 da.. Bu mu PKK yı temizlemek yoksa bunun adı kurt halkı olsun gebersin umrum değil mi ??
Sadece vicdaniniza bırakıyorum....
Tekrar söylüyorum huzur içinde yasayabilecegimiz bir Türkiye istiyoruz. PKK yı enn kısa surede temizlemeleri en büyük temennim... Ama bölgedeki halkın can mal güvenliğinin kimsenin umrunda olmadığını sizde kabul edin lütfen... Bölgeden onları temizlesinler bu en büyük isteği herkesin ama ha lkin can mal güvenligine biraz itina gostersinlerAskerimizin amacı bölgedeki tüm halkı katletmek, kürt 'halkını' öldürüp gebertmek olsaydı, pkklılar gibi üzerinize keleşlerle ateş açardı.
Bunu biber gazıyla yapmaya çalışmazlardı herhalde.
haa evin içine atılması doğru mu, tabii ki değil.
Tekrar söylüyorum huzur içinde yasayabilecegimiz bir Türkiye istiyoruz. PKK yı enn kısa surede temizlemeleri en büyük temennim... Ama bölgedeki halkın can mal güvenliğinin kimsenin umrunda olmadığını sizde kabul edin lütfen... Bölgeden onları temizlesinler bu en büyük isteği herkesin ama ha lkin can mal güvenligine biraz itina gostersinler
lake sende benden uzak dur. çünkü inanılmaz şekilde bir hakaret yaptın bana. inan bunun için mahkemeye versem seni kazanırım
sen pkklı demedinmi bana. terörist demedinmi. bunun için versem var ya kazanırım. ben pkklımıyım. birinimi katlettim taradım kendine gel bence.nerde hakaret etmişim sana mahkeme kazandırtacak kadar?
Neyse sanırım ikimizde anladık birbirimizi..e böyle de canımı ye.
Kalkıp da kürtleri katlediyorlar, gebertiyorlar dersen tavrım önceki gibi olur.
Sana mi göstereceğim salya sumuk ağladığımi ?Birgün anan baban o ateşler arasında canverirse burada nasıl salya sümük dolkecegini gorecem bn..
sen pkklı demedinmi bana. terörist demedinmi. bunun için versem var ya kazanırım. ben pkklımıyım. birinimi katlettim taradım kendine gel bence.
ne ağlamassı. pkklılraa ağladın ne demek. pkllılara ağladığımı nerden çıkardın. pkklılara ağlayan pkklıdır. teröristtir.pkklı dersen veririm tabii. vatan hainimiyin ben. yazdıklarınıza dikkat edin öncenerde pkklı demişim, tekrar baktım da öyle anlaşılacak bir şey de yok.
Şu mahkeme olayını bi bırakalım , her sıkışan yok mahkemeye veririm yok bilmem naparım.
He oldu sen bu bana pkklı didi de ben de bu bana vicdansız didi diyeyim.
Beraber adliyenin yolunu tutalım ve oradan gerçek hakaret ve küfürlerle kovulalım.
Ya böyle her bi halta alınarak olmaz, şu hassas konularda yazmayın o zaman.
Yani kısacası 'ağlayacaksanız oynamayalım.'
Offf yuru git... Beni alintilama.. Hiç senle ugrasamicamSana mi göstereceğim salya sumuk ağladığımi ?
Bu da ayrı bir kafa :)
Birgün anan baban o ateşler arasında canverirse burada nasıl salya sümük dolkecegini gorecem bn..
Bu sözleri soyletecek kadar nasıl çileden çıkartılmış diye bi önceki sayfalara bakinbnce öyle söyleyin.. Zira fazlasıyla saygısızca konuştu kendisiBu tür yakıştırmalara girmeyin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?