Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cizre’deki öğretmenden mektup: Susmayın ‘dur’ deyin, sonra çok geç olabilir
- Konu Sahibi okypete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
sen pkklı demedinmi bana. terörist demedinmi. bunun için versem var ya kazanırım. ben pkklımıyım. birinimi katlettim taradım kendine gel bence.
ne ağlamassı. pkklılraa ağladın ne demek. pkllılara ağladığımı nerden çıkardın. pkklılara ağlayan pkklıdır. teröristtir.pkklı dersen veririm tabii. vatan hainimiyin ben. yazdıklarınıza dikkat edin önce
sen bana hakaret et,iftira at,mahkemelik oluruz dikkat et dedim diye ağlayan olayım. ne ağlaması. neyine ağlayacağım. sadece sinirlenirim
bak şimdi.
yine olmadı.
Ben sana pkklı mı dedim, teröristsin mi dedim yoksa pkklılara ağladın mı dedim.
Gerçekte dediğim 'pkklılara ağlıyorsan şehitlere ağlama'.
okypete sözlerini çarpıtacağın en son kişi benim herhalde, şu an fazla işim de yok. İstersen çok da uzatma.
halla pkklılara ağladın diyorsun.aynı kapıya çıkıyor bunun farkındasın aslında.nerde ağladım. nerdebak şimdi.
yine olmadı.
okypete sözlerini çarpıtacağın en son kişi benim herhalde, şu an fazla işim de yok.
iftira at. kaç. böylesiniz sizler işte. haddini bilmiyorsun. bilemedin. iftiracısın. çamur at izi kalsın yapıyorsun.
- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
Laf anlamayana anlatmaya çalışma kendi sinirlerini gerersin.. Ben artık burda bazılarını mimledim cevap dahi yazmıyorum onlara ..bak şimdi.
yine olmadı.
okypete sözlerini çarpıtacağın en son kişi benim herhalde, şu an fazla işim de yok.
- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Laf anlamayana anlatmaya çalışma kendi sinirlerini gerersin.. Ben artık burda bazılarını mimledim cevap dahi yazmıyorum onlara ..
Ben de bazen senin gibi bırakıveririm ama işte bazen de böyle oluyorum. Çok fazla işim yok şu an bu da onun şanssızlığı.
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Bu sözleri soyletecek kadar nasıl çileden çıkartılmış diye bi önceki sayfalara bakinbnce öyle söyleyin.. Zira fazlasıyla saygısızca konuştu kendisi
Hiç kimsenin düşüncelerinden ötürü anası babası çoluğu çocuğu dile dolanmamalı. Onların günahı yok...
- 30 Aralık 2009
- 22.875
- 89.080
- 1.123
Ugrasamayacaksan eğer alıntı yapmayacaksin kapiş ?Offf yuru git... Beni alintilama.. Hiç senle ugrasamicam
Hem alintilayip hem üzerine annen baban zart zurt edebiyatı yapıp cevap verdiğimde "ayhhh sinlin mihitip ilmicim bini ilintilimi " demeyeceksin :)
Bu da yeni moda oldu he
Neymis çileden cikmismis sanirsin ana avrat düz gittim dere tepe düz gittim
ne laf anlaması. biri sana yapmadığın halde pkklılara ağladın diye iftira atsa ne yaparsın. susarmısınLaf anlamayana anlatmaya çalışma kendi sinirlerini gerersin.. Ben artık burda bazılarını mimledim cevap dahi yazmıyorum onlara ..
senin şanssızlığın. görüşeceğiz senle. bekle senBen de bazen senin gibi bırakıveririm ama işte bazen de böyle oluyorum. Çok fazla işim yok şu an bu da onun şanssızlığı.
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
İnan bana fazlasını hakediyor.. Keşke sizin kadar saygı çerçevesinde konussada bnde zevkle özür dilesem.Hiç kimsenin düşüncelerinden ötürü anası babası çoluğu çocuğu dile dolanmamalı. Onların günahı yok...
- 30 Aralık 2009
- 22.875
- 89.080
- 1.123
Bana bak o fazla dediğin herneyse ben burada onu sana bir gösteririm oturdugun yere mimlenirsinİnan bana fazlasını hakediyor.. Keşke sizin kadar saygı çerçevesinde konussada bnde zevkle özür dilesem.
Sabır taşımla oynayıp çatlatma derim
- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
tamam tamam.senin şanssızlığın. görüşeceğiz senle. bekle sen
dediğin şeyi söylemedim zaten de, sakin ol.
çok da şeyetme.
Sinirini bu kadar bozma sonuçta tartışıyoruz şurada.
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- 30 Aralık 2009
- 22.875
- 89.080
- 1.123
O zaman hakkımda yazmayı bırakAlintilama beni dedim yuzsuzce hala yapıyorsun.. Artık muhattabim değilsin..
Yoksa banane senden be :)
- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
Pkk ya ağlıyorsan şehit için ağlama cümlesi için dava mı açılırmış .. Bana dönek diyen oldu burda ..tamam tamam.
dediğin şeyi söylemedim zaten de, sakin ol.
çok da şeyetme.
Sinirini bu kadar bozma sonuçta tartışıyoruz şurada.
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Bana da pkk li dediler çete dediler akp li dediler de dediler ama en çok pkk li diyene güldümPkk ya ağlıyorsan şehit için ağlama cümlesi için dava mı açılırmış .. Bana dönek diyen oldu burda ..
- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
düşünsene bana dönek demesinin sebebi mhp içerisinde hala gerçek ülkücü olanlarda var dedim diye .. Akp ye oy verdim evet ama ben ülkücüyüm bunu asla saklamıyorum ve demekki objektifim ki Akp ye oy versemde diğer partilerin yaptıkları güzellikleride görebiliyorum kör değilim yani ama neymiş benim ne olduğum belli değilmiş Tuğrul Türkeş de dönekmiş benim gibi Kendileri gibi gözümü kapatmalıyım oy verdiğim partinin dışındakilereBana da pkk li dediler çete dediler akp li dediler de dediler ama en çok pkk li diyene güldüm
- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448