• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cizre’deki öğretmenden mektup: Susmayın ‘dur’ deyin, sonra çok geç olabilir

sen pkklı demedinmi bana. terörist demedinmi. bunun için versem var ya kazanırım. ben pkklımıyım. birinimi katlettim taradım kendine gel bence.

ne ağlamassı. pkklılraa ağladın ne demek. pkllılara ağladığımı nerden çıkardın. pkklılara ağlayan pkklıdır. teröristtir.pkklı dersen veririm tabii. vatan hainimiyin ben. yazdıklarınıza dikkat edin önce
sen bana hakaret et,iftira at,mahkemelik oluruz dikkat et dedim diye ağlayan olayım. ne ağlaması. neyine ağlayacağım. sadece sinirlenirim

bak şimdi.

yine olmadı.
Ben sana pkklı mı dedim, teröristsin mi dedim yoksa pkklılara ağladın mı dedim.

Gerçekte dediğim 'pkklılara ağlıyorsan şehitlere ağlama'.

okypete sözlerini çarpıtacağın en son kişi benim herhalde, şu an fazla işim de yok. İstersen çok da uzatma.

bak şimdi.

yine olmadı.

okypete sözlerini çarpıtacağın en son kişi benim herhalde, şu an fazla işim de yok.
halla pkklılara ağladın diyorsun.aynı kapıya çıkıyor bunun farkındasın aslında.nerde ağladım. nerde
iftira at. kaç. böylesiniz sizler işte. haddini bilmiyorsun. bilemedin. iftiracısın. çamur at izi kalsın yapıyorsun.

bak şimdi.

yine olmadı.

okypete sözlerini çarpıtacağın en son kişi benim herhalde, şu an fazla işim de yok.
Laf anlamayana anlatmaya çalışma kendi sinirlerini gerersin.. Ben artık burda bazılarını mimledim cevap dahi yazmıyorum onlara ..

Laf anlamayana anlatmaya çalışma kendi sinirlerini gerersin.. Ben artık burda bazılarını mimledim cevap dahi yazmıyorum onlara ..

Ben de bazen senin gibi bırakıveririm ama işte bazen de böyle oluyorum. Çok fazla işim yok şu an bu da onun şanssızlığı.

Bu sözleri soyletecek kadar nasıl çileden çıkartılmış diye bi önceki sayfalara bakinbnce öyle söyleyin.. Zira fazlasıyla saygısızca konuştu kendisi

Hiç kimsenin düşüncelerinden ötürü anası babası çoluğu çocuğu dile dolanmamalı. Onların günahı yok...

Offf yuru git... Beni alintilama.. Hiç senle ugrasamicam :KK14:
Ugrasamayacaksan eğer alıntı yapmayacaksin kapiş ?

Hem alintilayip hem üzerine annen baban zart zurt edebiyatı yapıp cevap verdiğimde "ayhhh sinlin mihitip ilmicim bini ilintilimi " demeyeceksin :)

Bu da yeni moda oldu he

Neymis çileden cikmismis sanirsin ana avrat düz gittim dere tepe düz gittim

Bana da pkk li dediler çete dediler akp li dediler de dediler ama en çok pkk li diyene güldüm
düşünsene bana dönek demesinin sebebi mhp içerisinde hala gerçek ülkücü olanlarda var dedim diye .. Akp ye oy verdim evet ama ben ülkücüyüm bunu asla saklamıyorum ve demekki objektifim ki Akp ye oy versemde diğer partilerin yaptıkları güzellikleride görebiliyorum kör değilim yani ama neymiş benim ne olduğum belli değilmiş Tuğrul Türkeş de dönekmiş benim gibi:KK70: Kendileri gibi gözümü kapatmalıyım oy verdiğim partinin dışındakilere:KK14:

arkadaşlaaaar arkadaşlaaaarrrr,

şu ağlama mevzusunu kapatalım, bununla ilgili biz anlaştık.

Yanlış anlaşılma hassas noktalara dokunma olmuş orada.

Okypete ile ilgili kimsenin düşüncesinde ağlama mevzusuyla ilgili bir şey olmasın.

O konu devre dışı. o cümle de silinecek.

Back