Maaş konusunda firmanın sıkıntısı yok gününde yattı ama kazandığım bir şekilde bir yerlere gidiyor ve ortada hiçbirşey kalmıyor. 3 ayda kendime hiçbirşey almamışım. Calistigim icin mutfak masrafının bir kismini üstlenmiştim bir iki fatura maaşım bitti. Calisip calismama konusu burdan cikiyor aslinda. Insan ne icin para kazanir ? Harcamak daha iyi bir hayat surmek icin. Ben calistigimda suremiyorum aksine kendime faydam olmuyor hicbir anlamda. Simdi calismadigim icin ailemin verdiği harcliklarla bir şekilde geçiniyorum. Bu yüzden kafam allak bullak. Alanımda keşke bulabilsem :)Bence işten ayrılmakta erken davranmışsınız
3 ay zaten uyum sürecidir
Hangi işte çalışsanız alışana kadar bir yorgunluk süreci geçireceksiniz
İş yaşamı böyle herkes çalışıyor vakit bulunca da sosyalleşiyor
Beklentileriniz bana biraz farklı geldi
Böyle hem karnım doysun hem pastam dursun modunda
Keşke olsa ben de isterim öylesini
Para konusunu anlamadım çalıştım para yok derken maaşınızı mı vermediler?
Kendi sektörümde çalışmak isterim derseniz tabi ki kendi kararınız
Çalışmama çalışmak istememe olayına anlam veremiyorum ben ama
Tamamen kendi dar görüşlülüğüm de olabilir gerçi
Ben de şaşırdım okuduklarımaYani istediğim saatte uyanmak en büyük lüksüm demissiniz. Kim istediği saatte uyanmak istemez? Bir kişi gösterebilir mısın bana?
Şimdi aileniz her şeyi kendi karşılayıp üzerine size harçlık (!) Veriyormuş. Demek ki geciniyorlar. Eee o zaman siz de kendinize harcayın sadece. Zaten insanlar zorunluluk yoksa ilk maaşları kendilerine harcarlar. Hayalleri vardır suni alacağım diye ya da şu kişiye hediye alacağım diye vs. Yani siz çalışmak zorunda degilmissiniz. Şimdi evlenseniz de değilsiniz sanırım. Zorunluluk olmayınca böyle oluyor sanırım. Insanlar zorunlu olunca bir şekilde alışıyor. Siz süre bile tanımamışsınız. Ne bölümü okudunuz merak ettim.Maaş konusunda firmanın sıkıntısı yok gününde yattı ama kazandığım bir şekilde bir yerlere gidiyor ve ortada hiçbirşey kalmıyor. 3 ayda kendime hiçbirşey almamışım. Calistigim icin mutfak masrafının bir kismini üstlenmiştim bir iki fatura maaşım bitti. Calisip calismama konusu burdan cikiyor aslinda. Insan ne icin para kazanir ? Harcamak daha iyi bir hayat surmek icin. Ben calistigimda suremiyorum aksine kendime faydam olmuyor hicbir anlamda. Simdi calismadigim icin ailemin verdiği harcliklarla bir şekilde geçiniyorum. Bu yüzden kafam allak bullak. Alanımda keşke bulabilsem :)
E kazandığınızı verimli harcayamamak işin suçu değil ki sizinle alakalı.Maaş konusunda firmanın sıkıntısı yok gününde yattı ama kazandığım bir şekilde bir yerlere gidiyor ve ortada hiçbirşey kalmıyor. 3 ayda kendime hiçbirşey almamışım. Calistigim icin mutfak masrafının bir kismini üstlenmiştim bir iki fatura maaşım bitti. Calisip calismama konusu burdan cikiyor aslinda. Insan ne icin para kazanir ? Harcamak daha iyi bir hayat surmek icin. Ben calistigimda suremiyorum aksine kendime faydam olmuyor hicbir anlamda. Simdi calismadigim icin ailemin verdiği harcliklarla bir şekilde geçiniyorum. Bu yüzden kafam allak bullak. Alanımda keşke bulabilsem :)
Ben bir ara ücretsiz izindeydim geçen sene. Kız servise bindirdikten sonra canım istiyorsa yatıp uyuyordum 12ye kadar. Çok yorulmuyordum da. Ama para kazanmıyordum:) Yani 3ü bir arada olmuyor. Yalniz dikkat edersen yine istediğim saatte uyanamıyorum cocuk okula gidecek sonuçta:) 3te 2si bile olmuyormuş. Keşke öyle iş olsa da hep beraber okuyup bölümleri doldursakBen de şaşırdım okuduklarıma
Hem para kazanacağız hem istediğimiz saatte uyanacağız hem yorulmayacağız
Valla hangi işse ben de okulu mokulu neyse okur girerim hiç üşenmem
Evet siz yazinca farkettim su an zorunda oldugum bir durumum yok. Evlenince de olmayacak. Bu yüzden böyle hissediyor olabilirim. Teşekkür ederim yorumunuz için.Şimdi aileniz her şeyi kendi karşılayıp üzerine size harçlık (!) Veriyormuş. Demek ki geciniyorlar. Eee o zaman siz de kendinize harcayın sadece. Zaten insanlar zorunluluk yoksa ilk maaşları kendilerine harcarlar. Hayalleri vardır suni alacağım diye ya da şu kişiye hediye alacağım diye vs. Yani siz çalışmak zorunda degilmissiniz. Şimdi evlenseniz de değilsiniz sanırım. Zorunluluk olmayınca böyle oluyor sanırım. Insanlar zorunlu olunca bir şekilde alışıyor. Siz süre bile tanımamışsınız. Ne bölümü okudunuz merak ettim.
Insanların çoğu inanır misiniz bilmem ama geçinmek için çalışıyor. Eve giren para bir şekilde yetse bile ileriye yatırım olsun veya çocuğum daha iyi şartlarda yaşasın diye çalışıyor. Bazıları da sırtımı kimseye dayamayim diye düşünüp çalışıyor. 1 lira olsun ama benim olsun mantığı ile yani. Çalışmayayım sorumluluğunu sizi ölene kadar idare edecek paranız varsa atarsınız. Ya da ben de evde çalışıyorum aynı şey diyerek falan. Derdinzii tam anlamadım yani.Ya doğru düzgün yorum yapın ya da girdiğiniz gibi konudan çıkın lütfen. Insanlar sizin dalga konunuz değil. Ben size muz yiyim ama çilek tadı gelsin demiyorum. Gayet açık ve net yazdıklarım. Çalışırken yorgunluktan yemek bile yiyemiyordum, kazandığım para yaşantıma değmiyordu. Insan neden calisir? Ya da ustunden bu calismaliyim sorumlulugunu atip yoluna nasil bakar diye akil almaya geldim. Dalga konunuz olmak icin degil.
Evet aslında işe girdiğimi arkadaşım da öğrenince ee kahve ısmarlarsın artık demişti. Herkes kendi ödüyordu o zamana kadar. Galiba para kazanınca böyle oluyor şu an herşeyi karşılıyorlar. Adalet okudum , kpss çalıştım hala da giriyorum sınavlarına ama özelde iş imkanı yok malesef.Şimdi aileniz her şeyi kendi karşılayıp üzerine size harçlık (!) Veriyormuş. Demek ki geciniyorlar. Eee o zaman siz de kendinize harcayın sadece. Zaten insanlar zorunluluk yoksa ilk maaşları kendilerine harcarlar. Hayalleri vardır suni alacağım diye ya da şu kişiye hediye alacağım diye vs. Yani siz çalışmak zorunda degilmissiniz. Şimdi evlenseniz de değilsiniz sanırım. Zorunluluk olmayınca böyle oluyor sanırım. Insanlar zorunlu olunca bir şekilde alışıyor. Siz süre bile tanımamışsınız. Ne bölümü okudunuz merak ettim.
Benim de zorunluluğum yok. Ben de sabah 8de uyanmaya bayılmıyorum. Ki uzaktan çalışma olmayınca 7.30. Ben de her gün 25 km git gel yapmaya bayılmıyorum. Ama kendim çalışıp kazanmayı da seviyorum. Konu o değil. Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Benve bölümünüzü seçerken bile tam bilmiyormuşsunuz.Evet siz yazinca farkettim su an zorunda oldugum bir durumum yok. Evlenince de olmayacak. Bu yüzden böyle hissediyor olabilirim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Siz öyle yapıyorsunuz diye doğru o mu? Ya da herkes aynı şeyi yapmak zorunda mi? Sizcesinide açıklayayım dedem icra müdürüydü 6 yasimdan beri o anılarını anlatırdı bende heves ederdim. Öğretmenlik kazandığım halde adalet okuyup icra sınavlarına gireceğim dedim boş kadro yoktu.Benim de zorunluluğum yok. Ben de sabah 8de uyanmaya bayılmıyorum. Ki uzaktan çalışma olmayınca 7.30. Ben de her gün 25 km git gel yapmaya bayılmıyorum. Ama kendim çalışıp kazanmayı da seviyorum. Konu o değil. Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Benve bölümünüzü seçerken bile tam bilmiyormuşsunuz.
Son bi not yazıp kaçacağım malum biraz önce evinizden kovar gibi kovdunuz beniEvet aslında işe girdiğimi arkadaşım da öğrenince ee kahve ısmarlarsın artık demişti. Herkes kendi ödüyordu o zamana kadar. Galiba para kazanınca böyle oluyor şu an herşeyi karşılıyorlar. Adalet okudum , kpss çalıştım hala da giriyorum sınavlarına ama özelde iş imkanı yok malesef.
Tabii ki bencesi doğru değil. Siz zorunlu olmadığınızı ve bu şekilde yasayabileceginizi düşündüğünüz için çalışmıyorsunuz aslında çalışmak zor geldiği için dedim. Başka nedenleriniz olsa çalışırdıniz dedim. Ben de çalışma kısmı degol ama erken kalkma ve yol gitme kısmını özellikle sevmiyorum ama devam ediyorum başka motivasyonlarim var.demek ki. Sizin yok dedim.Siz öyle yapıyorsunuz diye doğru o mu? Ya da herkes aynı şeyi yapmak zorunda mi? Sizcesinide açıklayayım dedem icra müdürüydü 6 yasimdan beri o anılarını anlatırdı bende heves ederdim. Öğretmenlik kazandığım halde adalet okuyup icra sınavlarına gireceğim dedim boş kadro yoktu.