teşekkür ederim evet buralarda yeniyim 5 6ay kadar oldu yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum kk yı tabi arkadaşım cesaretlendirip yardım etmeseydi biraz zor konuyu açardımBasarilar dilerim. Sizi ilk defa gordum inanir misiniz?
Neyse tekrar basarilar cok lezzetli gorunuyor, ellerinize saglik..
teşekkür ederim evet buralarda yeniyim 5 6ay kadar oldu yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum kk yı tabi arkadaşım cesaretlendirip yardım etmeseydi biraz zor konuyu açardım
inşallah okadar becerikli biri değilim sadece denemek istedimDevamini da bekliyoruz o zaman
canımsın teşekkür ederimooo maşallah yasemin ablam ben demedimmi beceremem diyenden kork diyee ellerine sağlıkk çok nefiss görünüyor
Ayrıca sarayca ve senide tebrik ederim nasıl dayandınız tadınadamı bakmadınızz
canımsın teşekkür ederimyapabildimmi bilmem ama ben ucundan tadına baktım sarayca ağzına sürmedi
tuzu biraz az demisen öyle zannet, Şu an yiyorum canım ama enfes olmuş, hakikaten harika, tam ağzıma layık
tuzu biraz az demioda peynir tuzssuz olunca dengelememiş afiyet olsun ama kilo olmasın inş
teşekküe ederim hülüşüm sende çek resmini yolla merak ederimHarika görünüyor...başta koyunca bikdigimiz pogaca gibi sandim seklini gorunce bayildim...super olmus eline saglik...aksam yapcam illaki
canım benim teşekkür ederimEline saglik yaseminim.
teşekkür ederim kuzumAblam çok güzel gözüküyo ellerine sağlık
canım benim teşekkür ederimCanım ablam çok güzel gözüküyor...başarılar sana...
çok teşekkür ederimEllerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
teşekkür ederim canım benimcanım çok güzel görünüyor ellerine sağlik yarışmada başarılar fırsat bulunca çocuklara bir ara yapayım