- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 52
))) teşekkür ederim okadarda değil pastanedekiler gibi olması ama yapmaya çalıştım .Vay arkadaş herkes pastaneci olmuş forumda.Çok güzel olmuş canım.Pastanelerdekinden farkı yok.Eline sağlık.Başarılar dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
))) teşekkür ederim okadarda değil pastanedekiler gibi olması ama yapmaya çalıştım .Vay arkadaş herkes pastaneci olmuş forumda.Çok güzel olmuş canım.Pastanelerdekinden farkı yok.Eline sağlık.Başarılar dilerim.
canım benim teşekkür ederim yapabilmişmiyim? Yaptım ama yemedim sadece tadına baktım ))) bugün nöbet arkadaşlarıma yedirdim anında bitirdiler))Yasommm gerçekten çok güzel görünüyor, evlerden Irak iştah açıcı
Ellerine sağlık tatlım
Samimiyetle söylüyom cnmcanım benim teşekkür ederim yapabilmişmiyim? Yaptım ama yemedim sadece tadına baktım ))) bugün nöbet arkadaşlarıma yedirdim anında bitirdiler))
şimdiden afiyet olsun kolay gelsin cnm inş beğenirsiniz tadınıda....Samimiyetle söylüyom cnm
Gerçekten enfes görünüyor, mutlaka denicem
Bakıyım malzeme varsa yarın sabah yetişebilirsem yaparım belki
Benim oğlan iş için İsviçre'ye gidiyo da yarın, yolluk olur
Teşekkür ederim.Ellerinize saglik yarismada basarilar
Teşekkür ederim.Böyle tariflerde başarısızım. Bu tarif ile başlasam elimde başka bi şekil alır rezil ederim hamuru. Ellerine saglık
teşekkür ederimellerinize sağlık çok emek vermişsiniz başarılar
çok teşekküe ederimYarışmada başarılar çok güzel olmuş
Teşekkür ederim.Nefis görünüyor elinize sağlık başarılar
58 kilo oluduğun vakit yapacam sözBana yapacağını bilsem gelirim süper olmuş ellerine sağlık
58 kilo oluduğun vakit yapacam söz