Cizdiklerimiz

20200924_221152.jpg
20200924_221207.jpg
20200924_221130.jpg
yine ben geldimm herkese iyi aksamlar:)) eskiden ne cok çizim yapardım. Artik yapamıyorum pek ama tekrar kurslara gidecegim. Çizim ruhuma gıda resmen. ❤

Wonderfullady Wonderfullady Okyanusbulut Okyanusbulut ne güzel cizmissiniz.❤ Çizmek seven için gerçekten terapi
Yani prosfeyonel olmasından ziyade terapi yani.
Niloyatospikk Niloyatospikk :KK60:
İlkokul yeteneği 😄 ama kessinlikle terapi çok iyi geliyor. Renkleri seviyorum bu ilkokuldan beri öyle sadece resim dersim 5 ti çünkü teneffüste bile resim çizerdim ah o günler şimdi hiç o zamanki isteğim yok.. Çizenlere de hep hayranlıkla bakarım.. İnşallah birgün kursa gitmeyi çok isterim kara kalem merağım çok var ve insan yüzü çizmeyi çok istiyorum.. Benim amcam çok aşırı yetenekli çok güzel resimler yapıyor karakalem :) bulursam resimlerini paylaşırım inşallah :)

İlk önce efem hayırlı uğurlu olsun topik küçüklüğümden beri çizmeyi, çizilen resimleri görmeye ba-yı-lı-rımmm.. Haa ayrıca Kim yapmışsa tek tek beğendim 😊 beğenmemezlik olmazdı 😄 bu arada gerçekten çok güzel resimler var herkesin ayrı ayrı çizim yeteneği var. Ben de çizersem paylaşıcam :)
Ben de çizilen resimlere bakmayı çok severim yengem ve kız kardeşim çok güzel çiziyorlar hayran kalıyorum yengem tamamen yetenek hiçbir eğitim almadan çiziyor kardeşim Güzel Sanatlar Uludağ Üniversitesinde okuyor lise 1 de öğretmeni yeteneğini farketmişti ben mesela böyle çizim yapamam tamamen yetenek işi 👏🏻👏🏻ayakta alkışlıyorum sizleri efenim

Wonderfullady Wonderfullady Okyanusbulut Okyanusbulut ne güzel cizmissiniz.❤ Çizmek seven için gerçekten terapi
Yani prosfeyonel olmasından ziyade terapi yani.
Niloyatospikk Niloyatospikk :KK60:
Kesinlikle terapi oluyor :) Ben anaokuldan beri çizerim mesela. Eğitim almadım ama hobi olarak hep çizdim. Ozellikle canim sıkkınsa o kadar iyi geliyor ki:) ve boyalara resimlere aşırı ilgim var. Bunlar da bizi mutlu eden ufak detaylar :KK66:

İlkokul yeteneği 😄 ama kessinlikle terapi çok iyi geliyor. Renkleri seviyorum bu ilkokuldan beri öyle sadece resim dersim 5 ti çünkü teneffüste bile resim çizerdim ah o günler şimdi hiç o zamanki isteğim yok.. Çizenlere de hep hayranlıkla bakarım.. İnşallah birgün kursa gitmeyi çok isterim kara kalem merağım çok var ve insan yüzü çizmeyi çok istiyorum.. Benim amcam çok aşırı yetenekli çok güzel resimler yapıyor karakalem :) bulursam resimlerini paylaşırım inşallah :)
Bende defterlerinin heryeri resimle dolu olurdu.
Bütün resim dersleri ihaleler bana kalırdı.
Modelistlik okudum ama çok geniş çizim boyama merakım varmış çok sora farkettim.
Yüz hatları cizmiyorum bilerek pek ilgimi çekmiyor🙈

Kesinlikle terapi oluyor :) Ben anaokuldan beri çizerim mesela. Eğitim almadım ama hobi olarak hep çizdim. Ozellikle canim sıkkınsa o kadar iyi geliyor ki:) ve boyalara resimlere aşırı ilgim var. Bunlar da bizi mutlu eden ufak detaylar :KK66:
Kesinlikle merak kucuklukten geliyor el becerisiyle alakalı. Ben daha farklı şeylerde yaparım mesela. Resim boyama haricinde. Dikim tasarım her türlü😁

Kızlar sizleri tebrik ediyorum, hepsi çok güzeller.
Keşke benimde çizim yeteneğim olsaydı, bunu hep istemişimdir ama ilkokul, ortaokul ve lisede bile bütün derslerim 9-10 iken resim dersim 8 di 🤦‍♀️
Annem bu yüzden çok söylenirdi 🤷‍♀️ ne yapsam olmadı🤷‍♀️

Kızlar sizleri tebrik ediyorum, hepsi çok güzeller.
Keşke benimde çizim yeteneğim olsaydı, bunu hep istemişimdir ama ilkokul, ortaokul ve lisede bile bütün derslerim 9-10 iken resim dersim 8 di 🤦‍♀️
Annem bu yüzden çok söylenirdi 🤷‍♀️ ne yapsam olmadı🤷‍♀️
Benim de resimlerim çok iyi değildi olsun herkesin ayrı bir yeteneği var herkes çizecek diye bir kaide yok ki canım annen neden kızıyordu ki benim resimim kötüyse İngilizcem iyiydi mesela

Benim de resimlerim çok iyi değildi olsun herkesin ayrı bir yeteneği var herkes çizecek diye bir kaide yok ki canım annen neden kızıyordu ki benim resimim kötüyse İngilizcem iyiydi mesela
Aynen herkes iyi cizim yapicak diye birşey yok bencede kiminin görsel zekası güçlüdür kiminin el becerisi kiminin sayısal kimin sözel

Ama ben senin çiziminide gördüm galiba, gayette çiziyorsun, mütevaziliğe gerek yok 😊
Annem en kolayını neden yapamadığıma kızıyordu, çünkü "bütün çocukların resim dersi 10 senin neden 8" derdi.
Annemin istediği o yanyana bitişik çam ağaçlarını hala daha çizemedim :KK70:

Ama ben senin çiziminide gördüm galiba, gayette çiziyorsun, mütevaziliğe gerek yok 😊
Annem en kolayını neden yapamadığıma kızıyordu, çünkü "bütün çocukların resim dersi 10 senin neden 8" derdi.
Yok kesinlikle başka bir arkadaş ile karıştırıyorsun :KK70: o kişi ben değilim ama ille de beğendiysen çizimlerimi iki yanağından öpicem seni😘

Ben de bitişik çam ağaçlarını çizemem belki ama iyi fotoğraflarım ve fotoğraflamayı çok severim mesela 🥰

X