- 22 Ağustos 2015
- 29.561
- 86.116
Bende öyle seviyorum.Ooo çaysız akşamım olmaz benim. Bergamot aromalı olmalı ama. Ohh misss
Bizde demlik kendi demlenir demleyesin yoksa bile okadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle seviyorum.Ooo çaysız akşamım olmaz benim. Bergamot aromalı olmalı ama. Ohh misss
Kardeşiminkini gördüyse mütevazi olamıcam o konuda okul 3.olmuştu çünküKardesininkini görmüş bence. Ama sende teknik çizim işin illaki çizilir
Kuru boyayla olmadı ya kahve..Çorba mı bu canım?
Tabiki karıştırıyorYok kesinlikle başka bir arkadaş ile karıştırıyorsun o kişi ben değilim ama ille de beğendiysen çizimlerimi iki yanağından öpicem seni
Çin Ali'yi dememiştir başka varmiydi ki ben görmedimKardeşiminkini gördüyse mütevazi olamıcam o konuda okul 3.olmuştu çünkü
Bende öyle seviyorum.❤
Bizde demlik kendi demlenir demleyesin yoksa bile okadar
Davşan vardı davşan az önce muhteşeme basmış Allah razı olsun 2 defa yanaklarından öpicemÇin Ali'yi dememiştir başka varmiydi ki ben görmedim
Covid Ali olsun bariCin Ali de Çinli ali oldu bu arada
Davşan vardı davşan az önce muhteşeme basmış Allah razı olsun 2 defa yanaklarından öpicem
Ne güzel tombililerBunlar da amcamın çizimleri biraz komik adam tipleri çizer Eki Görüntüle 2696158
Kahve mi yok artık kusura bakma tüm çizimlerin süper ama o kahve olamaz olsa olsa mercimek çorbasıKuru boyayla olmadı ya kahve..
Ne güzel tombililer
Kuru boyayla olmadı napim haha kahvenin rengi değişti olsun nazarlıkKahve mi yok artık kusura bakma tüm çizimlerin süper ama o kahve olamaz olsa olsa mercimek çorbası
Komik cidden karikaturumsu bı tarzı var. Kafa küçük burnu büyük vsAmcam köyde yaşıyor köydeki adamları çizmiş esprili bir resim çizme tarzı var
Bence de nazarlıkKuru boyayla olmadı napim haha kahvenin rengi değişti olsun nazarlık
Benm çorba kupamda var hahahBence de nazarlık
Amcanın yaşı tahminen 45 50 civarı mı çizilen tiplemeler bıyıklı göbekli yeni jenerasyon parlak,kılsız ve kaslıBunlar da amcamın çizimleri biraz komik adam tipleri çizer Eki Görüntüle 2696158