- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Bir yere bakarak mi ciziyorsunBak sana gonderiyorum hemen çizdim.Eki Görüntüle 2694311
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yere bakarak mi ciziyorsunBak sana gonderiyorum hemen çizdim.Eki Görüntüle 2694311
Çizgi kahramanlar illaki görmeden cizmiyoruzBir yere bakarak mi ciziyorsun
Senin minnostami böyle bakıyorAy bu benim ki
Bende cizeyim gör senÇizgi kahramanlar illaki görmeden cizmiyoruz
Sulu boya hiç denemedim ya. Zor mu?Eki Görüntüle 2694281
Bana bı kayık lazm
Bence zordur ya bende hiç denemedim sulu boya karısır renkler fln hakim olamam dıyeSulu boya hiç denemedim ya. Zor mu?
Yağlı boya ve guaj yaptım rahatça kullanıyorum ama sulu boya akıyor ya hem kağıdı ıslatıyor. Elime yüzüme bulaştırırım gibime geliyorBence zordur ya bende hiç denemedim sulu boya karısır renkler fln hakim olamam dıye
Ben yapıyorum resim defterinde çok hoş durmuyor ama seviyorum kalın kagitlardada çok hoş duruyor.Yağlı boya ve guaj yaptım rahatça kullanıyorum ama sulu boya akıyor ya hem kağıdı ıslatıyor. Elime yüzüme bulaştırırım gibime geliyor
Benim suluboyam yok hiç evde. Guajım vardı kurudu. Bi tek yağlı boyam var bide kara kalemlerim. Renkli kalemlerim bile yok ama canımı çektiriyorsun çiziktiricem bişeylerBen yapıyorum resim defterinde çok hoş durmuyor ama seviyorum kalın kagitlardada çok hoş duruyor.
Son iki renkli olan suluboyyaydi. Ben zaten aşırı profesyonel çalışmadığım için 2 tane yeni suluboya aldım. Bana daha kolay geliyot daha zevkli.. yapabilen yapar bence
Ben keçe suluboya renkli kalemler akrilik yağlı hepisi varBenim suluboyam yok hiç evde. Guajım vardı kurudu. Bi tek yağlı boyam var bide kara kalemlerim. Renkli kalemlerim bile yok ama canımı çektiriyorsun çiziktiricem bişeyler
Benim de midem çok kötü bu aralar. Yağlı boya malzemelerinin kokusu daha da kötü yapar diye tabloma devam edemiyorum ama karakalemle bişiler yapcam yaBen keçe suluboya renkli kalemler akrilik yağlı hepisi var
İşlerim var arkadaşlarla şu sıralar yoğunum yoksa cizecem
Yok o boya kokularını içine çekme bencede çok ağır kokuyorlar. Ev bile kokuyor. Kalemle karalarsin güzel yapıyorsun zatenBenim de midem çok kötü bu aralar. Yağlı boya malzemelerinin kokusu daha da kötü yapar diye tabloma devam edemiyorum ama karakalemle bişiler yapcam ya
Aynı ben +1Yağlı boya ve guaj yaptım rahatça kullanıyorum ama sulu boya akıyor ya hem kağıdı ıslatıyor. Elime yüzüme bulaştırırım gibime geliyor
Çayı kim demledi güzelmiş
Boya kokusu hadi neyse de o fırça temizleyicinin kokusu var ya, tiner diyorsunuz sanırım ona. Onun kokusu fena. Bende onsuz çalışamıyorum fırçalarımı temizlemeden olmuyor. O yüzden erteledimYok o boya kokularını içine çekme bencede çok ağır kokuyorlar. Ev bile kokuyor. Kalemle karalarsin güzel yapıyorsun zaten
Biz bildiğimiz yoldan devam o zamanAynı ben +1
Ben hakkatende güzel demlemistim sizede demliyim efenimÇayı kim demledi güzelmiş
Ben hakkatende güzel demlemistim sizede demliyim efenim
bendede yok ya sadece yaglı boyam var malesef kiBiz bildiğimiz yoldan devam o zaman
Senin evde sulu boya malzemen varsa dene canım. Benim evde yok o yüzden hiç denemedim de