Cizdiklerimiz

Bence zordur ya bende hiç denemedim sulu boya karısır renkler fln hakim olamam dıye 🙈🙈
Yağlı boya ve guaj yaptım rahatça kullanıyorum ama sulu boya akıyor ya hem kağıdı ıslatıyor. Elime yüzüme bulaştırırım gibime geliyor 😂

Yağlı boya ve guaj yaptım rahatça kullanıyorum ama sulu boya akıyor ya hem kağıdı ıslatıyor. Elime yüzüme bulaştırırım gibime geliyor 😂
Ben yapıyorum resim defterinde çok hoş durmuyor ama seviyorum kalın kagitlardada çok hoş duruyor.
Son iki renkli olan suluboyyaydi. Ben zaten aşırı profesyonel çalışmadığım için 2 tane yeni suluboya aldım. Bana daha kolay geliyot daha zevkli.. yapabilen yapar bence 🤗

Ben yapıyorum resim defterinde çok hoş durmuyor ama seviyorum kalın kagitlardada çok hoş duruyor.
Son iki renkli olan suluboyyaydi. Ben zaten aşırı profesyonel çalışmadığım için 2 tane yeni suluboya aldım. Bana daha kolay geliyot daha zevkli.. yapabilen yapar bence 🤗
Benim suluboyam yok hiç evde. Guajım vardı kurudu. Bi tek yağlı boyam var bide kara kalemlerim. Renkli kalemlerim bile yok 😂 ama canımı çektiriyorsun çiziktiricem bişeyler 🤗

Benim suluboyam yok hiç evde. Guajım vardı kurudu. Bi tek yağlı boyam var bide kara kalemlerim. Renkli kalemlerim bile yok 😂 ama canımı çektiriyorsun çiziktiricem bişeyler 🤗
Ben keçe suluboya renkli kalemler akrilik yağlı hepisi var :KK70:
İşlerim var arkadaşlarla şu sıralar yoğunum yoksa cizecem :KK70:

Ben keçe suluboya renkli kalemler akrilik yağlı hepisi var :KK70:
İşlerim var arkadaşlarla şu sıralar yoğunum yoksa cizecem :KK70:
Benim de midem çok kötü bu aralar. Yağlı boya malzemelerinin kokusu daha da kötü yapar diye tabloma devam edemiyorum ama karakalemle bişiler yapcam ya 🤗

• Beğen
Reactions: H M
Benim de midem çok kötü bu aralar. Yağlı boya malzemelerinin kokusu daha da kötü yapar diye tabloma devam edemiyorum ama karakalemle bişiler yapcam ya 🤗
Yok o boya kokularını içine çekme bencede çok ağır kokuyorlar. Ev bile kokuyor. Kalemle karalarsin güzel yapıyorsun zaten🥰

Aynı ben 🙋🏼‍♀️ +1

Yok o boya kokularını içine çekme bencede çok ağır kokuyorlar. Ev bile kokuyor. Kalemle karalarsin güzel yapıyorsun zaten🥰
Boya kokusu hadi neyse de o fırça temizleyicinin kokusu var ya, tiner diyorsunuz sanırım ona. Onun kokusu fena. Bende onsuz çalışamıyorum fırçalarımı temizlemeden olmuyor. O yüzden erteledim 🤦
Kalemle uzun zamandır yapmıyorum canım inşallah paslanmamışımdır

Biz bildiğimiz yoldan devam o zaman😂
Senin evde sulu boya malzemen varsa dene canım. Benim evde yok o yüzden hiç denemedim de
bendede yok ya sadece yaglı boyam var malesef ki :olamaz: :21:

IMG_20200923_203425.jpg

X