• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cizdiklerimiz

IMG_20200920_205619.jpg

Bak makarnadan Niloyatospikk Niloyatospikk 🥳 bunu niye yaptım arkadaşın kızını oyalamak için😜🥴

Kesinlikle merak kucuklukten geliyor el becerisiyle alakalı. Ben daha farklı şeylerde yaparım mesela. Resim boyama haricinde. Dikim tasarım her türlü😁
Bende de o dikim tasarım yok, el isleri var :) ne guzel baya yetenek var :) modelistlik okumuşsunuz hem ne guzel. Benim yaş biraz daha kucuk olsa resim okumak isterdim ben de. Yeteneğin olduğu bölümleri okumak en güzeli. Kendini gelistiriyorsun:)

Bende de o dikim tasarım yok, el isleri var :) ne guzel baya yetenek var :) modelistlik okumuşsunuz hem ne guzel. Benim yaş biraz daha kucuk olsa resim okumak isterdim ben de. Yeteneğin olduğu bölümleri okumak en güzeli. Kendini gelistiriyorsun:)
Güzel Sanatlar bölümü güzel.Kendini daha fazla geliştirip yapmak eminim çok zevklidir. Ama nasip olduğu kadar artık. Her istediğimiz olmuyor hayatta

Yaş cokmu buyuk🤗

Güzel Sanatlar bölümü güzel.Kendini daha fazla geliştirip yapmak eminim çok zevklidir. Ama nasip olduğu kadar artık. Her istediğimiz olmuyor hayatta
Aynen olmuyor malesef. Kendimize hobi olarak devam ederiz biz de ❤

• Beğen
Reactions: H M
31 yasindayim:))) üniv okumak icin deil ama üniv. Bitirip ise girmek icin gec sanirim:) Ben normalde başka bi bolum okudum. Ama tabi istediğim hep resim bölümüydü. Olmadi.
Öyle aynen isteyen için geç değil aslında tabi de iste ,🥳 nasip kim oku tam ortasına atabilmis ki.

Kesinlikle merak kucuklukten geliyor el becerisiyle alakalı. Ben daha farklı şeylerde yaparım mesela. Resim boyama haricinde. Dikim tasarım her türlü😁
Dikiş nakış deme :KK70: bi ara hobi amaçlı bi kursa gitmiştim iyi çuvallamıştım:KK70:ben çizim kursuna boşa gitmiyim paraya yazık olmasın :KK70:

• Komik
Ben de çayımı aldım içiyorum :KK200:

Eklentiler

• IMG_20200924_233536.jpg
    IMG_20200924_233536.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 24
Baya geç yapıyorsun çay keyfini.. afiyet olsun.bebis yenimi uyudu.
Yok canım ya ondan değil eşim bu hafta gececi 1 de işe gidecek 1 saat önce uyandı yiyecek bişeyler hazırladım çay demledim gitmeden yiyor

• Beğen
Back