- 22 Ağustos 2015
- 29.618
- 1
- 86.358
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuşak farki cici tosbik amcalar zamanı.Amcanın yaşı tahminen 45 50 civarı mı çizilen tiplemeler bıyıklı göbekli yeni jenerasyon parlak,kılsız ve kaslı
Bende de o dikim tasarım yok, el isleri var :) ne guzel baya yetenek var :) modelistlik okumuşsunuz hem ne guzel. Benim yaş biraz daha kucuk olsa resim okumak isterdim ben de. Yeteneğin olduğu bölümleri okumak en güzeli. Kendini gelistiriyorsun:)Kesinlikle merak kucuklukten geliyor el becerisiyle alakalı. Ben daha farklı şeylerde yaparım mesela. Resim boyama haricinde. Dikim tasarım her türlü
Güzel Sanatlar bölümü güzel.Kendini daha fazla geliştirip yapmak eminim çok zevklidir. Ama nasip olduğu kadar artık. Her istediğimiz olmuyor hayattaBende de o dikim tasarım yok, el isleri var :) ne guzel baya yetenek var :) modelistlik okumuşsunuz hem ne guzel. Benim yaş biraz daha kucuk olsa resim okumak isterdim ben de. Yeteneğin olduğu bölümleri okumak en güzeli. Kendini gelistiriyorsun:)
Yaş cokmu buyukBende de o dikim tasarım yok, el isleri var :) ne guzel baya yetenek var :) modelistlik okumuşsunuz hem ne guzel. Benim yaş biraz daha kucuk olsa resim okumak isterdim ben de. Yeteneğin olduğu bölümleri okumak en güzeli. Kendini gelistiriyorsun:)
Aynen olmuyor malesef. Kendimize hobi olarak devam ederiz biz de ❤Güzel Sanatlar bölümü güzel.Kendini daha fazla geliştirip yapmak eminim çok zevklidir. Ama nasip olduğu kadar artık. Her istediğimiz olmuyor hayatta
31 yasindayim:))) üniv okumak icin deil ama üniv. Bitirip ise girmek icin gec sanirim:) Ben normalde başka bi bolum okudum. Ama tabi istediğim hep resim bölümüydü. Olmadi.Yaş cokmu buyuk
Amcanın yaşı tahminen 45 50 civarı mı çizilen tiplemeler bıyıklı göbekli yeni jenerasyon parlak,kılsız ve kaslı
Öyle aynen isteyen için geç değil aslında tabi de iste , nasip kim oku tam ortasına atabilmis ki.31 yasindayim:))) üniv okumak icin deil ama üniv. Bitirip ise girmek icin gec sanirim:) Ben normalde başka bi bolum okudum. Ama tabi istediğim hep resim bölümüydü. Olmadi.
Yanı okumak istesek de hep bisi çıkıyor. Bu yüzden 2.cümle tam yerinde :))Öyle aynen isteyen için geç değil aslında tabi de iste , nasip kim oku tam ortasına atabilmis ki.
Aynen anladım ben seniYanı okumak istesek de hep bisi çıkıyor. Bu yüzden 2.cümle tam yerinde :))
Kocişim var istemem piskolataKuşak farki cici tosbik amcalar zamanı.
Piskolata varmı hiç orda
Ben misal dedim yoksa bende iiiii ih.Kocişim var istemem piskolata
Dikiş nakış deme bi ara hobi amaçlı bi kursa gitmiştim iyi çuvallamıştımben çizim kursuna boşa gitmiyim paraya yazık olmasınKesinlikle merak kucuklukten geliyor el becerisiyle alakalı. Ben daha farklı şeylerde yaparım mesela. Resim boyama haricinde. Dikim tasarım her türlü
Ama kocama diyorum azcık kas yapmalısın fena olmaz yaniBen misal dedim yoksa bende iiiii ih.
Baya geç yapıyorsun çay keyfini.. afiyet olsun.bebis yenimi uyudu.Ben de çayımı aldım içiyorum
Genede denemek lazımDikiş nakış deme bi ara hobi amaçlı bi kursa gitmiştim iyi çuvallamıştımben çizim kursuna boşa gitmiyim paraya yazık olmasın
Yok canım ya ondan değil eşim bu hafta gececi 1 de işe gidecek 1 saat önce uyandı yiyecek bişeyler hazırladım çay demledim gitmeden yiyorBaya geç yapıyorsun çay keyfini.. afiyet olsun.bebis yenimi uyudu.
Himm anladim baya geç gidiyormuş.Yok canım ya ondan değil eşim bu hafta gececi 1 de işe gidecek 1 saat önce uyandı yiyecek bişeyler hazırladım çay demledim gitmeden yiyor