Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizim çok güzel çay da çok güzel rengi de müthiş
Amannn ne farkeder ha Niloyatospik ha NiloyaplastikNiloyatospikk ben senin nickini hep niloyaplastik diye okuyormusum yeni farkettim
Çizim çok güzel çay da çok güzel rengi de müthiş
HahahaÇizimleri beğenen hatta muhteşem butonuna basan Wonderfullady arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum en kısa zamanda yeni bir çizim daha yapıcam canım
Ben de birazdan demlicem canım afiyet olsunEki Görüntüle 2696113
Yine içiyorum buyrun efenim
Afiyet olsun bende çiziyore kahve içiyorum yanında ben amaEki Görüntüle 2696113
Yine içiyorum buyrun efenim
Afiyet olsunuz yanında hupletmeden gitmiyorAfiyet olsun bende çiziyore kahve içiyorum yanında ben ama
Niloyaplastik tosbik çok farklı şeyler ama inan yeni farkettim. Sen beğenileri atıncaBen de birazdan demlicem canım afiyet olsun
Sana afiyet olsun canim demlemesen üzülürdüm.Ben de birazdan demlicem canım afiyet olsun
Çizimleri beğenen hatta muhteşem butonuna basan Wonderfullady arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum en kısa zamanda yeni bir çizim daha yapıcam canım
Eline sağlık canım paylaş tabi bekleriz.İlk önce efem hayırlı uğurlu olsun topik küçüklüğümden beri çizmeyi, çizilen resimleri görmeye ba-yı-lı-rımmm.. Haa ayrıca Kim yapmışsa tek tek beğendim beğenmemezlik olmazdı bu arada gerçekten çok güzel resimler var herkesin ayrı ayrı çizim yeteneği var. Ben de çizersem paylaşıcam :)