Canım ne alaka..Her ayrılıkdan sonra illa hayatımıza birini sokmak zorunda değiliz zaten hemenbenneyaptımki
Elbette bir süre insan kendine zaman ayırmak ister..Yanlız kalmak,kafasını toplamak ister.Gayet doğal bir süreçtir..Ama her acının bir sonu olmaldır..Bir gün tekrar bizi etkileyen,bize değer veren birileri karşımıza çıkabilir..Yoksa her ayrılıkta hemen birini bulmak bunu düşünmek kolay mı? Bu kadar basit değil...Zaman herşeyin ilacı diye boşuna denmiyor...:1closedeyes:
kızlar aşık oldum ben :)
kızlar aşık oldum ben :)
bence sökmüyo çivi çiviyi söker die öle bi yanlışlıklara boğulursunuz ki ozaman öle olmadığını anlarsınız bunu sizin için sölemiyorum siz şanslıymışsınız ve karşınıza iyi biri çıkmış demekki eski sevgilinizide o kadar çok sevmiyosunuzdurda alışkanlığı vardı yoksa kolay kolay başka birine bu kadar çabuk aşık olmazdınız die düşünüyorum...
Aşkın insanı ne zaman bulacağı belli olmaz..Belki 1 saat sonra belki 10 yıl sonra...
bence sökmüyo çivi çiviyi söker die öle bi yanlışlıklara boğulursunuz ki ozaman öle olmadığını anlarsınız bunu sizin için sölemiyorum siz şanslıymışsınız ve karşınıza iyi biri çıkmış demekki eski sevgilinizide o kadar çok sevmiyosunuzdurda alışkanlığı vardı yoksa kolay kolay başka birine bu kadar çabuk aşık olmazdınız die düşünüyorum...
belki ama bi gönülde iki aşk olması mümkün mü bana göre diil zaten bi taraftan bi tarafa aşık diiilsinizki hemen aşık olabiliyosunuz demiştim ben kafa kalb eşitliği çok önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?