- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayris ben bişi bilmiyorumda bir kere okumuştum raşatıralım bakalım beraber yapalım olmazsa:))ben çok yemedim ama neden böyle oldu bilmiyorum.pirinç lapası olabilir evet.sen daha önce denedin mi bunu?okumuştum biraz pirinç lapası ile ilgili yapılanları.sanırım haşlanacak pirinç.baharatla az tuzla tatlandırılacak.ama gün boyu o mu yenecek sadece bilemiyorum.kahvaltısını normal yapan da vardı okuduğum yorumlarda.pek bir bilgim yok.sen neler biliyorsun lapayla ilgili alzen?
Arkadaşlar benim durumum gerçekten felaket. İnsülin direncim var. 160 boyundayım. 79 kiloyum. Giderek de artıyor kilom.
Akşamları kendimi sürekli birşeyler atıştırırken buluyorum.
Aslında sadece akşamları yemeyi keserek bile zayıflayabiliriz ama ben zıvanadan çıkmış durumdayım.
Eve abur cubur almayayım desem 3 yaşında oğlum var ve bazı şeyler ister istemez alınıyor.
Yardım edin nolur?
Çok inceleyemedim ama. Motive etmek için birbirimizi neler yapabiliriz?
Kilo bildirimi yapıyor muyuz haftanın belli günleri?
Ben şunu yaptım sizlerlede paylaşıyım istedim. Sabah 10.30 gibi 2 dilim etimekle peynir yedim, kocaman bir kupada süt içip okula öyle gittim öğleden sonra ders vardı. Dersten 3.30 gibi çıkıyordum 4'te yurda geliyordum. Gelince kantinde sadece bir çorba içiyordum ekmeksiz. Haftanın iki günü de tavuk yiyordum biraz sağlıksız ama sonuç 12 kilo. Akşam acıkıyorsamda meyve yedim, meyveli çay içtim. :)
maşallah canım bizde veririz umarım biz diyet yapmıyoruz zaten dikkat ediyoruz sadece dimi menünde süper ama pilavı önermem eğer yoğurdu yiyemiyorsan cacık ayran bişi yap öyle tüket..slm kızlar,uzun zamandır yazamadım.bayramda fazla et yemedim fakat baklava yapmıştım onu biraz abarttım fakat yine de kilo almamışım.2 ayda öyle ahım şahım dikkat etmememe rağmen 5 kilo verdim,hatta 2 haftadır yürüyüş bile yapmıyorum.ama bugün başlayacağım,bir mani olmazsa.
bugünkü menüm;Sabah:1 yumurta,1 dilim ekmek.azıcık beyaz peynir. Öğle:2 dilim ekmek,8 yemek kaşığı kuru fasulye.azıcık yoğurt,turşu.dayanamdım lahana turşum vardı yedim.şimdi de soda mı içtim.akşama bulgur pilavı ve yoğurt yiyeceği,diyetisyenim günde 2 bardak yoğurt önerdi ama pilavsız yiyemediğim için,akşam öyle yapacağım,akşam dediğime bakmayın.16:30 da eşim okuldan gelince yiyorum akşam yemeğimi erkenden.
canım sen biraz serbest bırak kendini mideni yorma mideyi ferahlatacak şeyler yap sağlık daha önemli ama bizide unutma uğra buraya hergün...ben bayramdan sonra hala aynı kilodayım ancak kendimi çok şiş hissediyorum.biliyorsunuz ciddi bir mide problemi yaşadım eşimin ve annemin baskılarıyla yeme işini biraz daha düzene soktum.bayramda et yedim ama tatlı az yedim.