• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tartıda 61 i gördüm ama bayramda almışımıdr biraz gerçi dikkat ettim ama spor yapmadığım için vücudun ödem toplucağını söyledi hoca.. bakalım görücez ölçümlerde.. ayrıca şu an adetliyim vücudum da şiş bir kaç güne belli olur kaç kilo olduğum

günaydın arkadaşlar geçmiş bayramlarınız mübarek olsun nasılsınız ...

ben çok kötüyüm kızlar bugün sabah tartıya çıktığımda 63 ü gördüm nefret ediyorum kendimden yeniden hızla başlayacam yaaa:(((

Günaydın kızlar,buraya artık pek kimseler ugramaz olmuş,bayramda bitti hadi arkadaşlar toplanalım.Ben yarın tartılıcam bakalım sonuç ne? şimdi kahvaltımı yapıyoum menüm haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,bugday ekmegi ve süt(şekersiz) sonrada spora

selam kızlar.bayram sonrası hepimize birkaç günlük bir şok diyet iyi gelecek sanırım

topik sahibi nerdesiiiinn??? seni buralarda daha sık görmemiz gerekiyor ki işe yarasın herşey :40::1:

burdayım burdayımmm yarın herkesi burda görmek istiyorum yoksa cezalar geliyoooorrrr:1::1::1::1::1:

günaaayyddııınnn :1: ilk bildirim benden!!! dün 67.1 dim.akşam yediğim bir dilim pizza sonrası bu sabah 67.6 yım.yiihuuuu:52: umarım mbirkaç güne düzelirr .offfffffff :17:

şok diyet yapmayı planlıyorum ben kızlar.5 güne 5 kilo diyetini yapıcam sanırım.:37::17::nazar:

ayris şoka geçmeyelim bence 5 gün çok şok diyetler için

bende 62.7 olmuşum 1.3 kilo almışım yani:((((

off çok kötü olmuş 1.3kg. eee napalım peki? bir ileri iki geri sıkıldım artık yaaaaaaa!!!!!!!!!! şu 67 den kurtulamadım bir türlüüüü!!! valla sadaka vericeemmm :17::50:

benim durumum çok vahim ama regl dönemindeyim umarım bitince 1 kilo düşer yalnız kilo aldım yani belli olmaz çok yedim kurban bayramında :(((

sabredelim ayris bakalım 1 hafta daha düşmezse o zaman ben pirinç lapası diyeti var ya bir incele istersen 2 günlük onu yapmak istiyorum...

ben çok yemedim ama neden böyle oldu bilmiyorum.pirinç lapası olabilir evet.sen daha önce denedin mi bunu?okumuştum biraz pirinç lapası ile ilgili yapılanları.sanırım haşlanacak pirinç.baharatla az tuzla tatlandırılacak.ama gün boyu o mu yenecek sadece bilemiyorum.kahvaltısını normal yapan da vardı okuduğum yorumlarda.pek bir bilgim yok.sen neler biliyorsun lapayla ilgili alzen?:37:

Arkadaşlar benim durumum gerçekten felaket. İnsülin direncim var. 160 boyundayım. 79 kiloyum. Giderek de artıyor kilom.
Akşamları kendimi sürekli birşeyler atıştırırken buluyorum.
Aslında sadece akşamları yemeyi keserek bile zayıflayabiliriz ama ben zıvanadan çıkmış durumdayım.
Eve abur cubur almayayım desem 3 yaşında oğlum var ve bazı şeyler ister istemez alınıyor.
Yardım edin nolur?
Çok inceleyemedim ama. Motive etmek için birbirimizi neler yapabiliriz?
Kilo bildirimi yapıyor muyuz haftanın belli günleri?

yanlış hatırlamıyorsam karatay diyetinde insülin direnciyle ilgili birşeyler okumuşum.iyice bir incele.ona göre nasıl bir rejim uygulayacağına karar ver.çarşamba günleri bildirim oluyor.

Ben şunu yaptım sizlerlede paylaşıyım istedim. Sabah 10.30 gibi 2 dilim etimekle peynir yedim, kocaman bir kupada süt içip okula öyle gittim öğleden sonra ders vardı. Dersten 3.30 gibi çıkıyordum 4'te yurda geliyordum. Gelince kantinde sadece bir çorba içiyordum ekmeksiz. Haftanın iki günü de tavuk yiyordum biraz sağlıksız ama sonuç 12 kilo. Akşam acıkıyorsamda meyve yedim, meyveli çay içtim. :)

slm kızlar,uzun zamandır yazamadım.bayramda fazla et yemedim fakat baklava yapmıştım onu biraz abarttım fakat yine de kilo almamışım.2 ayda öyle ahım şahım dikkat etmememe rağmen 5 kilo verdim,hatta 2 haftadır yürüyüş bile yapmıyorum.ama bugün başlayacağım,bir mani olmazsa.
bugünkü menüm;Sabah:1 yumurta,1 dilim ekmek.azıcık beyaz peynir. Öğle:2 dilim ekmek,8 yemek kaşığı kuru fasulye.azıcık yoğurt,turşu.dayanamdım lahana turşum vardı yedim.şimdi de soda mı içtim.akşama bulgur pilavı ve yoğurt yiyeceği,diyetisyenim günde 2 bardak yoğurt önerdi ama pilavsız yiyemediğim için,akşam öyle yapacağım,akşam dediğime bakmayın.16:30 da eşim okuldan gelince yiyorum akşam yemeğimi erkenden. :8:

ben bayramdan sonra hala aynı kilodayım ancak kendimi çok şiş hissediyorum.biliyorsunuz ciddi bir mide problemi yaşadım eşimin ve annemin baskılarıyla yeme işini biraz daha düzene soktum.bayramda et yedim ama tatlı az yedim.

tamam kızlar abartmadan devam ama nolur gelin yaaaa ben çok feci durumdayım bu çarşamba 61.4 tekrar düşmem lazım ancak çok ilginç karnım acıkmıyor buna rağmen karın kaslarım acıyor sanki mekik çekmişim gibi regli dönemindeyim daha bayramda da feci üşüttüm karnımda tuhaf sancılar var ve çok şiş birde üzerine grip oldum dişetlerim iltihablanmış ama buna rağmen yemekten hiç geri kalmıyorum oburum yaaa obur:(((
beni yalnız bırakmayın dönün yuvanıza kızlaaarrr:1::1::1:

ben çok yemedim ama neden böyle oldu bilmiyorum.pirinç lapası olabilir evet.sen daha önce denedin mi bunu?okumuştum biraz pirinç lapası ile ilgili yapılanları.sanırım haşlanacak pirinç.baharatla az tuzla tatlandırılacak.ama gün boyu o mu yenecek sadece bilemiyorum.kahvaltısını normal yapan da vardı okuduğum yorumlarda.pek bir bilgim yok.sen neler biliyorsun lapayla ilgili alzen?:37:
ayris ben bişi bilmiyorumda bir kere okumuştum raşatıralım bakalım beraber yapalım olmazsa:))
katılan olursa aynı günler yaparız olur mu canım:))

Arkadaşlar benim durumum gerçekten felaket. İnsülin direncim var. 160 boyundayım. 79 kiloyum. Giderek de artıyor kilom.
Akşamları kendimi sürekli birşeyler atıştırırken buluyorum.
Aslında sadece akşamları yemeyi keserek bile zayıflayabiliriz ama ben zıvanadan çıkmış durumdayım.
Eve abur cubur almayayım desem 3 yaşında oğlum var ve bazı şeyler ister istemez alınıyor.
Yardım edin nolur?
Çok inceleyemedim ama. Motive etmek için birbirimizi neler yapabiliriz?
Kilo bildirimi yapıyor muyuz haftanın belli günleri?

hoşgeldin canım sen önce dr.a git ve durumunu söyle benim kardeşim bir ara haftada 3 kilo falan almaya başlamıştı meğer insülin direnci varmış hap verdi ve kilo alımı durdu biraz da dikkat edince şu anda baya zayıfladı...

biz çarşamba günleri kilo bildirimi yapıyoruz çünkü hepimiz hafta sonları ister istemez kaçamak yapıyoruz bu nedenle çarşambaya anca toparlıyoruz hatta salı günleri de şok diyetlerden birinin 1 gününü yapalım :) bizde belli bir diyet yok herkes kendi bünyesini bilir sadece yöntemlerimizi paylaşıyoruz inşallah bayramlarda bitti istediğimiz gibi kilo veririz:)

Ben şunu yaptım sizlerlede paylaşıyım istedim. Sabah 10.30 gibi 2 dilim etimekle peynir yedim, kocaman bir kupada süt içip okula öyle gittim öğleden sonra ders vardı. Dersten 3.30 gibi çıkıyordum 4'te yurda geliyordum. Gelince kantinde sadece bir çorba içiyordum ekmeksiz. Haftanın iki günü de tavuk yiyordum biraz sağlıksız ama sonuç 12 kilo. Akşam acıkıyorsamda meyve yedim, meyveli çay içtim. :)

maşallah sanaaaaa:)

slm kızlar,uzun zamandır yazamadım.bayramda fazla et yemedim fakat baklava yapmıştım onu biraz abarttım fakat yine de kilo almamışım.2 ayda öyle ahım şahım dikkat etmememe rağmen 5 kilo verdim,hatta 2 haftadır yürüyüş bile yapmıyorum.ama bugün başlayacağım,bir mani olmazsa.
bugünkü menüm;Sabah:1 yumurta,1 dilim ekmek.azıcık beyaz peynir. Öğle:2 dilim ekmek,8 yemek kaşığı kuru fasulye.azıcık yoğurt,turşu.dayanamdım lahana turşum vardı yedim.şimdi de soda mı içtim.akşama bulgur pilavı ve yoğurt yiyeceği,diyetisyenim günde 2 bardak yoğurt önerdi ama pilavsız yiyemediğim için,akşam öyle yapacağım,akşam dediğime bakmayın.16:30 da eşim okuldan gelince yiyorum akşam yemeğimi erkenden. :8:
maşallah canım bizde veririz umarım biz diyet yapmıyoruz zaten dikkat ediyoruz sadece dimi menünde süper ama pilavı önermem eğer yoğurdu yiyemiyorsan cacık ayran bişi yap öyle tüket..

ben bayramdan sonra hala aynı kilodayım ancak kendimi çok şiş hissediyorum.biliyorsunuz ciddi bir mide problemi yaşadım eşimin ve annemin baskılarıyla yeme işini biraz daha düzene soktum.bayramda et yedim ama tatlı az yedim.
canım sen biraz serbest bırak kendini mideni yorma mideyi ferahlatacak şeyler yap sağlık daha önemli ama bizide unutma uğra buraya hergün...

gene kimse yok bildirimlerime başlayayım bari :(

şu anda elma sirkeli ılık suyumu içiyorum 3 gündür devam ediyorum .....yeşil çayımı da demledim

kahvaltıda ne yiyeceğime karar veremedim ama azcık yiyeceğim onu biliyorum yavaş yavaş kendimi hafif hissetmeye başladım....

Back