• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah 1 dilim ekmekle az 1 kaşık kavurma yedim
arada form çayı yeşilçay ekinezya karıştırıp içtim
öğlende menemen yiyecem yağsız sayılır
akşamada semizotu var çocuklarada makarna yapacam yanına umarım makarnadan yemem...

gene kimse yok bozulmaya başladım:(((

selam kızlar
sabah 1 domates 1 salatalık az peynir yedim

şimdide
tarhana corbası
1 dilim ıspanaklı börek
5-6 kayısı yedim

öpüyorum herkese formda kalamlar

günaydın kızlar neden kimse yok yahu bayramdamı kaldınız hala:=)

yeni uyandım bayram öncesi spora alışmıştım ama şimdi canım kolumu kaldırmak istemiyor.ee sporsuzda olmuyor malesef.neyseki toplamda 2 bucuk kilodan fazlası gitti. kaldı 4-5 kilo. ama sabah sabah tatlı krizim tuttu 2 bisküvi yedim uyanır uyanmaz.sonrasında kahvaltı yaptım 1 haşlanmış yumurta az köy ekmegi yedim.

Herkeze kocamannn selamlar:16: özlemişim kızlar,ne zamandır bilgisayarın başına oturamıyordum,sanırım form eski performansını kaybetmiş:50: evet ben kilomu açıklıyorum tammmmmmm 70.1kg:27: kendime çok kızıyorum ama tatlıdan geri kalamıyorum,çöpe dökmeyede kıyamıyorum annemler yaptı.Toparlanmam şart ama nasıl? motivasyonum düştü.
Bugün yeşil çaya başlıycam,kahvaltıda 1çay şekersiz,1dilim ekmek,yarım yumurta yagda pişirdim.Benim sorunum akşam,akşam oldumu kendimi durduramıyorum bişeyler yemek istiyorum,oyyyyy oyyyyyyyyyy 1ay kendimi sıksam olucakda işte

çok üzülüyorum yaaaa topiğimiz 2. sayfaya düşmüş neyse hadi herkes toplansın artık yoksa benim kilolar alıp başını gidecek:14:

sabah sirkeli kürümü yaptım yeşilçayımı içtim kepekli tostumuda yedim biraz da domates 3 tane cin biberi ooohhh mis:)

bu hafta çarşamba tekrar 61 leri görmek istiyorum sonrada ilk hedef 59 bu kadar duraklama yeter dimi ama...

dün bir gömleğe ihtiyacım vardı l küçük geldi xl büyük geldi çok canım sıkıl midyuma düşmüştüm yaaa çok kötü oldum eşim xl yi al diye tutturdu ama almadım kızdım ceza verdim kendime:(((

slm kızlar,moralim bozuldu az önce yaaa.tartım sinir etti beni.tam çıktım tartıya bir baktım 86,ay çok mutlu oldum inanamadım,2 kez daha çıktım yine 86.yerini bir değiştirip tekrar denedim bu sefer 87.3 yazmasın mı?yine çıktım yine aynı.eski yerine götürdüm orada bir daha denedim 87.2 yazdı.çok sinir oldum çoook.

slm kızlar,moralim bozuldu az önce yaaa.tartım sinir etti beni.tam çıktım tartıya bir baktım 86,ay çok mutlu oldum inanamadım,2 kez daha çıktım yine 86.yerini bir değiştirip tekrar denedim bu sefer 87.3 yazmasın mı?yine çıktım yine aynı.eski yerine götürdüm orada bir daha denedim 87.2 yazdı.çok sinir oldum çoook.

üstüste deneyince öyle olmuş galiba,şimdi bir daha denedim 86 geldi :)

Günaydın kızlar,evet form bitmiş sanki,artık düzenli olarak kimse girmiyor.Alzen başladınmı pirinç lapası diyetine ben çarşamba başlıycam birlikte yapalım bakalım faydasını görücezmi.
Eşim diyete başlıycak aynı zamanda spora,benim hız vermem gerekiyor eger o verirde ben veremezsem:18: diline düşerim.Menü bildirimi yapamıycam bugün çünki ne yiycegimi bende bilmiyorum:ssz: akşam yatmadan önce forma ugramaya çalışıcam,formun bu haline gerçekten üzülüyorum,seçecikte terketti burayı,deniztuzu ve violede

sabah sirkeli suyumu ve yeşilçayımı içtim
kahvaltı
iki dilim kepek ekmeği biraz peynir...

ben kilo bildirimi yapıyorum 62. 2 ile bayramdan sonra sadece 800 gr. verebilmişim ama bayramdan önceki kilomdan da 800 gr. almışım çok iğrenç bir durumdayım yani:((((((((((

kızlar iki gündür boğazım çok fena şişti,bugün biraz daha iyiyim.kilo bildirimi yapıyoruz değil mi bugün.eveeet, 85,7 geldim.çok mutluyum artık haftaya kadar 83 olursam benden daha mutlusu olamaz herhalde. :3:

kızlar sayfayı kapatayım mı yaaaa kimse yok ben hergün yazmaya çalıştım son zamanlarda ama gene canlanmadı neyse görürseniz kapatalım ya da kapatmayalım diyin de bende kendime yeni bir sayfa bulayım böyle olmadı ben beceremedim sayfa sahibi olmayı:(((

ben 1 haftada 100 gr. vermişim bugün itibariyle çörek otuna başladım 62.1 olmuşum çok kötü çooookkkkk.....

merhaba. Ben yeni gördüm başlığı acil kilo vermesi gerekenlerdenim. Düzenli olarak rejim yapabilir miyim bilmem ama katılmaya çalışacam

benim kilom 61,5 oldu vücuduhaftmu ölçmedim henüz haftasonu ölçerim heralde bildiririm burdan.. eski pantalonlarım o kadar bol geliyo ki anlatamam.. bacaklardan 4cm gitmişti en son.. bakalım yeni durum ne:31: salı günü tam 60 dakika aralıksız çalıştım.. bugün de 1,5 saat oldu.. basene ağırlık vermeye başladık inşallah o da erir yakında :31:

Back