Erkek diye düşünüyorum13 haftalık bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek diye düşünüyorum13 haftalık bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Kızım oluyorDoktordan öğrenincede söyle cnm merak ederim şimdi:)))
Amin inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Kaç haftalık sizinHayır öğrenemedim cok merak ediyorum
Sormadım canım onuSiz Instagram'da cinsiyet tahmini yapan sayfalara sordunuz mu acaba en son konuştuğumuzda sayfanın ismini söyledim de bı sormak istedim yaptıkları tahmin tuttu mu
Allah analı babalı büyütsün cnm erkekmi çıkmıştı o yüzükte:)Kızım oluyor![]()
Evet yüzük erkek bıçak makas testi de erkektiAllah analı babalı büyütsün cnm erkekmi çıkmıştı o yüzükte:)
Allah'ın işi cnm rabbim ne isterse o olur inanmamak lazım zaten:))Evet yüzük erkek bıçak makas testi de erkektinasip kızmış
![]()
Aynen öyle hayırlı sağlıklı olsun daAllah'ın işi cnm rabbim ne isterse o olur inanmamak lazım zaten:))
Çin takvimine baktın mı orada bakYa aslında yüzük testi makas bıçak onları yaptım da erkek çıktı da tabi onlar hurafe olunca![]()
Hayırlı olsunKızım oluyor![]()
Çin takvimine baktım erkekti bi kaç farklı siteden baktık kız diyorÇin takvimine baktın mı orada bak
AminHayırlı olsunbu sene kız senesi herhalde bende hamileyim Çin takvimi vs kız bakalım
![]()
Nasıl hesaplama car direk yaşını ve hamile kaldığın ayı gir benim her yerde aynıÇin takvimine baktım erkekti bi kaç farklı siteden baktık kız diyor![]()
Çarşamba 9 olucak… 8 haftalıkken gittim herşey yolunda kilon artmış ona dikkat et 1 ay sonra gel dedi bakalım…Aminkaç haftalık sizin