• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmin

Öyle mi instagramdaki tanınmış cinsiyet tahmini yapan sayfaya sormuştum ilk USG kız 2. Usg erkek dedi o yüzden biraz merakm var çok teşekkür ederim

Cinsiyet.tahmini.ebrar abla diye bı sayfa sürekli paylaşımları var geri dönüşleri olumlu biliyor ama benimkine 2 farklı cinsiyet söylediği için merakım giderlmedi😶

Cinsiyet.tahmini.ebrar abla diye bı sayfa sürekli paylaşımları var geri dönüşleri olumlu biliyor ama benimkine 2 farklı cinsiyet söylediği için merakım giderlmedi😶
Ben de bi deneyeyim benim Çin takvimine göre yüzük testine göre erkek ama bilemedim

Benimkide çin tahvimine göre kız yüzük testindede ilk ileri geri sonra yuvarlak oldu anlayamadım aslında ilk çocuğumda değil yine de çok heyecanlı ve sabırsızm

Benimkide çin tahvimine göre kız yüzük testindede ilk ileri geri sonra yuvarlak oldu anlayamadım aslında ilk çocuğumda değil yine de çok heyecanlı ve sabırsızm
Benim ilk bebeğim o yüzden aşırı heyecanlı ve meraklıyım sağlıkla gelsinler 🥰

Benim de 13+5 oldu doktorum tahminde bulunmadı ben erkek hissediyorum ama göstermemesinden de kız mı diye çok merak ediyorum 😇
İnşallah rabbim gönlünüzdekini verir saklamasının cinsiyetle alakası yokmuş bende saklayınca acaba kız mı diyorum bazen doktora sordum hurafe dediler umarım en sağlıklı şekillerde kucağımız dollar ❤️

İnşallah rabbim gönlünüzdekini verir saklamasının cinsiyetle alakası yokmuş bende saklayınca acaba kız mı diyorum bazen doktora sordum hurafe dediler umarım en sağlıklı şekillerde kucağımız dollar ❤️
Amin inşallah siz kaçta öğrendiniz cinsiyeti

Amin inşallah siz kaçta öğrendiniz cinsiyeti
Ben de daha öğrenmedim saklıyor 13 haftalık şuan ama doktor hurafe dedi yedinci aya kadar saklayan erkek bebek bile var dedi bazen cinsiyette de yanılma oluyor dedi ben hep erkek hissediyorum ama ilk olacağı için cinsiyet ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter

Ben de daha öğrenmedim saklıyor 13 haftalık şuan ama doktor hurafe dedi yedinci aya kadar saklayan erkek bebek bile var dedi bazen cinsiyette de yanılma oluyor dedi ben hep erkek hissediyorum ama ilk olacağı için cinsiyet ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter
Anladım ben de hep erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun 😇🌺

Cınsıyet tahmını alabılırmıyımm 🥰
669742D1-EDBF-4564-9B91-4F1DCBCE292B.jpeg
669742D1-EDBF-4564-9B91-4F1DCBCE292B.jpeg

Sizinki baya gelişkin duruyor benle iki gün var arasında daha net gibi sizin bebeğiniz 😇erkek olma ihtimali yüksek geldi bana 🌺
Ay hadı hayırlısı o kadar gıttım bellı degıl dedı tahmınde bıle bulunmadı sabırsızlıkla bekliyorum
Icımden kız gecıyor ama tabıkıde oncelık sağlık🥰

13 haftalık bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Eklentiler

• 1000007646.jpg
    1000007646.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 27
Back