- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
Dikkat et benimde öyleydi birden kanama başladı kese gozukuyor ama kanama çok fazlaydı dün büyük bı parca geldi kanama damla damla geliyor artıkBendede kahverengi akıntı var cnm dün akşamdan beri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et benimde öyleydi birden kanama başladı kese gozukuyor ama kanama çok fazlaydı dün büyük bı parca geldi kanama damla damla geliyor artıkBendede kahverengi akıntı var cnm dün akşamdan beri
Adet günün 1 şubatı nasıl kese gözüktü canm beta değerine baktılarmıDikkat et benimde öyleydi birden kanama başladı kese gozukuyor ama kanama çok fazlaydı dün büyük bı parca geldi kanama damla damla geliyor artık
Alttan gördüler adetin 3 günü gittimAdet günün 1 şubatı nasıl kese gözüktü canm beta değerine baktılarmı
Çok şükür kesildi benim akıntı beta artışıda düzenli şu anda
Hakkında hayırlısı canm pıhtı geldikten sonra tekrar muayene oldunmuAlttan gördüler adetin 3 günü gittim
Kanama olduğu için alttan bakarsak artar daha çok dediler kanama azaldi düşük olsa çok kanama olur dedi doktor ama yine de bekleyecez biraz dediHakkında hayırlısı canm pıhtı geldikten sonra tekrar muayene oldunmu
Hakkında hayırlısı inşallah mücizene kavuşursunKanama olduğu için alttan bakarsak artar daha çok dediler kanama azaldi düşük olsa çok kanama olur dedi doktor ama yine de bekleyecez biraz dedi
Duanda beni unutma lütfenHakkında hayırlısı inşallah mücizene kavuşursun
Canım hamile misin benim de seninki gibi çıktı daKız yine çizgi var 5 farklı test yani yaniliyorsa yuh diyecem![]()
Kaç dk da çıktı hamileydim ama düşük yaptım ilk 5 dk da çıktıysa vardirCanım hamile misin benim de seninki gibi çıktı da
Bunun dijitali var onu alsana direk hamile ve kaç haftalık olduğu cikiyorCanım hamile misin benim de seninki gibi çıktı da
Çok geçmiş olsun canım benim Allah bir an önce nasip eder inşallah ilk 10 dk gördüm gölgeyiKaç dk da çıktı hamileydim ama düşük yaptım ilk 5 dk da çıktıysa vardir
Evet yarın alıcağım bundanBunun dijitali var onu alsana direk hamile ve kaç haftalık olduğu cikiyor
Var hamilesin bence yeni olduğu için silik çıkıyorÇok geçmiş olsun canım benim Allah bir an önce nasip eder inşallah ilk 10 dk gördüm gölgeyi
Haber ver bize de ama bence var bende böyle öğrendim ama adetin 7.gunu dijitalde pozitif çıktı 6 gün önceki var dijital onu alEvet yarın alıcağım bundan
Tamam canım en iyisi onu alim ondan önce testlerin negatifmiydiHaber ver bize de ama bence var bende böyle öğrendim ama adetin 7.gunu dijitalde pozitif çıktı 6 gün önceki var dijital onu al
Bende çok faxla bir belirti yok senin belirtilerin nelerdi ve ne zaman başladıTamam canım en iyisi onu alim ondan önce testlerin negatifmiydi
Benim adete 3 gün kala lekelenme yaşadım 3 gün sürdü peçeteyle hep sildim adetin 2.gunu kanama yasadim maalesef sende biliyorsundur buranın sistemini idrar testi silik diye kan almadan ilaç vermeden yolladı sadece 1 gün sürdü normal testlerim silikti hep ama dijital 3 tane yaptım negatifti en son 7.gun gidip alayım adet olmadım diye aldım adet sokulsun diye biseyler içeyim dedim aldım testi yaptım pozitifi gördüm 2 gün sonra kanama oldu bı anda değer 316 çıktı değer dusuk yüksek ihtimalle düşük yaptın dedi evet ilk kanamada kan pıhtısı geldi 1 parça sadece 2 gün sonra kan aldılar 67 düştü degerimTamam canım en iyisi onu alim ondan önce testlerin negatifmiydi
Göğüs ağrısı çok çektim yumurtlama zamanı akıntım hiç olmadı adete 5 gün kala aşırı derecede akıntı problemi yaşadim şiddetli baş ağrısı çektim bu ay her gün adet olacakmisim gibi ağrılar hem belimde hemde sol kasıkta gogusler aşırı dolgunlasti kabizlik problemi yaşadım hayatımda ilk defa oldu böyle bişey ve sürekli uykusuzluk problemi iştahım bı anda azaldı hiç bişey yememeye başladım yüzümde sivilceler arttı göğüs damarlarım belirginleşti sol kasık batması çok olduBende çok faxla bir belirti yok senin belirtilerin nelerdi ve ne zaman başladı
Ya ne yazıkki öyleler keşke muayene etseler bakıp ilaç iç bitti diyorlar her konuda baksalardı belkide önlem alınabilirdi çok geçmiş olsun canım benim ama benim lekelenmem adete 9 gün kala oldu aynı gün kahverengi leke geldi sonra ertesi gün beyaza döndü ve Şuan sol kasıgjmda iğne batması gibi ara ara ağrı geliyor onun dışında akıntım yok denecek kadar azBenim adete 3 gün kala lekelenme yaşadım 3 gün sürdü peçeteyle hep sildim adetin 2.gunu kanama yasadim maalesef sende biliyorsundur buranın sistemini idrar testi silik diye kan almadan ilaç vermeden yolladı sadece 1 gün sürdü normal testlerim silikti hep ama dijital 3 tane yaptım negatifti en son 7.gun gidip alayım adet olmadım diye aldım adet sokulsun diye biseyler içeyim dedim aldım testi yaptım pozitifi gördüm 2 gün sonra kanama oldu bı anda değer 316 çıktı değer dusuk yüksek ihtimalle düşük yaptın dedi evet ilk kanamada kan pıhtısı geldi 1 parça sadece 2 gün sonra kan aldılar 67 düştü degerim