• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün açtığım konular gitti

Dikkat et benimde öyleydi birden kanama başladı kese gozukuyor ama kanama çok fazlaydı dün büyük bı parca geldi kanama damla damla geliyor artık
Adet günün 1 şubatı nasıl kese gözüktü canm beta değerine baktılarmı
Çok şükür kesildi benim akıntı beta artışıda düzenli şu anda

Eklentiler

• IMG_1191.webp
    IMG_1191.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1192.webp
    IMG_1192.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 12
Tamam canım en iyisi onu alim ondan önce testlerin negatifmiydi
Benim adete 3 gün kala lekelenme yaşadım 3 gün sürdü peçeteyle hep sildim adetin 2.gunu kanama yasadim maalesef sende biliyorsundur buranın sistemini idrar testi silik diye kan almadan ilaç vermeden yolladı sadece 1 gün sürdü normal testlerim silikti hep ama dijital 3 tane yaptım negatifti en son 7.gun gidip alayım adet olmadım diye aldım adet sokulsun diye biseyler içeyim dedim aldım testi yaptım pozitifi gördüm 2 gün sonra kanama oldu bı anda değer 316 çıktı değer dusuk yüksek ihtimalle düşük yaptın dedi evet ilk kanamada kan pıhtısı geldi 1 parça sadece 2 gün sonra kan aldılar 67 düştü degerim

Bende çok faxla bir belirti yok senin belirtilerin nelerdi ve ne zaman başladı
Göğüs ağrısı çok çektim yumurtlama zamanı akıntım hiç olmadı adete 5 gün kala aşırı derecede akıntı problemi yaşadim şiddetli baş ağrısı çektim bu ay her gün adet olacakmisim gibi ağrılar hem belimde hemde sol kasıkta gogusler aşırı dolgunlasti kabizlik problemi yaşadım hayatımda ilk defa oldu böyle bişey ve sürekli uykusuzluk problemi iştahım bı anda azaldı hiç bişey yememeye başladım yüzümde sivilceler arttı göğüs damarlarım belirginleşti sol kasık batması çok oldu

Benim adete 3 gün kala lekelenme yaşadım 3 gün sürdü peçeteyle hep sildim adetin 2.gunu kanama yasadim maalesef sende biliyorsundur buranın sistemini idrar testi silik diye kan almadan ilaç vermeden yolladı sadece 1 gün sürdü normal testlerim silikti hep ama dijital 3 tane yaptım negatifti en son 7.gun gidip alayım adet olmadım diye aldım adet sokulsun diye biseyler içeyim dedim aldım testi yaptım pozitifi gördüm 2 gün sonra kanama oldu bı anda değer 316 çıktı değer dusuk yüksek ihtimalle düşük yaptın dedi evet ilk kanamada kan pıhtısı geldi 1 parça sadece 2 gün sonra kan aldılar 67 düştü degerim
Ya ne yazıkki öyleler keşke muayene etseler bakıp ilaç iç bitti diyorlar her konuda baksalardı belkide önlem alınabilirdi çok geçmiş olsun canım benim ama benim lekelenmem adete 9 gün kala oldu aynı gün kahverengi leke geldi sonra ertesi gün beyaza döndü ve Şuan sol kasıgjmda iğne batması gibi ara ara ağrı geliyor onun dışında akıntım yok denecek kadar az

Back