- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
Yok erken gebelik testiGeç döllenme olanilir. Erken test mi bu yoksa normal test mi? Normal test ise bu şekilde çıkabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok erken gebelik testiGeç döllenme olanilir. Erken test mi bu yoksa normal test mi? Normal test ise bu şekilde çıkabilir
Bence var var erken olduğu için silik çıkıyoHa bi ateş basıyor bı soğuk oluyor dün yüzüm ateş gibiydi kıpkırmızı oldum çözemedim artık varsa çıksın yoksada sokulsun adet piskolojimi bozdu
Bence var var erken olduğu için silik çıkıyo
[/QUOTE
Ayyy inşallah bu ay güzel haberler aliriz
Beş tane gebelik testinin hepsi yanlış söylemez her halde yaTeşekkür ederim ama eşim ve 2-3 arkadaşım yoktur diyor lekelenme problemim var iki günden beri adetim yarın ve herkes yalancı pozitiftir diyor 5 tane gebelik testi farklı farklı markalar 8 tane toplam gebelik testi pozitif ama bence yoktur diyorlar sinirlerim bozuldu
Canım adetine çok birşey kalmadiysa bence bir kan testi ver için rahat etsin bide kaset test al onu yap canım erken gebelik testleri biraz hassas oldukları için kaset test daha iyi çıkar diye biliyorum inşallah bebiş vardırTeşekkür ederim ama eşim ve 2-3 arkadaşım yoktur diyor lekelenme problemim var iki günden beri adetim yarın ve herkes yalancı pozitiftir diyor 5 tane gebelik testi farklı farklı markalar 8 tane toplam gebelik testi pozitif ama bence yoktur diyorlar sinirlerim bozuldu
Sabah dijital yaptım hamile değil çıktı ama ilk kahverengi geldi sonra pembe şimdide siyah gibi ama adet gibi değil adetim sokulseydi parça gelirdi hep 1 ped bile dolmadı 3 gundeBeş tane gebelik testinin hepsi yanlış söylemez her halde ya
Lekelenmenin iki sebebi olabilr ya yerleşme kanaması yada kimyasal gebelik geçiriyorsun
Ne yap biliyormusun 2 gün bekle en som yaptıgın testten yap ilk idrarla koyulaşmayı takip et her gün yapma
Bugün adet günüm 3 gündür lekelenme yaşıyorum ilk kahverengi geldi ertesi gün pembe şimdi baktım siyah gibi renk 1 ped bile dolmamış 9 tane pozitif gebelik testi bugün yaptım negatif gösterdi dijital testCanım adetine çok birşey kalmadiysa bence bir kan testi ver için rahat etsin bide kaset test al onu yap canım erken gebelik testleri biraz hassas oldukları için kaset test daha iyi çıkar diye biliyorum inşallah bebiş vardırhiç canının sıkma inşallah
Canm bi muayene ol sen doktora büyük ihtimal kimyasal gebelik olduSabah dijital yaptım hamile değil çıktı ama ilk kahverengi geldi sonra pembe şimdide siyah gibi ama adet gibi değil adetim sokulseydi parça gelirdi hep 1 ped bile dolmadı 3 gunde
Sabah normal test yaptım o da negatif çıktı araştırdım bazen negatif cikiyomus leke varken
Leke bitti bilmiyorum ki internete baktim yerleşme kanaması varken bazen negatif çıkabiliyor diyo anlamadım dün adet gunumduCanm bi muayene ol sen doktora büyük ihtimal kimyasal gebelik oldu
Benim silik çizgi cıktı kan verdm sonuç bekliyomLeke bitti bilmiyorum ki internete baktim yerleşme kanaması varken bazen negatif çıkabiliyor diyo anlamadım dün adet gunumdu
Ayyy inşallah çıkar ben test yaptım leke bitti silik pozitif gözüküyor test benimle dalga geçiyorBenim silik çizgi cıktı kan verdm sonuç bekliyom
Çıktı mı haber varmı ayyy merak ettimBenim silik çizgi cıktı kan verdm sonuç bekliyom
Evet hamileyim canm darısı sana inşallahÇıktı mı haber varmı ayyy merak ettim
Yaaa maşallah çok sevindim bende adet yok hala leke bitti 1 ped bile dolmadı anlamadım ilk defa böyle olduEvet hamileyim canm darısı sana inşallah
Bendede kahverengi akıntı var cnm dün akşamdan beriYaaa maşallah çok sevindim bende adet yok hala leke bitti 1 ped bile dolmadı anlamadım ilk defa böyle oldu
Canm naptınYaaa maşallah çok sevindim bende adet yok hala leke bitti 1 ped bile dolmadı anlamadım ilk defa böyle oldu