KaçÇarşamba 9 olucak… 8 haftalıkken gittim herşey yolunda kilon artmış ona dikkat et 1 ay sonra gel dedi bakalım…
Kilo almıştın ben 17. Haftada gittim 4kilo almışım hiç bi şey demiyor ama ben diyete başlıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KaçÇarşamba 9 olucak… 8 haftalıkken gittim herşey yolunda kilon artmış ona dikkat et 1 ay sonra gel dedi bakalım…
Nasıl hesaplama car direk yaşını ve hamile kaldığın ayı gir benim her yerde aynı
Ben 8. Haftada 7 kilo amaKaç
Kilo almıştın ben 17. Haftada gittim 4kilo almışım hiç bi şey demiyor ama ben diyete başlıcam
2. Doğru ya 2024 şeninde tutmuş erkekBurdan hesaplayınca kız mesela bi de2024 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2024 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Welcome Baby
Burdan yapınca erkek
Benim cinsiyet ikisinde de aynı çıkıyor Sizde neden farklı anlamadımBurdan hesaplayınca kız mesela bi de2024 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2024 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Welcome Baby
Burdan yapınca erkek
Ben de anlamadımBenim cinsiyet ikisinde de aynı çıkıyor Sizde neden farklı anlamadım
Benim ilk başta erkekti işte şimdi kız çıkınca şaşırdım ben deBenim ilk günden hep kız çıkardı çin takviminde ilk defa erkek çıktı
Tövbe tövbe bana hep aynı size nasıl böyle anlamadımBenim ilk günden hep kız çıkardı çin takviminde ilk defa erkek çıktı
İnan ben de anlamadım gün girmeden takvimde yaşıma 1 ekleyip hamile kaldığım aya bakınca da erkek ama o yüzden erkek kesin diye şartlanmıştıkTövbe tövbe bana hep aynı size nasıl böyle anlamadım
Bir kız bir erkek çıkması tuhaf… bana her türlü kız çıkıyor… Neyse hayırlısı olsun bu sene kız bebek çoğunluk sanırımİnan ben de anlamadım gün girmeden takvimde yaşıma 1 ekleyip hamile kaldığım aya bakınca da erkek ama o yüzden erkek kesin diye
Aynen hayırlısı artık sağlıkla gelsin deBir kız bir erkek çıkması tuhaf… bana her türlü kız çıkıyor… Neyse hayırlısı olsun bu sene kız bebek çoğunluk sanırım
Amin inşallahAynen hayırlısı artık sağlıkla gelsin de
Erkekmiş soyledıgınız doğru çıktıÖğrendiğinde paylaş bizimle de
Ay hadi hayırlı olsunErkekmiş soyledıgınız doğru çıktı
Kaçıncı haftada öğrendinizErkekmiş soyledıgınız doğru çıktı
Kaçıncı haftada öğrendiniz
Kız gibi geldi bana sağlıkla gelsinMerhaba cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 7 hafta 2 günlük
Çok erken biliyorum ama Cok merak ediyorum