- Konu Sahibi rumeysacglar
Clear bluenin erken gebelik testini mi alayım normal mi sence + olanı alacamHee daha var o zaman normal ya yarın tam çıkar bencee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Clear bluenin erken gebelik testini mi alayım normal mi sence + olanı alacamHee daha var o zaman normal ya yarın tam çıkar bencee
Tamam canım inşallah olmazsın hayirlisiyla bebiş çıkarBen yine de pazartesi bekleyecem hatta yarın test yapmayı düşünmüyorum. Pazar sabah yaparım adet olmazsam. İnşallah çıkar o zaman da
Yarın adet gününse erken test al. Adet geçtikten sonra yapacaksan normal alClear bluenin erken gebelik testini mi alayım normal mi sence + olanı alacam
İnşallahh hepimizeTamam canım inşallah olmazsın hayirlisiyla bebiş çıkar
Buldumm seniBiraz önceki net cekememissim bak bi vallahi test gururumla inşallah oynamiyodur bende bulantı yok sol kasık hafif ağriyor göğüs hassasiyeti iyice artti
Buldumm seniBiraz önceki net cekememissim bak bi vallahi test gururumla inşallah oynamiyodur bende bulantı yok sol kasık hafif ağriyor göğüs hassasiyeti iyice artti
Lekelenmen bittimiBiraz önceki net cekememissim bak bi vallahi test gururumla inşallah oynamiyodur bende bulantı yok sol kasık hafif ağriyor göğüs hassasiyeti iyice artti
Sabahta kahverengi geldi adetim sokuluyor olsa parça gelir ama öyle degilBuldumm seni
Lekelenmen bittimi
Kesin hamileyim yani bu kadar test yalan söylemez heraldeBuldumm seni
Lekelenmen bittimi
14 unde oluyorumAdetine kaç gün var bilmiyorum ki
Açıklayım: 1. içimi dökmek için, 2. fikir almak için açarım. Ve burada fikir almak için açtığım konularda aldığım fikirler de işime yaradı. Neden silinmesini isteyeceğime gelince, burası her ne kadar anonim olsa da, tesadüfen beni tanıyan birisi yazdıklarımı okursa yazanın ben olduğumu anlayabilir. İkincisi de konumda yiyeceğim linçler, cevap verme gereği bile duymam ve umursamam çünkü nasılsa 24 saat sonra silinecek. Ama enteresan muhabbetler olabilir yani. Bir de burada bazı konulara yorum yazarken daha dürüst olup, "sal gitsin ya, hayat kısa, bu kadar da kafayı takma" mealinde yazmak istiyorum ya da bazı şeyleri erkeklerin de bakış açısından yorumlayabileceğimi düşünüyorum. E bunlar da linç sebebi olabilir. Nitekim siteye ilk üye olduğumda "erkek misin?" diyenler çıktı. Dolayısıyla da bu nickimi aldım sonradan (Bu benim ikinci üyeliğim) Farklı olmak linç sebebi maalesef. Oysa farklı bakış açılarıyla zenginleşir insan, her ne kadar o bakış açısına katılmasa da.Silinmesini istiyosan niye açıyon?
Daha varmış adetine14 unde oluyorum
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün.Kesin hamileyim yani bu kadar test yalan söylemez heralde
Teşekkür ederim ama eşim ve 2-3 arkadaşım yoktur diyor lekelenme problemim var iki günden beri adetim yarın ve herkes yalancı pozitiftir diyor 5 tane gebelik testi farklı farklı markalar 8 tane toplam gebelik testi pozitif ama bence yoktur diyorlar sinirlerim bozulduTebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün.
Yalancı pozitif çok nadirdir. 5 gebelik testinde de yalancı pozitif pek ihtimal dahilinde değil diye düşünüyorum, gerçi tıbbı açıdan çok bilgim yok yani başka sebeple pozitif çıkar mı? Siz yarın kan testi yaptırın.Teşekkür ederim ama eşim ve 2-3 arkadaşım yoktur diyor lekelenme problemim var iki günden beri adetim yarın ve herkes yalancı pozitiftir diyor 5 tane gebelik testi farklı farklı markalar 8 tane toplam gebelik testi pozitif ama bence yoktur diyorlar sinirlerim bozuldu
Evet sabirsizlaniyorumDaha varmış adetine