Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek14 haftalik sizce cinsiyet ne kesin bir şey demedi doktor
Eki Görüntüle 3480193
Banada bakarmısınız
Çok şanslısınız sizde en azından heyecan yaratmış ben heyecanımı yaşamadan direk üreme organı göründü hiç heyecan bile yasayamadim biraz yaşamak isterdim![]()
Bana da tahmin yapar mısınız 12+4 haftalıkkızlar cinsiyet tahmini yapabilecek var mı ☺
İçime kız doğduBana da tahmin yapar mısınız 12+4 haftalık
İçime kız doğduanladığım yok da
Benim de 13+5 oldu doktorum tahminde bulunmadı ben erkek hissediyorum ama göstermemesinden de kız mı diye çok merak ediyorumbilmiyorum ya cevap verdiğiniz için teşekkürler erkeğe benziyor dedi ama hala göstermedi ben de rüyamda üç kez erkek çocuğum olduğunu gördüm hayırlısı yinede
![]()
Benim ilk ultrason resmime benzettim erkek diye düşünüyorumBana da tahmin yapabilir misiniz karın usg-)
Anladığımdan değil canım içime doğanı söyledim benFthyeli bana da tahmin de bulunur musunuz rica etsem![]()
oval oluyır sanırım erkek kesesi olabilir ama bana kız gibi geldiBı kaç kişiye sordum da 9 haftalık erkek olabilir dediler erkek anneleri belki keseden anlar sizce kese erkek kesesine mi benziyor içinize doğanı söyleyebilirsiniz aşırı merak ediyorum çünkü