- 17 Eylül 2024
- 38
- 4
- 1
- 22
Hangi sayfa acabaÖyle mi instagramdaki tanınmış cinsiyet tahmini yapan sayfaya sormuştum ilk USG kız 2. Usg erkek dedi o yüzden biraz merakm var çok teşekkür ederim
Ben de bi deneyeyim benim Çin takvimine göre yüzük testine göre erkek ama bilemedimCinsiyet.tahmini.ebrar abla diye bı sayfa sürekli paylaşımları var geri dönüşleri olumlu biliyor ama benimkine 2 farklı cinsiyet söylediği için merakım giderlmedi
Benim ilk bebeğim o yüzden aşırı heyecanlı ve meraklıyım sağlıkla gelsinlerBenimkide çin tahvimine göre kız yüzük testindede ilk ileri geri sonra yuvarlak oldu anlayamadım aslında ilk çocuğumda değil yine de çok heyecanlı ve sabırsızm
Benim de 13+5 oldu doktorum tahminde bulunmadı ben erkek hissediyorum ama göstermemesinden de kız mı diye çok merak ediyorum
İnşallah rabbim gönlünüzdekini verir saklamasının cinsiyetle alakası yokmuş bende saklayınca acaba kız mı diyorum bazen doktora sordum hurafe dediler umarım en sağlıklı şekillerde kucağımız dollarBenim de 13+5 oldu doktorum tahminde bulunmadı ben erkek hissediyorum ama göstermemesinden de kız mı diye çok merak ediyorum
Amin inşallah siz kaçta öğrendiniz cinsiyetiİnşallah rabbim gönlünüzdekini verir saklamasının cinsiyetle alakası yokmuş bende saklayınca acaba kız mı diyorum bazen doktora sordum hurafe dediler umarım en sağlıklı şekillerde kucağımız dollar
Ben de daha öğrenmedim saklıyor 13 haftalık şuan ama doktor hurafe dedi yedinci aya kadar saklayan erkek bebek bile var dedi bazen cinsiyette de yanılma oluyor dedi ben hep erkek hissediyorum ama ilk olacağı için cinsiyet ne olursa olsun sağlıklı olsun yeterAmin inşallah siz kaçta öğrendiniz cinsiyeti
Anladım ben de hep erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsunBen de daha öğrenmedim saklıyor 13 haftalık şuan ama doktor hurafe dedi yedinci aya kadar saklayan erkek bebek bile var dedi bazen cinsiyette de yanılma oluyor dedi ben hep erkek hissediyorum ama ilk olacağı için cinsiyet ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter
Sizinki baya gelişkin duruyor benle iki gün var arasında daha net gibi sizin bebeğiniz
Sizinki baya gelişkin duruyor benle iki gün var arasında daha net gibi sizin bebeğinizerkek olma ihtimali yüksek geldi bana
Sizinki baya gelişkin duruyor benle iki gün var arasında daha net gibi sizin bebeğinizerkek olma ihtimali yüksek geldi bana
Ay hadı hayırlısı o kadar gıttım bellı degıl dedı tahmınde bıle bulunmadı sabırsızlıkla bekliyorumSizinki baya gelişkin duruyor benle iki gün var arasında daha net gibi sizin bebeğinizerkek olma ihtimali yüksek geldi bana
Öğrendiğinde paylaş bizimle deAy hadı hayırlısı o kadar gıttım bellı degıl dedı tahmınde bıle bulunmadı sabırsızlıkla bekliyorum
Icımden kız gecıyor ama tabıkıde oncelık sağlık
Seve seveÖğrendiğinde paylaş bizimle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?