cinsiyet öğrenme partisi için fikirler

Nasil bilmiyor ki :)
Kim ogreniyor. Doktora gidip anneye babaya soylemeyin onlara surpriz mi yapacagiz deniyor. Asiri sacma ya. Bari anne yapsa surprizi herkese :)
E doktor zaten soruyo cinsiyeti öğrenmek istiyo musunuz diye artık. Sormasa bile kontrole başlamadan uyarıyor anne babalar öğrenmek istemiyoruz biz söylemeyin diye. Eğer istemiyolarsa bi kağıda yazıp zarfla veriyo siz de organizasyon yapacak kişiye teslim ediyosunuz.

İçimde kalan şeylerden bir tanesi şu cinsiyet partisi eşim ve ailesi yüzünden yapamamıştım. Ben şu herkese kurabiye veriyorlar İçinden bir tanesinde cinsiyete ait renk çıkıyor . Kime çıkacağı belli olmuyor çıkan da seviniyor falan . Çok komik ve değişik bir anı olurdu. İyi ki ablanızın sizin gibi bir kardeşi var imrendim. O buradan güzel fikirler çıkacağını çok eminim Maalesef benim bu konuda bir fikrim yok

Eğer cinsiyet partisi yapılacaksa, doktor anneye bilgi vermiyor. Anne bilmiyor gerçekten cinsiyeti yani

merak edip bulana kadar kaydirdim
hayatimda bundan daha sacma cok az sey izledim

*vpn kullanmayip sayfayi acamayanlar icin ozet; dev mavi ve bebek kostümlü iki kisi dövüşüyor , kazanan cinsiyet bebegin cinsiyeti oluyor

merak edip bulana kadar kaydirdim
hayatimda bundan daha sacma cok az sey izledim

*vpn kullanmayip sayfayi acamayanlar icin ozet; dev mavi ve bebek kostümlü iki kisi dövüşüyor , kazanan cinsiyet bebegin cinsiyeti oluyor
Aa ben çok orjinal bulmuştum. Farklı en azından gördüklerimizin içinde, bir heyecanı var sürecin hangisi kazanacak diye gözünü ayıramadan izliyorsun. Bi diğeri kazanacak gibi yaparken öbürü geçiyor üste falan atraksiyonluydu. Zevk meselesi tabiii. Ama dövüyor biraz abartı olmuş

Ben de uzun bir hediye kutusundan cıkan helyum gazlı renkli balonlara bayılıyorum, internette karşıma çıkanlarda en fazla begendigim o
Neye karar verdiginizi bize de yazın, meral ederiz hayırlı olsun bu arada ablanıza da

ben kızımın erkek olacağını düşünüyordum, çok şartlamıştım kendimi, o yüzden partide gerçeği öğrenmek benim için baya heyecanlı ve şaşırtıcı olmuştu.

doktor bize değil de arkadaşımıza söylemişti, o da balonu ona göre almıştı ve pasta yaptırmıştı. öyle aile arasında balon patlatıp pasta kesmiştik, heyecanlı ve tatlı bi gündü.

Anne tabiki bilmiyor şaşırması bu yüzden zaten doktora haber verdiğiniz zaman anne babaya söylemiyor ben bebeğin teyzesi olarak gidip öğreniyorum yalnızca bana söyleniyor. bu şekilde

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…