- 20 Ekim 2023
- 546
- 1.002
- 33
- Konu Sahibi matmazelvera
-
aa evet bunu o zaman da görmüştüm güzelmişinstagram "heytuvba" hesabına bakarsan 2024 yılında kızı için yaptığı cinsiyet öğrenme partisi baya harika. Daha önce hiç öyle orjinalini görmemiştim. Ben böyle bir kutlama vs düşünmüyorum ama yapsaydım kesinlikle onu yapardım.
Cinsiyet ne bu arada, biz öğrenelim :)aa evet bunu o zaman da görmüştüm güzelmiş
burayı görebilirCinsiyet ne bu arada, biz öğrenelim :)
Ay beni güldürdünüzBurda kedisine doğumgünü yapmak isteyen bı üye vardı onu bulursan ondan fikir alkendisi bu konularda çok istekli
Bana özelden yazsana çok mesaj ettim shshshburayı görebilir
Bende isterimBana özelden yazsana çok mesaj ettim shshsh
memnun olmayanları hiç anlamıyorum zaten orası ayrı ama kesinlikle saçma değil çokk güzel bi hatıra bebek sahibi olmak zaten çok güzel ve mucizevi bi şey bunu küçük bi partiyle kutlamak en güzeli, aşırı abartı olanları ben de saçma buluyorum yok uçakla sis atmalar falan oha yaniHayırlısı olsun inşallah.
Bu da bana saçma gelen partilerden bir tanesi.
Bazen eşler çıkan sonuçtan memnun olmuyor ve bu tarz partiler fiyaskoya dönebiliyor.
Çok böyle bir kutlamanın olması gerektiğini düşünmüyorum ama eğer yapılırsa da sade bir organizasyon isterdim muhtemelen şöyle bir video çekmek ve editi hoşuma giderdiselam kızlarr. Ablamın bebeği için küçük bir kutlama tarzında bir şey yapacağız cinsiyeti sadece ben öğrendim o yüzden organizasyon işi bende ama fikir arıyorum güzel bir konsept ile yapalım istiyorum. önerilerinizi bekliyorumm
Anne baba bilmiyor.Bi seyi cok merak ediyorum. Bu partilerde neden anne de sasiriyor peki :)) bu sasirma olmasa belki bir nebze normal gorebilirdim su parti temasini.
Ciftlerin gozlerini kapatiyolar demis biri. Evet birbirine sarilip boya yapiyolar elleriyle falan, sonra bi aciyolar gozlerini iki taraf da saskin ahahaha
sizde nasil olacak, anne saskin numarasi yapacak mi yoksa gercekten sadece siz mi biliyosunuz anne bilmiyor mu : D
Ben hamileyken doktordan bir kağıda yazmasını istemiştik. O kağıdı da baloncuya götürmüştüm. Balonun içine ben görmeden cinsiyete göre tüyler koymuştu. Eşim, ben ve kedikomuz birlikte patlattık aynı andaselam kızlarr. Ablamın bebeği için küçük bir kutlama tarzında bir şey yapacağız cinsiyeti sadece ben öğrendim o yüzden organizasyon işi bende ama fikir arıyorum güzel bir konsept ile yapalım istiyorum. önerilerinizi bekliyorumm
Nasil bilmiyor ki :)Anne baba bilmiyor.
Bak bu konuda kardeş öğrenmişNasil bilmiyor ki :)
Kim ogreniyor. Doktora gidip anneye babaya soylemeyin onlara surpriz mi yapacagiz deniyor. Asiri sacma ya. Bari anne yapsa surprizi herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?