- 24 Mart 2024
- 244
- 405
- 23
- 34
- Konu Sahibi matmazelvera
Bir yemek yemeye gidin ailecek .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E doktor zaten soruyo cinsiyeti öğrenmek istiyo musunuz diye artık. Sormasa bile kontrole başlamadan uyarıyor anne babalar öğrenmek istemiyoruz biz söylemeyin diye. Eğer istemiyolarsa bi kağıda yazıp zarfla veriyo siz de organizasyon yapacak kişiye teslim ediyosunuz.Nasil bilmiyor ki :)
Kim ogreniyor. Doktora gidip anneye babaya soylemeyin onlara surpriz mi yapacagiz deniyor. Asiri sacma ya. Bari anne yapsa surprizi herkese :)
Eğer cinsiyet partisi yapılacaksa, doktor anneye bilgi vermiyor. Anne bilmiyor gerçekten cinsiyeti yaniBi seyi cok merak ediyorum. Bu partilerde neden anne de sasiriyor peki :)) bu sasirma olmasa belki bir nebze normal gorebilirdim su parti temasini.
Ciftlerin gozlerini kapatiyolar demis biri. Evet birbirine sarilip boya yapiyolar elleriyle falan, sonra bi aciyolar gozlerini iki taraf da saskin ahahaha
sizde nasil olacak, anne saskin numarasi yapacak mi yoksa gercekten sadece siz mi biliyosunuz anne bilmiyor mu : D
merak edip bulana kadar kaydirdiminstagram "heytuvba" hesabına bakarsan 2024 yılında kızı için yaptığı cinsiyet öğrenme partisi baya harika. Daha önce hiç öyle orjinalini görmemiştim. Ben böyle bir kutlama vs düşünmüyorum ama yapsaydım kesinlikle onu yapardım.
merak edip bulana kadar kaydirdim
hayatimda bundan daha sacma cok az sey izledim
*vpn kullanmayip sayfayi acamayanlar icin ozet; dev mavi ve bebek kostümlü iki kisi dövüşüyor , kazanan cinsiyet bebegin cinsiyeti oluyor![]()
Anne tabiki bilmiyor şaşırması bu yüzden zaten doktora haber verdiğiniz zaman anne babaya söylemiyor ben bebeğin teyzesi olarak gidip öğreniyorum yalnızca bana söyleniyor. bu şekildeBi seyi cok merak ediyorum. Bu partilerde neden anne de sasiriyor peki :)) bu sasirma olmasa belki bir nebze normal gorebilirdim su parti temasini.
Ciftlerin gozlerini kapatiyolar demis biri. Evet birbirine sarilip boya yapiyolar elleriyle falan, sonra bi aciyolar gozlerini iki taraf da saskin ahahaha
sizde nasil olacak, anne saskin numarasi yapacak mi yoksa gercekten sadece siz mi biliyosunuz anne bilmiyor mu : D
mutlaka güncellerim burayıBen de uzun bir hediye kutusundan cıkan helyum gazlı renkli balonlara bayılıyorum, internette karşıma çıkanlarda en fazla begendigim o
Neye karar verdiginizi bize de yazın, meral ederizhayırlı olsun bu arada ablanıza da
![]()
çok teşekkür ederimİçimde kalan şeylerden bir tanesi şu cinsiyet partisi eşim ve ailesi yüzünden yapamamıştım. Ben şu herkese kurabiye veriyorlar İçinden bir tanesinde cinsiyete ait renk çıkıyor . Kime çıkacağı belli olmuyor çıkan da seviniyor falan . Çok komik ve değişik bir anı olurdu. İyi ki ablanızın sizin gibi bir kardeşi var imrendim. O buradan güzel fikirler çıkacağını çok eminim Maalesef benim bu konuda bir fikrim yok![]()