Cinsiyet belirleme ve cinsiyet tahmin yöntemlerinin hepsi denendi!!!

Bugün doktor yüzde 95 Kız dedi ama inanın bugün cinsiyet en son düşündüğüm şeydi çünkü bebeğimin kalbinde parlaklık olduğunu söyledi moralim sıfır

Bugün doktor yüzde 95 Kız dedi ama inanın bugün cinsiyet en son düşündüğüm şeydi çünkü bebeğimin kalbinde parlaklık olduğunu söyledi moralim sıfır
Hayırlı sağlıklı evlat olsun canım parlaklık için de ultrasondan kabaklı olduğunu tahmin ediyorum tek başına parlaklık korkulacak bişey değildir diye düşünüyorum farklı problem görmediyse doktorun hiç korkma ohhh ne güzel üç kız evlat sağlıkla büyüsünler

Amin inşallah gerçekten sağlık çok önemli kız veya erkek olmasının hiç önemi yokmuş bugün çok iyi anladık

Amin inşallah gerçekten sağlık çok önemli kız veya erkek olmasının hiç önemi yokmuş bugün çok iyi anladık
Aynen Canım bende kızım olsun diye yok yumurtlama öncesi ilişki yok sirkeli duş bu ay bıraktım hepsi Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Amin inşallah birşeyi yoktur amniyosentez yaptırmıycam riske atamam bebeği ne olur ne olmaz
Bende kız bebek istiyorum sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra ne yaparsak yapalım bir faydası olmadığına ikna oldum. Sağlıkla büyütün kızlarımızı. Aklıma takılan çin takvimini de uygulamışsınız kendi yaşınıza göre mi baktınız çin yaşınızı hesap edip mi baktınız takvime

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benimde bı kızım var bide oğlum olsun istiyorum hiç bsy denemedim yapmadım tesadüfen hamile kaldım ama hep aklımda bı erkek çocuğu nasip herşey canım rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Her iki yaşıma görede uyguladım tüm takvimleri Rus, japon, Çin aklına ne geliyorsa hepsi erkek diyordu yani size tavsiyem hepsi saçmalık tek gerçek Rabbim in yazdığı kader çok şükür evladım sağlıklı doğdu zaten doğduğu an erkek bebek istediğimiz için bile çok suçlu hissettik kendimizi şuan 7 aylık büyüyor öyle seviliyor lar ki çok şükür Rabbime tabiki gönül farklı istiyor o yüzden eğer tekrar bebek düşünürsem birgün artık 4.olacağı için cinsiyet belirleme yöntemiyle yani tüp bebek yaptırarak kalmayı düşünüyorum çünkü hep sezaryen doğum yaptığım için son şansım olacak Allah hepinizin kalbine göre versin inşallah

Benimde ilk gebeliğimde öncesi 1 pik günü 1 ve pik günü sornası 2gün ilişki oldu ve kızım oldu
Benimde aynı şekilde canım pik günlerim 2 gün sürdü 2 günü değerlendirdik birde silinme sonrası 1 değerlendırme ile kızım olacak inşallah ama ilk bebeğim o yüzden her türlü çok sevindik

Benimde aynı şekilde canım pik günlerim 2 gün sürdü 2 günü değerlendirdik birde silinme sonrası 1 değerlendırme ile kızım olacak inşallah ama ilk bebeğim o yüzden her türlü çok sevindik
Aynı deneme ile tekrar 2.yi denedik canım biz bu bebeğimin de cinsiyeti erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…