- 12 Ocak 2021
- 240
- 198
- 53
- Konu Sahibi lovetwolove
Tek iliskiyle erkek oluyor. Ve erkege benzettiyse erkektir. Hayirli olsunBenim yumurtlama gunumu doktorum tespit etti bnde tek iliski ile dedigi gun iliski oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek iliskiyle erkek oluyor. Ve erkege benzettiyse erkektir. Hayirli olsunBenim yumurtlama gunumu doktorum tespit etti bnde tek iliski ile dedigi gun iliski oldu
Yok kız oldu şuan 3 buçuk yaşında hattaTek iliskiyle erkek oluyor. Ve erkege benzettiyse erkektir. Hayirli olsun
İstemsizce güldüm insan farklı istiyor ama Rabbim verdiyse bir bildiği vardır. demek ki harika bir kız annesisiniz.hem de kızı ücleyene cennetin kapıları açılır diye hadis var ben dahil çevremde kızı bulamıyor masallah sizeYok kız oldu şuan 3 buçuk yaşında hatta
Allah gönlünüze göre versin inşallah aynen uğruna canımı bile vereceğim 3 tane kızım oldu iyikide olmuşlar diyorum şimdi pazartesi doğumum var nasip olursa oğlum geliyor bu kezdeİstemsizce güldüm insan farklı istiyor ama Rabbim verdiyse bir bildiği vardır. demek ki harika bir kız annesisiniz.hem de kızı ücleyene cennetin kapıları açılır diye hadis var ben dahil çevremde kızı bulamıyor masallah size
Masallah peki bunda yöntem denediniz miAllah gönlünüze göre versin inşallah aynen uğruna canımı bile vereceğim 3 tane kızım oldu iyikide olmuşlar diyorum şimdi pazartesi doğumum var nasip olursa oğlum geliyor bu kezde
Evet tüp bebek yöntemi ile gebe kaldimMasallah peki bunda yöntem denediniz mi
Benim kızımın ultrason görüntüsüne benziyor erkek bebekte sanırım 11-13 haftada doktorlar cinsiyeti söylüyor.bende gittiğimde 12 haftalık ti.doktor çıkıntı var gibi duruyor ama biraz daha bekleyelim dedi.sonraki hafta kız olduğunu öğrendik Allah sağlıkla gönlünüze göre versin inşallah
Allah askiniza soyleyin hangi doktorda yaptirdiniz. Maddi manevi cok yiprandim erkek bebek icinTurkiyede bir kaç doktor var yapan araştırmanız lazım