- 2 Ocak 2021
- 123
- 127
-
- Konu Sahibi lovetwolove
Şekli önemli değil plesenta ilk hangi tarafta ise o önemli karından ultrason da sagda ise erkek solda ise kız vajinal ultrason da tam tersiFasulye gibiydi yani görüntüsü
Karından ultrason da sağdaydı canım yani bunlar saçmalık Allah İn kararı hepsi sağ sol öyle böyle hiç bir önemi yok eğer nasipte kız varsa kızın olurŞekli önemli değil plesenta ilk hangi tarafta ise o önemli karından ultrason da sagda ise erkek solda ise kız vajinal ultrason da tam tersi
Ben size atsam olur mu ? Acaba baksanız 7+3 günlük şuanBebeğin kesesi nasıldı 6 7 8 haftalık ultrason fotoğrafı var mı. Benim de oğlum var kız istiorum ama erkek olacak gibi geliyor
Benimde kimyasal gebelik sonrası kontrole gittiğimde dr yumurtan çatlamış bugün ilişki olsun dedi eşim yanaşmadı kanaman olursa diye 1 martran 6 marta kadardı pil 6 marttı ama biz 5 martta yaptık ve öbür hafta 7+3 günlüğüz şuan da cinsiyeti merak ediyorumEvet yumurta catladiginda oldu tek iliski
Neyiniz oldu acaba Allah uzun ömürler versinOyle yapacak birsey yok herseyin hayirlisi ne diyim tam netlestiginde yine yazarim buraya
Kızım oldu canımNeyiniz oldu acaba Allah uzun ömürler versin
Aramizda iki hafta falan var ben bakabilirmiyim kesenize...kac gundur bunu arastiriyorum kese goruntusu karindan mi onuda belirtmeniz lazim bu aradaBen size atsam olur mu ? Acaba baksanız 7+3 günlük şuan
Karından canım atıyım mı ?Aramizda iki hafta falan var ben bakabilirmiyim kesenize...kac gundur bunu arastiriyorum kese goruntusu karindan mi onuda belirtmeniz lazim bu arada
At canimKarından canım atıyım mı ?
Bu tutuyor mu ya?Fasulye gibiydi yani görüntüsü
Çok ilginç.Şekli önemli değil plesenta ilk hangi tarafta ise o önemli karından ultrason da sagda ise erkek solda ise kız vajinal ultrason da tam tersi
Kız mı oldu sizin?Kızlar benim cinsiyet ne acaba 7 haftalık keseye göre neye benziyor
Erkek bebeğim olduKız mı oldu sizin?
Bebeginiz erkek miMerhaba kızlar. 3 yil sonra açtığım konuya 4. Bebeğimle geri döndüm kimler görecek bilmiyorum ama hadi 1 heyecan daha yaşayalım birlikteşaka bir yana bu gebeliğim bol aksiyonlu bol zahmetli ve çokça pahalı bir gebelik oldu. Acaba burada benim gibi gönlü kız yada erkek bebek isteyenler hayallerine kavuştumu tabiki önceliğimiz sağlık ve hayırlı olmaları ama insanız işte gönül farklı olanıda yaşamak istiyor
Evet canım erkekBebeginiz erkek mi