Cinsiyet belirleme ve cinsiyet tahmin yöntemlerinin hepsi denendi!!!

Tebrik ederim hayırlı olsun benim ilk gebeliğim 9 haftalık hamileyim ama kız olsun istiyorum sizin ultrasonda kese sağda mı görünüyordu solda mı merak ettim

Tebrik ederim hayırlı olsun benim ilk gebeliğim 9 haftalık hamileyim ama kız olsun istiyorum sizin ultrasonda kese sağda mı görünüyordu solda mı merak ettim
Ben ultrason resmi ile cinsiyet tahmini ile ilgili hiçbir bilgiye sahip değilim canım maalesef. Ben tıbbi olarak cinsiyet belirleme işlemine başvurdum 3 dünya güzeli kızım var 1 tanede oğlum olsun istedim çok şükür mevlam nasip etti imkanlarda el verdi ama ne olursa olsun Allah nasip etmezse hicbirsey mümkün değil nasipte varsa oluyor

Maşallah merak ettim tüp bebek mi ?

13 haftalik kendi doktorum erkeğe benziyor dedi kalp atışları 155 atiyor 15 +5 günlükum bu gün gitim kıza benziyor dedi bende sasirdim ama benim icimde erkek hisi var yardimci olursaniz sevinir

Evet ama yaramadığını belirtmiştim yani bu yöntemlerin hepsi safsata hiçbir gerçeklik payı yok. O nedenle tüp bebek yöntemini tercih ettim yukarıda belirttiğim gibi

Merhsns nerede yaptırdınız bilgi verebilir misiniz?

Evet ama yaramadığını belirtmiştim yani bu yöntemlerin hepsi safsata hiçbir gerçeklik payı yok. O nedenle tüp bebek yöntemini tercih ettim yukarıda belirttiğim gibi
Merhabalar tesadüfen konunuz karşıma çıktı bilgi verebilir misiniz acaba. Nerede yaptırdınız ücreti ne kadar oldu.

Merhabalar tesadüfen konunuz karşıma çıktı bilgi verebilir misiniz acaba. Nerede yaptırdınız ücreti ne kadar . Ücreti 140 bin civari şuan kullanılan ilaçlarla birlikte.

Merhabalar tesadüfen konunuz karşıma çıktı bilgi verebilir misiniz acaba. Nerede yaptırdınız ücreti ne kadar oldu.
Turkiyede bir kaç doktor var yapan araştırmanız lazım

Canım ne oldu bende benzeri şeyler yaptım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…