- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
-
- Konu Sahibi lovetwolove
Canim ben Allah nasip ederse erkek bebek istiyorum. Tabi hayirli saglikli olmasi onceligim. Ben deneme yaptim bekliyorum. Ins Rabbim emeklerimizin karsiligini verirPik bazen bir gün bazen iki gün kişiye göre değişir en koyu olduğu günleri değerlendirin özellikle çatladıgında
Yani ttoplam 4 gun mu iliski olduBenimde ilk gebeliğimde öncesi 1 pik günü 1 ve pik günü sornası 2gün ilişki oldu ve kızım oldu
Evet o ay aynen...Yani ttoplam 4 gun mu iliski oldu
Hayirli saglikli evlat olsun ins.Evet o ay aynen...
Amin rabbim utandırmasın inşaallahHayirli saglikli evlat olsun ins.
Amin ins.Amin rabbim utandırmasın inşaallahisteyen herkese de hayırlısıyla saglıkl nasip etsin.
İnşallah canım ben de bu ay başladım denmeye pik i görene kadar devam Rabbim gönlümüzdekini nasip etsinCanim ben Allah nasip ederse erkek bebek istiyorum. Tabi hayirli saglikli olmasi onceligim. Ben deneme yaptim bekliyorum. Ins Rabbim emeklerimizin karsiligini verir
Sanirim tum bu tezleri çürütüyorum ikra meyrada erkek demisti ama suan 14 haftalikmis doktor kiza benziyor dedi sanirim 3. Kizim geliyorAyyy hafi inşallah güzel sonuçla gel canm
Bacak arasinda cikinti yok dediSanirim tum bu tezleri çürütüyorum ikra meyrada erkek demisti ama suan 14 haftalikmis doktor kiza benziyor dedi sanirim 3. Kizim geliyor
Aaaaa atsana bi usg yi Canım gerçekten öyleyse bütün teZleri çürütürsünSanirim tum bu tezleri çürütüyorum ikra meyrada erkek demisti ama suan 14 haftalikmis doktor kiza benziyor dedi sanirim 3. Kizim geliyor
Ben ilk usg ti kıza benzetmiştim hatta ikra yada yazmıştım oda erkek gibi demişti doktorda öyle deyince ilk başta erkek gibi heralde ben yanıldım dedim hayırlı Canım kız erkek sağlıkla gelsin inşallahSanirim tum bu tezleri çürütüyorum ikra meyrada erkek demisti ama suan 14 haftalikmis doktor kiza benziyor dedi sanirim 3. Kizim geliyor
Oyle yapacak birsey yok herseyin hayirlisi ne diyim tam netlestiginde yine yazarim burayaBen ilk usg ti kıza benzetmiştim hatta ikra yada yazmıştım oda erkek gibi demişti doktorda öyle deyince ilk başta erkek gibi heralde ben yanıldım dedim hayırlı Canım kız erkek sağlıkla gelsin inşallah
Sen dua etmişsin yapacagını yapmışsın takdir Rabbimin nasipten ötesi yokOyle yapacak birsey yok herseyin hayirlisi ne diyim tam netlestiginde yine yazarim buraya
Evet demekki neymis ne yaparsan yap yine Allahin dedigi olur vardir rabbimin bir bildigiSen dua etmişsin yapacagını yapmışsın takdir Rabbimin nasipten ötesi yok
Aynen öyle canım gönül illa farklı istiyo benim de iki oğlum var üçüncü kız olur inşallah diyorum Allahım yazdıysa benm de hiç közüm olacağına ümidim yok nedense merakla takip etmiştim seniEvet demekki neymis ne yaparsan yap yine Allahin dedigi olur vardir rabbimin bir bildigi
Olsun Allahtan umit kesilmez bnm hala ufakta olsa ümidim varAynen öyle canım gönül illa farklı istiyo benim de iki oğlum var üçüncü kız olur inşallah diyorum Allahım yazdıysa benm de hiç közüm olacağına ümidim yok nedense merakla takip etmiştim seni
Tabiki benzetmiş sadece geçen de erkeğe benzetmişti sen bi sonraki kontrole kadar bekle benceOlsun Allahtan umit kesilmez bnm hala ufakta olsa ümidim var
16. Haftada kesinleşir, hala umut var.. çok yanılmalar oluyor.Olsun Allahtan umit kesilmez bnm hala ufakta olsa ümidim var
Bakalim Allah buyuktur onun dedigu olur saglikli olsunda ne diyim kafam allak bullak oldu16. Haftada kesinleşir, hala umut var.. çok yanılmalar oluyor.
Pikten ne kadar süre sonra ilişki oldu