-
- Konu Sahibi lovetwolove
Netleştimi cinsiyet cnmBenim yumurtlama gunumu doktorum tespit etti bnde tek iliski ile dedigi gun iliski oldu
Suan doktordayim sirami bekliyorum :)Netleştimi cinsiyet cnm
Ayyy hafi inşallah güzel sonuçla gel canmSuan doktordayim sirami bekliyorum :)
Benim yumurtlama gunumu doktorum tespit etti bnde tek iliski ile dedigi gun iliski oldu
Canım tek ilişki değil çift koyu çizgiyi görünce gün aşırı değerlendir öncesinde sık ilişki olmasınyumurtan kaç mm idi? ben de gittimdoktora,yaklaşık 18 mm iken, çatlama günüyle ilgili net birşey söylemedi, ben de denk getiremedim tek ilişkiyle tutmadı...
Canım tek ilişki değil çift koyu çizgiyi görünce gün aşırı değerlendir öncesinde sık ilişki olmasın
Ben pik gördüğüm gün tek ilişki oğluma kaldım öncesi beş gün ilişki yoktuerkek bebek için tek ilişki diyorlardı ya.. gerçi piki görüp 2 gün ilişki olanların da oğlu oldu
Canim peki pik in kac gun suruyo. Bide ilk belirtilerin neydi. Lekelenme ayak usumesi falan oldu mu?Ben pik gördüğüm gün tek ilişki oğluma kaldım öncesi beş gün ilişki yoktu
Ben pik gördüğüm gün tek ilişki oğluma kaldım öncesi beş gün ilişki yoktu
Canim sen bi daha test yaptin misaat kaçta pik görmüştünüz? ben gece 12 de görmüştüm c den koyut çizgisini, ertesi gece 11 de ilişki oldu t ve c eşitlenmişti ama tutmadı. bir sorunumuz da yok ama nasip olmadı, 2. cocuk olacak
Canim sen bi daha test yaptin mi
Demek boyle hayirliymis. Bi dakine tutturursun ins saglikli oglus.dün 11. gündü gittim akşam kan tahlili verdim negatif çıktı.. ben de umudu kestim..
Canim sen bi daha test yaptin mi
Canim ins bi daha kine rast gelir. Testlerini bol bulundur. Cok lazim olucakovulasyon testine devam edemedim fırsat bulamadım bir de korktum nedense, pik gelir de moralim bozulur diye..keşke etseymişim devam.. ama bu ay iyice takip edeceğim deneme olmasa da
Pazartesi öğlen pik yaptı Salı akşam falan çatladı sadece Pazartesi ilişki olmuuştu eşim şehir dışına çıkmıştı iki oğlum var benim ben de hayırlı bir kız evlat istiyorum inşallah pil yapamam kadar ilişki sonrasında bırakmayı düşünüyorum nasip hepsi işin eğlence Allahım gönlümüzde kini nasip etsinCanim peki pik in kac gun suruyo. Bide ilk belirtilerin neydi. Lekelenme ayak usumesi falan oldu mu?
Amin ins saglikli bi kizin olur. Peki belirtilerin nelerdi canimPazartesi öğlen pik yaptı Salı akşam falan çatladı sadece Pazartesi ilişki olmuuştu eşim şehir dışına çıkmıştı iki oğlum var benim ben de hayırlı bir kız evlat istiyorum inşallah pil yapamam kadar ilişki sonrasında bırakmayı düşünüyorum nasip hepsi işin eğlence Allahım gönlümüzde kini nasip etsin
Pik bazen bir gün bazen iki gün kişiye göre değişir en koyu olduğu günleri değerlendirin özellikle çatladıgındaCanim peki pik in kac gun suruyo. Bide ilk belirtilerin neydi. Lekelenme ayak usumesi falan oldu mu?