- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi Paprikamaprika
Önerme falan değil ya, o yazmış ben de aynı dille karşılık verdim. Genelde dikkat ederim yorumlarıma bir kelime ya da yargı hatası yaptım diye yanlış deney sonucu açıklamış bilim adamı muamelesi yapmayın lütfen. 15 sayfa yorum var burada onun yazdığı rakamı tekrarladım sadece hepsi bu.Ben kategoriye takılmadım. Ben de denk geldikçe yorum yazarım burda gayet açık ve içtenlikle.
Ama önermeniz.Bi de burdan öğrenmişsiniz kanun gibi ifade ediyorsunuz. Yüzde filan belirterek.
Bahsettiğiniz kişiler psikoloji mezunu psikologlar degil de sertifika ile aile danismani olanlar olmasin?Dediğiniz gibi bir evliliğin hayalini kurarak evlendim. Şimdi ne desem bilmiyorum ki. Ama psikologlar da çok vugu yapıyor sekse. Evlilik danışmanları filan. Hiç hazzetmiyorum hayattan ümidim kesiliyor bu düşünceleri gördükçe. Ama psikologlar söyleyince de insan bir şey diyemiyor. Yıllarca hasta karısına çiçek gibi bakan adamlar var... öyle imrenilesi ki....
Beni böyle zorlayan bir kocam olsun istemem. Rabbim düşmanıma bile vermesin.Kimseyi zan altında bırakma niyetim yoktu. Derdimi anlattım fikir sordum sadece. Bence de o beni idare etse keşke. Ahh ah. Allah size de kimseye de yaşatmasın.
burada halen gayet aktif ve kadın olduğu kesin eski üyelerden ve defalarca okudum. Her neyse, burada kimse bilim adamıyım diye dolaşmıyor, herkesin kendi yorumu ve yaşam tecrübesi var. Teorem ispat moduna geçecek halimiz yok. Ben böyle dedim siz farklı açıklama yaptınız, herkesin kendi görüşü.İlk kez duydum bunu ve eminim söyleyen erkektir.
Bana sormadın tabi canım ama o konuda gerçekten psikolog ve psikyatrist olan uzmanların da görüşleri varBahsettiğiniz kişiler psikoloji mezunu psikologlar degil de sertifika ile aile danismani olanlar olmasin?
O konuda hakkını yiyemem isteklerimi yapıyor bir sorun yaşamadım yaniO pskologları da yiyeyim ben. Seks bir ilişkinin nirvanasıdır. Herşey yolunda gidecek, mutlu olacaksınız, hayatı paylaşacaksınız, ruhen bir bütün olacaksınız ki ardından seks gelsin. Diğer türlüsü mekanik seks, onu da istediğimiz zaman istediğimiz insanla yapar tatmin olur kalkar gideriz zaten. Evlenmeye gerek yok o zaman.
Eşinizin sevişirken sizi zerre tatmin etmediğine de eminim bu arada. Bu karakterde bir insan karısını düşünmez, işini görüp sırtını döner horlamaya başlar.
Hayır bildiğimiz psikologlar kelli felli... YouTube a yazın evlilikte cinselliğin önemi diye bir sürü çıkacak karşınıza...Bahsettiğiniz kişiler psikoloji mezunu psikologlar degil de sertifika ile aile danismani olanlar olmasin?
Bu mesajimda konu sahibi alintilamistim zemheri. Seksin cok gerekli oldugunu soyleyen psikologlar varmis. O yorumuna cevabimdi.Bana sormadın tabi canım ama o konuda gerçekten psikolog ve psikyatrist olan uzmanların da görüşleri var
Tabii ki onemli. Ben onemsiz demiyorum. Psikologlar sizin durumunuz gibi durumlarda ille de sevişin demiyorlardir. Onlar da her anlamda musaitlik oldugunu düşünerek böyle söylüyorlardır.Hayır bildiğimiz psikologlar kelli felli... YouTube a yazın evlilikte cinselliğin önemi diye bir sürü çıkacak karşınıza...
Ah cnm sen çok bunalmışsın herşey gözüne gözüne batıyor. Çok az kalmış. Şuan zaten yapabilceğin bişey yok. Az daha dayan lohusalık vs bi darbe daha olcak sonra toparlarsınız.Merhaba hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Severek evlendik ve normal sağlıklı bir cinsel hayatımız vardı. Fakat ilk bebeğimizi çok sıkıntılı süreçler (erken doğum, yoğun bakım ve bebek ölümü) yaşayarak kaybettik. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve düşük riskine karşı dikiş atıldı rahim ağzına. Eşimle farklı şekillerde tam birleşme olmadan cinsellik yaşamaya çalışıyoruz çünkü birleşme yasak . Ben devamlı uzanıyorum dr tavsiyesi ile. Ama yine de ufak tefek eşimin ütüsü kahvaltısı vs yapmaya çalışıyorum. İkimiz de memuruz bu arada ben izindeyim. Eşim bu cinsel perhizden ve evle ilgilenemeyişimden çok muzdarip hatta bunalıma girdi diyebilirim. Aslında sevgimiz yerinde sarılıp öpme sohbet ilgi vs şükür var. Ama bu uzak kalma çok etkiledi onu ve evin düzensiz kalması. Muhafazakar insanlarız, İslami inanca sahibiz. Ben bir şekilde dediğim gibi onu tatmin etmeye çalışıyorum ama ona yeterli gelmiyor tabi. İstediğini ve stresini belli ediyor devamlı. Hatta ara sıra bana "ilk eşim", "Allah neye izin vermişse bir hikmet var ", "büyük konuşmamak lazımmış" vs gibi şaka yollu çokeşlilik imasında bulunuyor. Ben de istediğini yap ama sonra beni unut diyorum üzülüp ağlıyorum bu halimle. 31 haftalık gebeyim. O da şaka yaptığını filan söylüyor öyle bir niyetim yok diyor. Ara sıra diyorum ki maaşım olmasa sen bana çok iş yükü yüklerdin şimdi bile ben iş yapınca hoşuna gidiyor itiraz etmiyor erken doğum riskime rağmen. O da evet iyi ki çalışıyorsun diyor . Gülüyor güya şaka yollu söylüyor ama itici geliyor bu tutumu. Ataerkil bir kafası var hizmet ve ev işi kadın çalışsa bile ona ait olmalı gibisinden. Ama sevgi yönünden çok iyi sohbet edebiliyoruz vs ben de seviyorum o da. Her gün veya 2 günde 1 bir şekilde tatmin olmasını sağlıyoruz ama durum bu şekilde. Biraz daldan dala atladım kusura bakmayın lütfen. Sizce bu durumda ben ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız? Sabırla okuduğunuz için ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
En azından onu yapıyormuş bari.O konuda hakkını yiyemem isteklerimi yapıyor bir sorun yaşamadım yani
Evet ben bunun farkındayım zaten ama bana yazan bayan uzun uzun anlatmış ya bence öyle değil cinselliğin oranı çok düşük önce sevgi saygı vs diye, ona istinaden yazmıştım.ki ona da hak veriyorum bence de öyle olsa keşke.Tabii ki onemli. Ben onemsiz demiyorum. Psikologlar sizin durumunuz gibi durumlarda ille de sevişin demiyorlardir. Onlar da her anlamda musaitlik oldugunu düşünerek böyle söylüyorlardır.
Buradaki üyelerden bahsetmedim, o sözü ortaya atan insandan bahsettim. Buradakiler de muhtemelen bir kişisel gelişim kitabımsısından buraya taşımışlardır.burada halen gayet aktif ve kadın olduğu kesin eski üyelerden ve defalarca okudum. Her neyse, burada kimse bilim adamıyım diye dolaşmıyor, herkesin kendi yorumu ve yaşam tecrübesi var. Teorem ispat moduna geçecek halimiz yok. Ben böyle dedim siz farklı açıklama yaptınız, herkesin kendi görüşü.
Bana sormadın tabi canım ama o konuda gerçekten psikolog ve psikyatrist olan uzmanların da görüşleri var
Ne kadar güzel anlayışla yazmışsınız çok teşekkür ederim.... iyi geldiniz... Amin amin... dua edin lütfenAh cnm sen çok bunalmışsın herşey gözüne gözüne batıyor. Çok az kalmış. Şuan zaten yapabilceğin bişey yok. Az daha dayan lohusalık vs bi darbe daha olcak sonra toparlarsınız.
Eşin oruç tutsa haftada 2 flan.
Yoğun cinsel hayatı olan insanlar için gebelik malesef travma oluyor. Hayatta her zaman için önce denge kurmak lazım. Allah yardımcınız olsun.
Aa noldu kız sahi sizin işler?Benim ayrildigim adam olamadikla arabada yolda gidiyoruz arkada çocuklar var.gelin arabası geçti önümüzden Allah'ım dedim bizde çocuklarımızın muruvetini görelim evlerine yerleştirelim hayırlı gelinler alalım dedim.adam olamadık dediki öyle dua etme.allahim kocama hayirli ikinci eşler nasip et de dedi.sadece sustum.pazar günü olunca üç defa bu durumu yaşadık.nitekim biz ayrıldık ona Allah ikinci eşi verdi ama huzur bulamadı boşandı ondanda.simdi düşünüyorum ne susmusum şimdiki aklım olsa ilk dediğinde kafasına yumruğu yerdi niye sabrrttiysem . Sarfedolen sözleri ciddiye almak lazım içlerindeki pisliği ifade ediyorlar
Kötü evliliğin yüzde 90 ı, iyi evliliğin yüzde 40 ı falan.Kim demişse o evliliğin %90’ı cinsellik diye halt etmiş. Takmışsınız buna. Evliliğinin %90’ı cinsellik olan kadınlar varsa burada kocaları öküzün önde gidenidir, net.
Evet sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam evliliğin temel taşlarından biri ama evliliğin bütünü değil. Evet cinsellikte sorun varsa evlilik sarsılabilir ama sadece cinsellikte sorun olmaması evliliği yürütmez. Sevgi, saygı, merhamet, paylaşım, eğlenmek, gülmek, zor zamanlarda birbirine destek olmak, birlikte ağlamak, birbirini anlamak, ekonomik paylaşım, hayata dair hedeflere ulaşmaya çalışmak, birlikte bir çocuk yetiştirmek vs. daha sayabileceğim milyon tane şey %10, seks %90 öyle mi? Eğer öyleyse çok ciddiyim boşayın o kocayı. Çünkü eninde sonunda ya aldatılırsınız ya kuma gelir evinize. Yemişim seksini.
Kim dedi çok düşük? Sizin ortanız yok mu? Ben oran vermenizi saçma buldum. Ki bu evliliğe göre değişir zaten. Benimkinin %50’si sekstir bir başkasınınkinin %45’i, öbürünün %25’i, beriki oran veremez. Ama bir evlilik seks üzerine kuruluysa, %90’ı seks gibi bir oran veriliyorsa mecburi durumlarda ya da partnerin ruh hali kötüyken, hastayken vs sevişmeye zorlanıyor sevişemeyince psikolojik şiddet uygulanıyorsa o evlilik kötü bir evliliktir, sürmemesi gerekir. Aksi halde kendinizi bir insanın seks kölesi, evinin hizmetçisi, çocuğunun bakıcısı olarak bulursunuz. Size dair hiç bir şey olmaz o evlilikte.Evet ben bunun farkındayım zaten ama bana yazan bayan uzun uzun anlatmış ya bence öyle değil cinselliğin oranı çok düşük önce sevgi saygı vs diye, ona istinaden yazmıştım.ki ona da hak veriyorum bence de öyle olsa keşke.
Valla bende cinselliğin evliliğin %90 ını oluşturduğunu okuyunca bi düşündümAy benim eşim duymasın sadece yumurtlama haftasını değerlendiriyoruzevlilik sadece sevişmekten ibaret değil ki .
Bilgim yoktu daha önce uzun süreli bir hamilelik yasamadigim için teşekkür ederimHamilelikte cinsellik yasak derken doktorlar sadece penetrasyon yasak demek istemiyorlar. Kadının orgazm sırasındaki kasılmaları en büyük problem. Yani bu süreçte kadının tatmin olmaması gerekiyor riskli gebeliklerde. Birçok kişi aynı şeyi söylemiş sizi alıntılayarak bilgilendirmek istedim.