Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Ben kategoriye takılmadım. Ben de denk geldikçe yorum yazarım burda gayet açık ve içtenlikle.

Ama önermeniz. Bi de burdan öğrenmişsiniz kanun gibi ifade ediyorsunuz. Yüzde filan belirterek.
Önerme falan değil ya, o yazmış ben de aynı dille karşılık verdim. Genelde dikkat ederim yorumlarıma bir kelime ya da yargı hatası yaptım diye yanlış deney sonucu açıklamış bilim adamı muamelesi yapmayın lütfen. 15 sayfa yorum var burada onun yazdığı rakamı tekrarladım sadece hepsi bu.

Bahsettiğiniz kişiler psikoloji mezunu psikologlar degil de sertifika ile aile danismani olanlar olmasin?

Kimseyi zan altında bırakma niyetim yoktu. Derdimi anlattım fikir sordum sadece. Bence de o beni idare etse keşke. Ahh ah. Allah size de kimseye de yaşatmasın.
Beni böyle zorlayan bir kocam olsun istemem. Rabbim düşmanıma bile vermesin.

İlk kez duydum bunu ve eminim söyleyen erkektir.
burada halen gayet aktif ve kadın olduğu kesin eski üyelerden ve defalarca okudum. Her neyse, burada kimse bilim adamıyım diye dolaşmıyor, herkesin kendi yorumu ve yaşam tecrübesi var. Teorem ispat moduna geçecek halimiz yok. Ben böyle dedim siz farklı açıklama yaptınız, herkesin kendi görüşü.
Bahsettiğiniz kişiler psikoloji mezunu psikologlar degil de sertifika ile aile danismani olanlar olmasin?
Bana sormadın tabi canım ama o konuda gerçekten psikolog ve psikyatrist olan uzmanların da görüşleri var

O konuda hakkını yiyemem isteklerimi yapıyor bir sorun yaşamadım yani

Hayır bildiğimiz psikologlar kelli felli... YouTube a yazın evlilikte cinselliğin önemi diye bir sürü çıkacak karşınıza...
Tabii ki onemli. Ben onemsiz demiyorum. Psikologlar sizin durumunuz gibi durumlarda ille de sevişin demiyorlardir. Onlar da her anlamda musaitlik oldugunu düşünerek böyle söylüyorlardır.

Ah cnm sen çok bunalmışsın herşey gözüne gözüne batıyor. Çok az kalmış. Şuan zaten yapabilceğin bişey yok. Az daha dayan lohusalık vs bi darbe daha olcak sonra toparlarsınız.

Eşin oruç tutsa haftada 2 flan.

Yoğun cinsel hayatı olan insanlar için gebelik malesef travma oluyor. Hayatta her zaman için önce denge kurmak lazım. Allah yardımcınız olsun.

Tabii ki onemli. Ben onemsiz demiyorum. Psikologlar sizin durumunuz gibi durumlarda ille de sevişin demiyorlardir. Onlar da her anlamda musaitlik oldugunu düşünerek böyle söylüyorlardır.
Evet ben bunun farkındayım zaten ama bana yazan bayan uzun uzun anlatmış ya bence öyle değil cinselliğin oranı çok düşük önce sevgi saygı vs diye, ona istinaden yazmıştım.ki ona da hak veriyorum bence de öyle olsa keşke.

Buradaki üyelerden bahsetmedim, o sözü ortaya atan insandan bahsettim. Buradakiler de muhtemelen bir kişisel gelişim kitabımsısından buraya taşımışlardır.

Ben size bir şey demedim ki zaten, siz alıntıladınız beni. Konudaki mesajınızı bile anımsamıyorum. Konu sahibine dedim ben.

Ne kadar güzel anlayışla yazmışsınız çok teşekkür ederim.... iyi geldiniz... Amin amin... dua edin lütfen

Aa noldu kız sahi sizin işler?

Kötü evliliğin yüzde 90 ı, iyi evliliğin yüzde 40 ı falan.

Kim dedi çok düşük? Sizin ortanız yok mu? Ben oran vermenizi saçma buldum. Ki bu evliliğe göre değişir zaten. Benimkinin %50’si sekstir bir başkasınınkinin %45’i, öbürünün %25’i, beriki oran veremez. Ama bir evlilik seks üzerine kuruluysa, %90’ı seks gibi bir oran veriliyorsa mecburi durumlarda ya da partnerin ruh hali kötüyken, hastayken vs sevişmeye zorlanıyor sevişemeyince psikolojik şiddet uygulanıyorsa o evlilik kötü bir evliliktir, sürmemesi gerekir. Aksi halde kendinizi bir insanın seks kölesi, evinin hizmetçisi, çocuğunun bakıcısı olarak bulursunuz. Size dair hiç bir şey olmaz o evlilikte.

İsteksiz adamlari yuhaliyoruz ama böyle kudurmuş olacağına isteksiz olsun daha iyi.
Her gün ya da iki güne bir tatmin ediyormussunuz bir de size helal olsun.

Böyle herife yağmurda kuraklık yaşatırım ben . Bazen ufak tefek gicik konuşsa bile bavulunu hazırlayıp kapıyı gösteresim geliyor.

Halden anlamaz ayı desem ayıya hakaret.

Yazıklar olsun.

Bilgim yoktu daha önce uzun süreli bir hamilelik yasamadigim için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…